Dodaj do ulubionych

UMK - Odwolania

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.08.05, 11:52
Jak to jest z terminem ogloszenia wynikow (odwolania) Niby maja byc 05.09 ,
ale termin skladania podan o akademik konczy sie 02.09 tzn. ze nam nawet
szans nie dadza zebysmy dostali miejsce w akademiku?
Obserwuj wątek
    • Gość: MIS JOGI Re: UMK - Odwolania IP: 81.15.200.* 27.08.05, 11:55
      WIEM ZE NP WE WROCKU JEST DZIAL KADR NAUCZANIA MOZE NA UMK TEZ COS TAKIGO JEST..TAM POWINNI CI WIECEJ POWIEDZEC..POZDRWIAMA I POWODZENIA
    • Gość: kimi Do Madzi IP: 81.15.186.* 27.08.05, 16:40
      Madzia a na jaki kierunek składałaś odwołanie?? Ja na anglistykę.
      • Gość: Madzia Odwolania - UMK IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 27.08.05, 18:04
        Na italianistyke, i trace juz nadzieje, dobija mnie to wieczne czekanie.
        • Gość: Madzia Re: Odwolania - UMK IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.08.05, 11:55
          Dzwonilam do dziekanatu, powiedzieli mi ze wyniki odwolan beda od 05.09 w
          necie. A z akademikiami to juz pewnie pecha mamy, bo termin skladania podan
          mija 02.09, jedyna szansa, ze zostana jakies wolne miejsca( ale to pewnie marna
          szansa)
          • Gość: niuniaaa Re: Odwolania - UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:14
            ja tez skladalam odwolanie na UMK, na pedagogike. moim zdaniem maja tam bardzo
            slaba organizacje. mam jeszcze takie pytanko, czy po negatywnej odpowiedzi na
            pierwsze odwolanie mozna odwolywac sie ponownie?
            bede wdzieczna za odpwiedz
            • Gość: Madzia Re: Odwolania - UMK IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.08.05, 13:40
              Byl juz tu taki watek, podobno nie, ale ja mysle ze zalezy to od poszczegolnych
              uczelni. Zawsze jest jeszcze szansa podjac studia jako wolny sluchacz. Nie
              martw sie na zapas moze cie przyjma z odwolania. Trzymam kciuki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka