Dodaj do ulubionych

AE Kraków + plan zajęć!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:55
Gdzie jest ??
Obserwuj wątek
    • dajing Re: AE Kraków + plan zajęć!! 16.09.05, 12:02
      hmmm.. chyba jeszcze nie maa.. ma byc dostepny na stronie i w budynku C.. :] ale
      nawet jakby juz byl, to chyba i tak na niewiele by mi sie przydal, bo nie wiem,
      w jakiej grupie jestem ;P
      • Gość: rasta Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.crowley.pl 16.09.05, 13:57
        cholera ludzie dopiero 16 września !!! wyluzujcie !!!
        • Gość: student_ae Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 16.09.05, 16:43
          no to co że dopiero 16 września? większość uczelni już dawno podała plany
          zajęć, nic dziwnego że i ludzie z ae są ciekawi i chca sie dowiedziec kiedy
          bedzie plan, zeby chociazby ustawic sobie pozalekcyjne zajecia, albo po prostu
          znac swój rozkład tygodnia
          jak na razie ae dała na swojej stronie organizacje roku
          www.ae.krakow.pl/main.php?up=1&id=861
          i co sie okazuje? znowu nie ma ferii zimowych !! mnie juz ta uczelnia zaczyna
          wkurzać! chyba kazdemu nalezy sie troche wolnego
          • Gość: Monisia Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:35
            Mnie tez to wkurza ciekawe jaki tym razem dadza powod??Podobno w tym roku mialy
            byc jakies dni w maju z okazji 80-lecia Akademi Ekonomicznej ale jakos nie bylo
            wtedy wolnego Co tym razem wymysla?NIe znam innej uczelni ktora nie ma ferii i
            jest mi smutno:( i co z nartami w tym roku??
            • Gość: Revolver Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:37
              AGH tez nie mialo w zeszlym roku ferii zimowych
              • Gość: Monisia Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:58
                Moze to zalezy od kierunku poniewaz moi znajomi sa na budownictwie na AGH i
                ferie mieli na pewno :)
                • motylek_86 Re: AE Kraków + plan zajęć!! 21.09.05, 15:59
                  hmm na na AGH jest wogóle budownictwo? Nie na PK?
                  • Gość: Monisia Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:26
                    Budownictwo jest na pewno na AGH :)
    • jussstysia gosp przestrzenna 21.09.05, 17:35
      a ja czekam az wkoncu oglasza co i jak z gosp przestrzenna bo sobie zapomnieli
      o tym kierunku na zaocznych :/
      nastawienie mam juz niezle :[ a jeszcze sie nie zaczelo :)
      • Gość: madzia Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 24.09.05, 08:13
        czesc. czy ktoś może mi powiedzieć kiedy dowiemy sie jak wygląda nasz plan
        zajęć na AE i poszczegolne grupy (finanse i bankowosc)?? Ja nic nie wiem jak do
        tej pory i sie troszke obawiam . tylko tydzien został;/
        • Gość: madzia Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 24.09.05, 08:57
          Plan zajęć jest juz na stonach AE ale co mi po tym jak nie wiem do jakiej grupy
          jestem przypisana;/ CZY ktos dostał jakies zawiadomienie pocztą, ja oczekuje na
          nie juz ponad 2 tyg. POMOCY:)
          • scarlet_agta Re: AE +plan zajęć 24.09.05, 10:52
            29 września lub 4 pażdziernika można odbierać indexy, legitymacje itp. i wówczas
            zapewne poinformują Was do której grupy należycie!
            • Gość: m Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 24.09.05, 11:14
              Niestety ja nie odbieram dok. bo jestem jako "wolny słuchacz" ;/ więc sama juz
              nie wiem co robic;/
              • scarlet_agta Re: AE +plan zajęć 26.09.05, 09:35
                > Niestety ja nie odbieram dok. bo jestem jako "wolny słuchacz" ;/ więc sama juz
                > nie wiem co robic;/

Myślę, że to w jakiej się jesteś grupie dowiesz się w dziekanacie.
          • Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 24.09.05, 14:35
            nazwy grup tworzy sie w następujący sposób:
            - pierwsze dwie litery to miasto, jak studiujecie w Krakowie to Kr
            - dwie następne tryb studiów DM - dzienne magisterskie, DZ - dzienne zawodowe
            - potem kierunek Fb-finanse Ek-ekonomia Sm-stosunki międz. itd
            - rok studiów, czyli 1
            - potok 01 02 albo 03, zależy od kierunków
            - grupa 1,2,3 itd

potoki to grupy które mają razem wykłady, podział jest alfabetyczny, np. jak są
            2 potoki to pierwszy jest od A do K, drugi od L do Z
            z kolei potoki dzielą się jeszcze na grupy, tez alfabetycznie, czyli np. ktoś
            kto ma nazwisko na A czy B może być pewien że będzie w 1 grupie z 1 potoku,
            ktoś na W i Z, że w ostatniej grupie ostatniego potoku, reszta musi czekać aż
            wywieszą listy bo cięzko przewidzieć
            • Gość: madzia Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 24.09.05, 15:06
              Dzękuje za fachowa pomoc:) Jesteś dużo lepszy niz Te kobity w Dziekanacie:)
              Wielkie Dzęki:)
              • Gość: banditierka Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:05
                ok, moze ktos tam juz byl i jest w stanie powiedziec, do ktorej grupy moge
                nalezec? nazwisko zaczyna sie na G, FiB I.rok DM
                ?
                • Gość: agaaaaaa Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 26.09.05, 10:13
                  napewno tak: KrDMFB101.. potok 01 a grupa to zalezy ile jest.
                  • Gość: banditierka Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:26
                    no tyle wiem... niczego nie mogę sobie zaplanować, bo nie wiem, jaki mam plan
                    wszystko na ostatnią chwilę
                    nic to, dzięki za pomoc
                    • Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.09.05, 11:40
                      ja bym obstawiał 1012, ale nigdy nie wiadomo
            • Gość: Agnieszka Re: AE +plan zajęć IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:19
              ja juz przewidzialam, iz jestem w ostatniej grupie, bo mamy jeden potok a moje
              nazwisko jest ostatnia parwie litera alfabetu :D
              • Gość: Monika Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:55
                Mowia ze pierwszy potok ma gorzej ...Moze i nauczycieli mamay gorszyk ale i
                tak jest fajnie Jak widze historia sie powtarza Pan Tatar na Stosunkach na
                pierwsyzm potoku musi byc Ale naprawde co o nim mowia to mowia ale w tym roku
                byl bardzo w porzadku
                • motylek_86 Re: AE +plan zajęć 26.09.05, 19:52
                  hmm ja jestem w 1 potoku na stosunkach i mam z panem Talarem ;] (chyba - tak
                  przypuszczam). Rożne opinie o nim czytalam i slyszalam ale jestem dobrej myśli
                  :D Pozdrawiam
                  • Gość: Revolver Re: AE +plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:59
                    On sie nazywa Tatar a nie Talar ;-P
                    Ale fajnie ze macie historie stos. miedzynar. z Tadziem Filarem - najwiekszy luzak na AE.
                    • Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.09.05, 20:10
                      ej a będzie ktoś jutro na AE i może mi sprawdzić kiedy mam języki?
                      zostawcie jakiś namiar to podam szczegóły. z góry dzięki
                      • Gość: Monika Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:47
                        A plan sie zmienia wiec nie ma na co patrzec Tak mi sie przynajmniej wydaje bo
                        juz sie ucieszylam ze bede miala w czwartek i piatek wolne a tu dzisiaj plan
                        zminili wiec moze jezyki tez zmiania
                        Pan Tatar jest sympatyczny Choc u mnie mialo miec zaliczenie tylko 7 osob a i
                        tak wszytkich do egzaminu dopuscil Ale na pierwsze cwiczenia sie juz musicie
                        przygotowac i przypomniec sobie logike Ale sami zobaczycie i ocenicie
                        • Gość: kenny Re: AE +plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:57
                          a jakie języki obce są wykładane na AE , bo na stronie nie ma takiej
                          informacji ... i czy można sobie wybrać czy zależy od tego na jakim wydziale
                          się jest ???

Z góry dziękuje za odp.
                          • Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.09.05, 20:18
                            języki wybierasz jakie chcesz, masz wszystkie informacje na stronie AE, bardzo
                            dokładne łącznie z programem nauczania poszczególnych języków na każdym poziomie
                            do wyboru masz angielski,niemiecki,francuski, włoski, hiszpański, rosyjski,
                            każdy z nich na 3 poziomach, nie ma zależności od tego na jakim jesteś
                            wydziale, języki nie są narzucone, sam decydujesz
                    • Gość: dew Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:38
                      co to jest ten potok ?
                      • Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.09.05, 20:21
                        potok to kilka grup które mają razem wykłady, już to pisałem wyżej
                        grupa to taka "klasa", około 30 osób z którymi masz ćwiczenia czyli
                        takie "lekcje", a na wykłady chodzi kilka grup (czyli właśnie potok), żeby
                        wykładowca nie musiał kilka razy tego samego powtarzać kilka razy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka