Dodaj do ulubionych

ŚAM - plan zajęć

15.09.05, 14:10
Witajcie :)
Czy ktoś ze studentów I roku na śamie był może na uczelni i widział plan?? i
czy rzeczywiście jest taki sam jak w zeszłym roku?

Pozdr.
Obserwuj wątek
    • demolkaaa Re: ŚAM - plan zajęć 15.09.05, 20:02
      a na śamie zabrzańskim czy katowickim??ja byłam przedwczoraj w dziekanacie
      zabrzańskim,ściślej przed dziekanatem i nic jeszce nie wisiało(chyba że to
      gdzie indziej się sprawdza).PoZdrawiam
      • ray-of-light Re: ŚAM - plan zajęć 15.09.05, 20:31
        plany zajęc mają być na necie po 15. września
      • donkey911 Re: ŚAM - plan zajęć 15.09.05, 20:50
        chodzi mi o ligotę, gdzie plan już wisi w dziekanacie.
        • rzur5 Re: ŚAM - plan zajęć 17.09.05, 12:40
          na necie?zabrzanski plan?bez jaj:)ide sprawdzic..:)
          • aniolkodiabelko Re: ŚAM - plan zajęć 21.09.05, 15:31
            plan jest juz w necie !!!
            a nie mowiłam Ci donkey ze taki sam ;D
    • saeta Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 17:49
      Właśnie odwiedzilam strone Katedry Biologii i jest juz spis zagadnień i 2
      prelekcje na pierwsze wykłady!!! (biolmolgen.slam.katowice.pl/main_pl.html),
      wejdzcie na:
      - 1 rok
      *harmonogram w regulamin
      *pomoce do zajec

Spis wszystkich katerd na Ligocie:
      www.slam.katowice.pl/wys_jedn_k.asp
      • saeta Re: Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 17:50
        biolmolgen.slam.katowice.pl/main_pl.html
        sorki za bład przy wklejaniu odnośnika
        • czak206 Re: Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 18:03
          o fuck jak mi sie przypomni jak ja sie tego musialem nauczyc to az mi sie zle
          robi ... dobrze, ze chociaz biologie mam za soba, ale niestety do zobaczenia na
          anatomii... :(
          • ray-of-light Re: Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 22:00
            tego moze nie jest tak duzo, ale za to ten tekst jest tak dziki że szok! czy ktoś widział może na oczy plan zajęć z innych przedmiotów tj. anatomii, chemii itp itd? dzisiaj byłem w dziekanacie i nic takowego nie znalazłem prócz uchachanych rówieśników z pierwszego roku przed biblioteką:) pozdro
            • ankaone Re: Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 22:34
              też nie widziałam żadnych planów rozpisek czy pomocy tekstowych z innych
              przedmiotów poza biolą. swoją drogą łoooh jak ja mam zapamiętać te wszystkie
              nazwy lirerkowocyferkowe (i tak już mam problemy z łaciną) z tekstu z genetyki
              i jeszcze wiedzieć o co tam biega to chyba będę musiała znaleźć sobie w kato
              jakiegoś dilera.
            • ankaone Re: Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 22:35
              tak w ogóle to z jakich jesteście grup bo ja z 3, tej najbardziej samotnej wg
              planu :)
            • slodkamonisia Re: Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 22:38
              anatomia to z zeszłego roku pewnie będzie. skoro plan zajęć taki sam.a chyba program anatomii od zeszłego roku się nie zmienił:) pisze na stronie katedry anatomii. wyszczególnione tematy zajęć i tematy kolosów. tylko daty zeszłoroczne. :) trzeba troche pomyśleć dzieciaczki.
              a co do biblioteki to też dziś byłam i troche książek im opoddawali więc można było sobie coś wybrać.
              buziaki
            • czak206 Re: Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 22:39
              yyy plan z anatomi jest na stronie anatomii -

anatom.slam.katowice.pl/Plany.asp?opcja=1 !!

na 1 zajeciach beda NAS :( pytac slowek -

anatom.slam.katowice.pl/Content.asp?opcja=wl1_slowa
              no i oczywiscie bedzie material z planu (kregi itp...)

z tymi slowkami to nie zart - bedzie pewnie taka niby kartkowka na wejsciu ;p

Z chemi plan?? Pamietam, ze jak bylem starosta roku to na posiedzeniu "rady
              pedagogiczniej" po 1 semestrze pani dala plan starostom, a oni mieli dac swoim
              ludziom w grupach. ale chemia to dopiero 2 semestr wiec spokojnie ....

z biologii plan masz na stronie internetowej ....

z biofizyki ... hmm pojdziesz na 1 cwieczenia i bedziesz wszystko wiedzial :)

zreszta....
              30 wrzesnia na tym glupim, dlugim rozpoczeciu kazdy przedstawiciel z katedry
              wszystko NAM powie ... zastanawiam sie w ogole czy ja tam musze jeszcze raz
              isc :(

Pozdro .

• xelt Re: Materiały na pierwsze zajęcia z biologii!!!! 21.09.05, 23:59
                Dobre pytanie, przecierz zaliczenie z BHP masz :) zadzwoń do dziekanatu, tam
                wszechwiedząca pani Krysia napewno Ci powie.

Aha, w Intercity znowu promocja Super Biletów :) na 1 klasę masz za 54zł :)
                www.intercity.pl/119
                Pozdro i do zobaczenia wkrótce (może na jakiejś imprezie ;) hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka