boska-pelagia 09.08.05, 10:37 kurcze ktos wie czy juz sa wyniki z psychologii na UŁ? bo na stronce ktora podali a mianowicie www.psych.uni.lodz.pl nic nie ma wrrr odzywajcie sie zainteresownai.......!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LAna psychologia Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:21 nie,jeszcze nie ma nic na stronkach. Spokojnie. Pewnie pojawia sie poznym wieczorem,jak zawsze pod naszym instytutem.A jak nie dzis to jutro. Ale pod instytutem listy pewnie juz dzis beda wywieszone, pewnie tak kolo 19. wlasnie. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
boska-pelagia Re: psychologia Łódź 09.08.05, 11:27 dzieki :) tak tak spokojnie to juz lece na spacerek z pieskiem do lasku:) jak cos bedziesz wiedziala to daj znac:) pozdrowienia z nad morza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAna psychologia Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:29 w tej chwili stres juz nie pomoze,wiec lepiej wyluzowac:) Nie wiem,czy na necie pojawia sie wyniki rownie szybko co pod instytutem. Ale ja jade dzis pod instytucik nasz kochany :] I bede wiedziec <mam nadzieje:> Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAna wyniki-> psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:17 no i spoko:) Jak Wam poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
boska-pelagia psychologia łódź 09.08.05, 12:52 no i dostalam sie ale numer nie wiem czy sie cieszyc czy plakac bo moj kochany koszalin opuszcze...:) jupii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:38 a ja sie nie dostalam...to byla moja ostatnia szansa... to d**y z tym wszystkim;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: psychologia łódź IP: *.vlan.euronet.net.pl 09.08.05, 13:58 a gdzie są wyniki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:00 www.psych.uni.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAna psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:14 wiec witaj w gronie psycho-studentow ze smugowej ;) Ale swoja droga z tego co widze to musialy byc jakies przekrety. wiec ja nie wiem czy to bedzie koniec rekrutacji na lodzka psycho. Normalnie ZENADA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: psychologia łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:02 Wow na 102 osoby "aż" 11 panów :P Będą się tam dobrze mieć z Wami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś