suchyxxx2 11.04.07, 23:15 Bardzo Was proszę o podanie mi namiarów na dobrego psychiatrę zajmującego się depresjami w Warszawie-chcę zmienić lekarza.Może być prywatny.Jakby co to wysyłajcie mi mailem kontakt do lekarza.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: lekarze-zaufani 11.04.07, 23:23 kliknij tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15184&w=60591970&a=60594057 bardzo polecam tę lekarkę, jak i cały ośrodek. jakbyś miał jakieś pytania, czy wątpliwości, to pytaj. odp przyślę Ci na maila. (tyle że nie teraz, bo chwilowo poczta gazety nie chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita p.s. 11.04.07, 23:24 aha, jakiś czas temu wyslałam Ci smsa. nie doszedł, ale jakby w końcu doszedł - tu już jest nieaktualny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: p.s. 12.04.07, 09:26 Dziękuję Aurelio-czy jest to lekarz prywatny? Ile bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: p.s. 12.04.07, 09:41 ide sie pluskac we wannie, ale cholernie mi sie nie chce ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: lekarze-zaufani 12.04.07, 10:48 dobry tam jest jeszcze dr. Tworus no i "naszą" forumową dr. Grobel można tam znaleźć :) www.psychomedica.pl/strony/lekarze/specjalisci.php?pokaz=info Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: lekarze-zaufani 12.04.07, 10:54 > dobry tam jest jeszcze dr. Tworus podobno dobry. nawet, początkowo, chciałam się do niego zapisać. ale jakie on ma odleeeeeeegłe terminy (przyjmuje tam, bodajże, tylko przez kilka godzin w tygodniu, więc nic dziwnego...) Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: lekarze-zaufani 12.04.07, 10:55 ja co prawda od niego zwiałam bo posyłał mnie koniecznie na terapię...ale jak komuś to odpowiada to czemu nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: lekarze-zaufani 12.04.07, 11:35 Mam jedną wspaniałą psychiatryczkę, głośno na mnie krzyczy, ale niestety nie zajmuje się zwykłymi deprechami. Całej masy reszty świrologów nie mam serca polecać, zwykłe konowały jakich pełno za setke na godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: lekarze-zaufani 12.04.07, 17:23 Zapisałem się do pani Teresy Trzcińskiej na 18.04. Przeproszono mnie że tak późno bo dopiero za tydzień... ludzie to ma być długo? Ja na swojego lekarza muszę po półtora miesiąca czekać to co to jest tylko tydzień.Widać że im zależy na pacjentach już na 1 kroku a nie jak mojemu lekarzowi-zresztą już byłemu.Dziękuję Aurelio-jeszcze tylko nie wiem jak tam dojad ale skoro to jest na powiślu to chyba 185 spod domu mojego tam jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 02:55 ja spóźniłam się 10 minut na pierwszą wizytę, bo właśnie miałam problem z dojazdem. (biegałam pół godziny po centrum i szukałam przystanku autobusu, który mógłby mnie tam dowieźć ;-) jakbyś szukał połączeń w necie, to wpisuj ul. Belwederską albo (chyba najlepiej) Dolną. to bardzo blisko od (tfu! tfu!) Sobieskiego: Sobieskiego przechodzi w belwederską, idziesz kawałek i już masz Nabielaka. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 10:43 Nabielaka ooooo byłem Tam, ze mnie zrezygnowano ale fajnie tam jest, ioioio Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 12:18 a już wiem-185 spod mojego domu do placu wilsona a potem przesiadka w 116 i jestem na dolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 12:18 a potem? gdzie ta nepalska? koło dolnej czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 12:20 ojej nabielaka nie nepalska;p sorka-już wiem gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 20:32 dobre cukierki w poczekalni. jak się jędza odwró Ciiiii pakuj po kieszeniach? czy > połowa dała mi ignora? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 20:56 żółtanego ja cie nie poznaje:) Masz gadanego (pisanego) jak nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 21:11 zoltan sie kiedys tak rozzuchwalisz ze sam siebie okradniesz Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 21:16 sneeper_1 napisał: > zoltan sie kiedys tak rozzuchwalisz ze sam siebie okradniesz sneeper:******** Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 21:50 > dobre cukierki w poczekalni. jak się jędza odwró > Ciiiii > pakuj po kieszeniach? haha! :-)))))))) właśnie dziś zauważyłam te cukierki :-) ale wcale nie wyglądały na jakieś szczególnie dobre. chyba owocowe jakieś. pfi - takie same leżą w aptekach (i bachory sobie nimi kieszenie napełniają, i nawet nie udają dyskrecji - na oczach wszystkich biorą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: lekarze-zaufani 13.04.07, 21:50 zoltanek napisał: > Mam jedną wspaniałą psychiatryczkę, głośno na mnie krzyczy, ale niestety nie > zajmuje się zwykłymi deprechami. czyżby Te.We.? hłehłe.. nf Odpowiedz Link Zgłoś