Dodaj do ulubionych

AR KRAKÓW :)

IP: *.crowley.pl 30.08.05, 13:40
jakiś czas temu, niektóre osoby pisały że dostały zawiadomienie że miedzy 1-7
(chyba) września trzeba wpłacić 30 zł za legitke indeks i takie tam. część z
forumowiczów -w tym i ja tej informacji nie dostaliśmy więc mam pytanko: czy
ktoś z was dostał już takie info? głownie mi biega o zootechnikę
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:43
      no ja sie dostałam z rezerwy no i u dołu tego zawiadomienia było napisane że
      między 1-9 września trzeba się tam stawić osobiście i zapłacić i coś tam
      jeszcze noi jade w przyszłym tygodniu:)
      • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 30.08.05, 18:00
        ja się dostałam "w pierwszej turze" i na moim zaiadowmieniu o przyjęciu nic nie
        było, dopiero z tego forum się dowiedziałam o fakcie
    • Gość: SHEDiR Re: AR KRAKÓW :) IP: *.chi-02.cvx.algx.net 30.08.05, 18:57
      Nie denerwujcie się tak, na AR w Kraku jest straszny bałagan. Jak przyjdziecie
      na rozpoczęcie i po plan zajęć to się w dziekanacie wszystkiego dowiecie. Żeby
      dostać legitymację studencką z aktualną pieczątką musicie zapłacić
      ubezpieczenie i opłatę za dokumentu w kasie AR w budynku wydziałau ekonomiczno-
      rolniczego.Aaa i od razu zapiszcie się do biblioteki 7zl wpis i karta, bo potem
      będziecie stać cały dzień w kolejkach po książki. Pozdrawiam. Do zoabczenia na
      AR.
      • Gość: orangegirl Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:18
        no ładne kwiatki...dobrze że jest to forum i się dowiedziałam.Mówicie , że to
        wszystko kosztuje około 30 zł??
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 31.08.05, 16:25
      up
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 31.08.05, 21:49
      ludki kochane od jutra można się zgłaszać na uczelnię po legitke indeks i takie
      tam, jeśli ktoś z was będzie w najbliższym czasie to dajcie znać "jak było" ja
      się wybieram dopiero w poniedziałek. caluski :*
      • Gość: lolo Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:47
        no ja też w poniedziałek ale od dzisiaj można :)
      • Gość: mm&k Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:48
        Słyszałam, że po dokumenty można się zgłaszać dopiero w okolicach dni
        adaptacyjnych, a teraz trzeba wpłacać pieniądze...
        • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 01.09.05, 18:14
          up ;) był ktos dzis?
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 02.09.05, 09:32
      no co robaczki kochne nikt nie był?
      • Gość: lol Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:20
        w poniedziałek sie dowiem to napisze:3333333333333333333333333333333
        • igielka82 Re: AR KRAKÓW :) 02.09.05, 22:43
          Heh nie wiem jak to teraz działa - ale jakieś hmm 5 lat temu jak byłam
          pierwszakiem na AR indeks i legitymację dostawało się na rozpoczęciu które było
          w któryś dzień adaptacyjny. Wywoływali na środek sali (125) i wręczali indeks i
          legitymację aa noi książeczkę zdrowia.

POWODZENIA pierwszakom :)
    • Gość: HarryPotter Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:15
      A co jeśli nie stawie się do 9 września? Ja takiego zawiadomienia nie dostałem.
      po za tym czekam jeszcze do 10 na wyniki odwołania z AP, gdzie mi zalezy by się
      dostac. Ale jak się nie dostanę na AP i nie pojawie się do 9 na AR to co?
      W końcu napewno nie pojawia sie wszyscy do tego 9 września, bo niektórzy nie
      wiedzą o tym.
      • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 03.09.05, 14:32
        ja np dowiedziałam się o tym fakcie z tego forum, ale też mi się wydaje że gro
        osób które np. nie mają dostępu do neta lub tutaj nie zglądają a nie dostali
        tej wiadomości listownie od AR pewnie nie przyjdą do 9 na uczelnię. jednym
        słowem na tej uczelni mają burdel i tyle...
        • Gość: kaliope Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:46
          kurcze ale jak nie dostaliście żadnego zawiadomienia ani na waszej decyzji o
          dostaniu sie na studia nic takiego nie pisze to prawdopodobnie nie musicie
          jechać,natomiast raczej muszą ci co sie dostali z rezerwy ja jestem z rezerwy
          na marketing i zarządzanie :) no i mi każą sie stawić od 1-9 a wy chyba nie /
          • Gość: Dawid Wszyscy dostaną zawiadomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:59
            Mój kuzyn siedzi w rekrutacji i mówi, że do wszystkich dojdzie powiadomienie (do
            mnie też) chyba w poniedziałek.
            • Gość: monia Re: Wszyscy dostaną zawiadomienie IP: *.crowley.pl 04.09.05, 19:29
              obyś miał rację ....
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 05.09.05, 09:45
      up
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 05.09.05, 19:15
      i jak robaczki? był ktoś z was dziś na uczelni??
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 05.09.05, 19:15
      i jak robaczki? był ktoś z was dziś na uczelni??
      • Gość: David Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:36
        No właśnie. Ktoś był?
        Ja nie wiem co mam myslec juz o AR. Czekam i czekam. Dzwoniłem w pod koniec sierpnia i mówili, że wyślą zawiadominie 1 Września. Coś jeszcze nie doszło. Kuzyn (siedzący w rekrutacjach) twierdzi, że powiadomienie przyjdzie, ale kiedy?! 9!?
        Jak ktoś był to niech napisze.
    • Gość: up up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:39
      up
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 06.09.05, 20:05
      up
      • Gość: Redangel Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:55
        na jakim wydziale jesteście?
        ja jestem na wydziale hodowli i biologii zwierząt i dzwoniłam juz 2 razy do
        dziekanatu. pani(bardzo miła zresztą:D)wyjaśniła mi że należy wpłacić 9zł(a nie
        30zł) na indeks i legitkę(zmieniły sie przepisy) na numer konta,który mi
        podała. ale nie trzeba się z tym śpieszyć, bo można wpłacić później, a
        wszystkiego dowiemy się na inauguracji. tyle ja wiem a są to najświeższe
        wiadomości;) pozdrawiam rolników:D
        • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 07.09.05, 10:02
          jesteś na hodowli zwierząt?? o jak fajnie w końcu bratnia duszyczka :*. jak
          chcesz pogadać: 1435983
          • Gość: agusia19 Re: AR KRAKÓW :) IP: *.chello.pl 07.09.05, 10:19
            ja rowniez dzwoniłam do dziekanatu na swoj wydział i mi powiedziano,ze trzeba
            bedzie zapłacic 9 zł,ale jeszcze nie teraz,tylko pod koniec wrzesnia/na
            poczatku pazdziernika. Jestem na Techn Zywnosci:)
    • Gość: Dawid Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:30
      Nie trzeba nigdzie jechać do 9 września. Dostałem zawiadomienie na którym pisze:

"Przed pierwszymi zajęciami należy wpłacić na konto (nazwa i numer konta) obowiązkowo 15 zł za indeks, 5 zł za legitymację i 10 zł za książeczkę zdrowia - razem 30 zł, dowód wpłaty należy mieć ze sobą na zajęcia adaptacyjne."
      • Gość: Ktoś Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:48
        A na jakim jesteście kierunku?? bo ja dziś dzwoniłam na swój wydział(jestem na
        ZiM i pani powiedziała mi że jeżeli nie zapłacę do 09.09. to bedzie to
        rozumiane jako rezygnacja ze studiów i że na moje miejsce wskoczy automatycznie
        ktos z listy rezerwowej, więc ja sie wybieram w piątek, bo mam zamiar studiowac.
        • Gość: Dawid Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:33
          Ja jestem na TKWGŻ. Ale jak tak mówisz, to ja na wszelki wypadek zadzwonię jutro. W końcu dostałem sie z odwołania, to może jeśli się nie zgłoszę to mie skreślą. Chociaz na potwierdzeniu wyraźnie jest podane, że mam wpłacić na konto do 29 Września. Dziwie sie też, ponieważ przeciez nie potwierdziłem swojej chęci studiowania.
          • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 07.09.05, 19:07
            jak tak czytam to wychodzi na to że na tej uczelni mają wileki burdel, każdemu
            z nas mówią co innego.ja sie dostałam "w pierwszym rzucie" i dostałam tylko
            zawiadomienie że się dostałam i że mam odesłać im podpisane potwierdzenie i
            tyle. info że mam zapłacic nie dostałami szczerze mówiąc nie wiem co robić.
            chyba się wybiorę w piątek i narobię rabanu
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 10.09.05, 17:08
      czesc robaczki!! jest tam ktoś z was? byliście w dziekanacie??
      • Gość: lola Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:09
        ja byłam we wtorek:) bardzo miłe panie tam siedzą .więc tak ja sie dostałam za
        zarządzanie i marketing z listy rezerwowej i miałam sie stawić do 9.09.2005 w
        dziekanacie,i rzeczywiście nieobecnośc do tego dnia rozumiana byłaby za
        rezygnację ze studiów.na holu przeczytałam też liste że sie dostałam do
        akademika ,to sie wróciłam do dziekanatu żeby zapytać kiedy jest jakieś
        zakwaterowanie ,i pani mnie poinformowała że wszystko już przyjdzie pocztą, no
        a tam sie trzeba było podpisać dać potwierdzenie że sie zapłaciło 30 zeta no i
        pani dała taką karteczke o rozpoczęciu roku :) tyle
        • Gość: a Re: AR KRAKÓW :) IP: *.is.net.pl 11.09.05, 12:14
          a ktora bylas na liscie rezerwowej ze sie dostalas??? i skad mas zinfo o dostaniu sie??bo niektorym jeszcz enie rpzyszlo wiec dziwne
        • Gość: sokol Re: AR KRAKÓW :) IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 11:41
          Potwierdzam, ja bylem w miniony czwartek ,zrobilem wplate na poczcie
          9zl ,nastepnie zanioslem to do pokoju 224 (mile panie) ,dalem swoj podpis i
          dostalem karteczke z informacja o rozpoczeciu. Pozdrowienia dla ludzi z
          ZiM ,widzimy sie za kilkanascie dni!!!
          • Gość: lola Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:12
            no właśnie dzisiaj dostałam informacje pocztą że dostałam akademik Bratniak
            chyba. centrum miasta kurcze tylko nie wiem jak tam jest jak ktoś wie to
            pisać, aha na rezerwowej byłam 13 a i gdzieś koło 2 sierpnia dostałam
            zawiadomienie że mnie przyjęli ,są wywieszone listy akademików:) pozdro dla ZiM
        • Gość: Michal Re: AR KRAKÓW :) IP: *.swidnica.mm.pl 12.09.05, 14:25
          yy..kurcze nom ja wlasnie jestem jedym z tych ludków co nie dostali takiego
          powiadomiona;/no niewiem postaram sie jakos to załatwic a jesli sie nie uda
          too....pod mostem?;)hehe pozdro 4 @LL:) czy wogole jest ktos tutaj z Gospodarki
          Leśnej?? jesli tak to prosze o kontakt=>gg 5368758
    • Gość: robbb Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:00
      Dawid
      Ile miales punktow (podczas rejestracji w internecie, ze sie dostales na
      dzienne na TKWGŻ ??
      Jaka zdawales mature stara czy nowa ?
      • Gość: Dawid Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:55
        90 (wiem, ze mało) matrua stara.
        Nie wiem, czy mówiłem ale rezygnuje z tego kierunku, wiec zwolni sie jedno miejsce :D
        Dostałem się na AP - Pedagogikę więc tam się (prawdopodobnie) wybieram.
        No to kto się nie dostał na TKWGŻ to może się spodziewać, że się jednak dostanie ;)
        Pozdrawiam
        • Gość: Emsi Re: AR KRAKÓW :) IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 22:22
          a kto z was studiuje na wydziale technologii zywnosci? i kto wplacil juz te 9
          zl? mozecie podac mi numer konta na ktory ja mam to wplacic (na wydzial
          technologii zywnosci rzecz jasna :-) ? z gory wielkie dzieki :-)) a jak wasze
          wrazenia odnosnie AR przed 1 pazdziernika?
    • Gość: agentczor Re: AR KRAKÓW :) IP: *.is.net.pl 15.09.05, 15:38
      kurde jestem 1 na liscie rezerwowej na zarządzanie w agrobiznesie 2 dni juz i nic :(
    • Gość: aqq Re: AR KRAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:11
      Jak myślicie że dziekanat jest fajny to sie przekonacie w pierwszym dniu że tak
      nie jest Jak zobaczeycie kolejke pierwszaków do dziekanatu i mozliwośc stania
      dwóch godzin w niej. Odpuście to sobie w następny dzien już jej nie będzie a
      jeśli goni was termin to i tak sie nie połapią bałagan to podstawa w
      dziekanacie.
      Pozdrawiam panie z dziekanatu z wydz R-E z którymi morduję się już 4 lata
    • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 16.09.05, 19:03
      no jak tam robaczki samopoczucie?? już niedługo się zobaczymy :)
      • Gość: Emsi Re: AR KRAKÓW :) IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 21:12
        dostal ktos z was jakis list z AR z poleceniem zaplaty za index i legitymacje?
        Bo ja nic!! a na jaki numer konta trzeba zaplacic (i ile) na wydzial
        technologii zywnosci? :-)
        • Gość: monia Re: AR KRAKÓW :) IP: *.crowley.pl 24.09.05, 12:19
          ja też nic nie dostałam, tak się zastanawiam czy mnie wogóle wpisali na listę
          studentów.....(a oświadczenie dostarczyłam poleconym)jestem na hodowli zwierząt
    • Gość: aśka Re: AR KRAKÓW :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:46
      hej:)a jest tu ktoś wogóle z geodezji AR? a jeszcze amłe pytanko, kiedy jest w
      końcu ta inauguracja? 29 czy 30 września?
      • Gość: Michal Re: AR KRAKÓW :) IP: *.swidnica.mm.pl 26.09.05, 15:38
        Heyka:)Asiu o ile mi wiadomo to inauguracja jest 3 pazdziernika:)yy a ja tez
        mam pytanko...yy jest ktos taki kto nie ma gdzie mieszkac?;)buehehe..oprocz
        mnie (tzn ja zaczynam studia na W.Lesnym ale w systemie zaocznym)...albo
        inaczej..czy ktos z Was bedzie studiowal zaocznie i wybiera sie na zjazd 30-
        02.10. ??:) jak cosik to gg=> 5368758..pozdrowionka
        • Gość: eis Re: AR KRAKÓW :) IP: 83.238.172.* 28.09.05, 16:52
          no to śmiesznie. jutro, pojutrze jakies dni adaptacyjne, inauguracja [chyba] 3
          pazdziernika, a ja o niczym nie wiem i niczego nie jestem pewien :D toz to
          rzeczywiscie porzadek jak sie patrzy :P Ave dla Gospodarki Lesnej ;) ->
          gg#1818140 jak cos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka