Dodaj do ulubionych

psychologia łódź

09.08.05, 10:37
kurcze ktos wie czy juz sa wyniki z psychologii na UŁ? bo na stronce ktora
podali a mianowicie www.psych.uni.lodz.pl nic nie ma wrrr odzywajcie sie
zainteresownai.......!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: LAna psychologia Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:21
      nie,jeszcze nie ma nic na stronkach. Spokojnie. Pewnie pojawia sie poznym
      wieczorem,jak zawsze pod naszym instytutem.A jak nie dzis to jutro. Ale pod
      instytutem listy pewnie juz dzis beda wywieszone, pewnie tak kolo 19. wlasnie.
      pozdro.
      • boska-pelagia Re: psychologia Łódź 09.08.05, 11:27
        dzieki :) tak tak spokojnie to juz lece na spacerek z pieskiem do lasku:) jak
        cos bedziesz wiedziala to daj znac:) pozdrowienia z nad morza:)
        • Gość: LAna psychologia Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:29
          w tej chwili stres juz nie pomoze,wiec lepiej wyluzowac:) Nie wiem,czy na necie
          pojawia sie wyniki rownie szybko co pod instytutem. Ale ja jade dzis pod
          instytucik nasz kochany :] I bede wiedziec <mam nadzieje:> Pozdrowionka.
    • Gość: LAna wyniki-> psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:17
      no i spoko:) Jak Wam poszlo?
      • boska-pelagia psychologia łódź 09.08.05, 12:52
        no i dostalam sie ale numer nie wiem czy sie cieszyc czy plakac bo moj kochany
        koszalin opuszcze...:) jupii!!!!
        • Gość: aska Re: psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:38
          a ja sie nie dostalam...to byla moja ostatnia szansa... to d**y z tym
          wszystkim;/
          • Gość: ja Re: psychologia łódź IP: *.vlan.euronet.net.pl 09.08.05, 13:58
            a gdzie są wyniki ???
            • Gość: aska Re: psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:00
              www.psych.uni.lodz.pl
              • Gość: LAna psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:14
                wiec witaj w gronie psycho-studentow ze smugowej ;) Ale swoja droga z tego co
                widze to musialy byc jakies przekrety. wiec ja nie wiem czy to bedzie koniec
                rekrutacji na lodzka psycho. Normalnie ZENADA...
                • Gość: Ja Re: psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:02
                  Wow na 102 osoby "aż" 11 panów :P Będą się tam dobrze mieć z Wami ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka