Dodaj do ulubionych

Poznan - BANK STANCJI - pomozcie

IP: 80.51.250.* 08.09.05, 13:03
Czy ktos moglby mi powiedziec gdzie w poznaniu jest Bank stancji (czy w ogole
jest?)? Jak najlatwiej znalezc ogloszenia o wolnych pokojach? czy jest
jakies miejsce gdzie ludzie "masowo" je rozwieszaja? dzieki za wszelkie info!
Obserwuj wątek
    • Gość: GOSC Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:06
      SZUKAJ W SIECI
      • Gość: studentka Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: 80.51.250.* 08.09.05, 13:13
        szukam szukam:)
        ale jutro mam zamiar wybrac sie do Poznania, zeby ogladnac kilka mieszkan.
        Gdyby cos mi nie pasowalo to chcialabym na miejscu znalezc cos innego.
        Dlatego bardzo potrzebuje informacji, gdzie moge znalezc na miejscu cos w stylu
        banku stancji, kwater czy jakkolwiek to sie nazywa:)
        • Gość: kama_161 Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:43
          hej!
          tez.mialam.taki.sam.problem.szukala.w.necie.umowilam.sie.z.ludzmi.i.pojechalam.d
          o.Poznania.na.miejscu.okazalo.sie.zze.to.daleko.od.szkoly.i.wogole.takze.sadze.z
          e.za.pierwszym.razme.nic.ciekwego.nie.znajdziesz-
          jesli.nie.znasz.miasta;pozniej.bedzie.latwo;szukaj.przy.szkolach-
          duzo.ogloszen.jest.na.akdemii.rolniczej-
          wydzial.rolniczy.na.ul.Wojska.Polskiego;.i.w.jej.okolizach;poza.tym.na.slupach.i
          .przystankach.autobusowych;osobiscie.polecam.Winogrady(os.przyjaźni.itp-
          fajna.okolica.i.blisko.centrum.Ja.wlasnie.planuje.mieszkac.na.os.kosmonautow.A.i
          .szkoda.ze.tak.pozno.szukasz.mieszkania;/teraz.sa.kolosalne.ceny!!
          • Gość: studentka Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: 80.51.250.* 08.09.05, 15:17
            Gdybym tylko mogla, szukalabym wczesniej, ale dopiero teraz sie dostalam:/
            To mowisz ze przy uczelniach? Moze w gazecie cos jeszcze sie znajdzie.. Hmm
            zobaczymy jak to bedzie, ale trzeba myslec pozytywnie:D
            • madzia.kreg Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie 08.09.05, 15:20
              polecam dom studencki jowita na zwierzynieckiej tam jest tez duzo
              ogloszen...poza tym na glogoskiej jest biura kwater dla studentow...tez duzo
              ogloszen:_))) zycze szczescia:))
              • Gość: tez szukajaca Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.05, 15:35
                heja a moze szukasz wspollokatorki?ja tez sie wybiream jut szukac mieszkania
                ale nie mam wpsollokatora!!daj znac
                • Gość: studentka Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: 80.51.250.* 08.09.05, 15:40
                  Wspollokatorki tez szukam:) masz juz moze namierzone jakies mieszkanie? :)
                  I w ogole w jakich okolicach szukasz? mi najbardziej pasowaloby w okolicach
                  uam-u.
                  Znasz moze dokladniejszy adres tego biura kwater na glogowskiej? bo to
                  strasznie dlugasna ulica:)
                  • Gość: TEZ SUZKAJACA Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.05, 15:59
                    hej masz gg?mnie tez interesuje blosko uam.jak mozesz to podaj gg bedzie
                    latwiej!!
                • Gość: p Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: 82.160.42.* 08.09.05, 15:42
                  w okrąglaku jest biuro kwater, na parterze, na głogowskiej (nie znam numeru).
                  Najlepiej kup jutro rano Głos Wielkopolski i Anonse Nieruchomości (wychodzi w
                  czwartek) i podzwoń bo ogłoszeniach. Na agencje nieruchomości niestudenckie
                  lepiej nie tracić czasu bo większość pobiera prowizje ok. 1000 zł za
                  znalezienie mieszkania. W tym na głogowskiej za pokazanie trzech ofert się
                  płaci np. dla mieszkania trzypokojowego 480 zł a jeżeli ci się nie spodobają to
                  znowu musisz płacić więc też to odradzam (na szczęśnie nie korzystałem z ich
                  usług). W okrąglaku za dwupokojowe płaciłem 180 zł prowizji za nieograniczoną
                  liczbę ofert ale oni robią, że spisują ogłoszenia z gazet i podstawiają jako
                  swoje, więc też szkoda kasy na nich. W internecie wejdź na gratka.pl, www.e-
                  stancja.pl, www.stancje.pl
                  • Gość: p Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: 82.160.42.* 08.09.05, 15:46
                    to na głogowskiej to mniej więcej jest numer 36-48. Nie pamiętam dokładnie. Po
                    lewej stonie ulicy idąc z dworca w kierunku hetmańskiej. Musisz minąć sex-shop,
                    kawałek dalej, w bramie znajduje się biuro
                    • Gość: ... Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:48
                      na glogoskiej nie placisz wylacznie za 3 miezkania jak ci sie nie spodobaja
                      szukasz dalaj az do 10 trafien:)))
                      • Gość: studentka Re: Poznan - BANK STANCJI - pomozcie IP: 80.51.250.* 08.09.05, 16:10
                        do Tez szukajacej - moje gg 3990109
                        dzieki wam za wszelkie info:)
                        mam nadzieje ze sie przyadza:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka