Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:55 Gdzie jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dajing Re: AE Kraków + plan zajęć!! 16.09.05, 12:02 hmmm.. chyba jeszcze nie maa.. ma byc dostepny na stronie i w budynku C.. :] ale nawet jakby juz byl, to chyba i tak na niewiele by mi sie przydal, bo nie wiem, w jakiej grupie jestem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.crowley.pl 16.09.05, 13:57 cholera ludzie dopiero 16 września !!! wyluzujcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 16.09.05, 16:43 no to co że dopiero 16 września? większość uczelni już dawno podała plany zajęć, nic dziwnego że i ludzie z ae są ciekawi i chca sie dowiedziec kiedy bedzie plan, zeby chociazby ustawic sobie pozalekcyjne zajecia, albo po prostu znac swój rozkład tygodnia jak na razie ae dała na swojej stronie organizacje roku www.ae.krakow.pl/main.php?up=1&id=861 i co sie okazuje? znowu nie ma ferii zimowych !! mnie juz ta uczelnia zaczyna wkurzać! chyba kazdemu nalezy sie troche wolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:35 Mnie tez to wkurza ciekawe jaki tym razem dadza powod??Podobno w tym roku mialy byc jakies dni w maju z okazji 80-lecia Akademi Ekonomicznej ale jakos nie bylo wtedy wolnego Co tym razem wymysla?NIe znam innej uczelni ktora nie ma ferii i jest mi smutno:( i co z nartami w tym roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Revolver Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:37 AGH tez nie mialo w zeszlym roku ferii zimowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:58 Moze to zalezy od kierunku poniewaz moi znajomi sa na budownictwie na AGH i ferie mieli na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: AE Kraków + plan zajęć!! 21.09.05, 15:59 hmm na na AGH jest wogóle budownictwo? Nie na PK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: AE Kraków + plan zajęć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:26 Budownictwo jest na pewno na AGH :) Odpowiedz Link Zgłoś
jussstysia gosp przestrzenna 21.09.05, 17:35 a ja czekam az wkoncu oglasza co i jak z gosp przestrzenna bo sobie zapomnieli o tym kierunku na zaocznych :/ nastawienie mam juz niezle :[ a jeszcze sie nie zaczelo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 24.09.05, 08:13 czesc. czy ktoś może mi powiedzieć kiedy dowiemy sie jak wygląda nasz plan zajęć na AE i poszczegolne grupy (finanse i bankowosc)?? Ja nic nie wiem jak do tej pory i sie troszke obawiam . tylko tydzien został;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 24.09.05, 08:57 Plan zajęć jest juz na stonach AE ale co mi po tym jak nie wiem do jakiej grupy jestem przypisana;/ CZY ktos dostał jakies zawiadomienie pocztą, ja oczekuje na nie juz ponad 2 tyg. POMOCY:) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: AE +plan zajęć 24.09.05, 10:52 29 września lub 4 pażdziernika można odbierać indexy, legitymacje itp. i wówczas zapewne poinformują Was do której grupy należycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 24.09.05, 11:14 Niestety ja nie odbieram dok. bo jestem jako "wolny słuchacz" ;/ więc sama juz nie wiem co robic;/ Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: AE +plan zajęć 26.09.05, 09:35 > Niestety ja nie odbieram dok. bo jestem jako "wolny słuchacz" ;/ więc sama juz > nie wiem co robic;/ Myślę, że to w jakiej się jesteś grupie dowiesz się w dziekanacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 24.09.05, 14:35 nazwy grup tworzy sie w następujący sposób: - pierwsze dwie litery to miasto, jak studiujecie w Krakowie to Kr - dwie następne tryb studiów DM - dzienne magisterskie, DZ - dzienne zawodowe - potem kierunek Fb-finanse Ek-ekonomia Sm-stosunki międz. itd - rok studiów, czyli 1 - potok 01 02 albo 03, zależy od kierunków - grupa 1,2,3 itd potoki to grupy które mają razem wykłady, podział jest alfabetyczny, np. jak są 2 potoki to pierwszy jest od A do K, drugi od L do Z z kolei potoki dzielą się jeszcze na grupy, tez alfabetycznie, czyli np. ktoś kto ma nazwisko na A czy B może być pewien że będzie w 1 grupie z 1 potoku, ktoś na W i Z, że w ostatniej grupie ostatniego potoku, reszta musi czekać aż wywieszą listy bo cięzko przewidzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 24.09.05, 15:06 Dzękuje za fachowa pomoc:) Jesteś dużo lepszy niz Te kobity w Dziekanacie:) Wielkie Dzęki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:05 ok, moze ktos tam juz byl i jest w stanie powiedziec, do ktorej grupy moge nalezec? nazwisko zaczyna sie na G, FiB I.rok DM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaa Re: AE +plan zajęć IP: *.szymon.com.pl 26.09.05, 10:13 napewno tak: KrDMFB101.. potok 01 a grupa to zalezy ile jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:26 no tyle wiem... niczego nie mogę sobie zaplanować, bo nie wiem, jaki mam plan wszystko na ostatnią chwilę nic to, dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.09.05, 11:40 ja bym obstawiał 1012, ale nigdy nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: AE +plan zajęć IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:19 ja juz przewidzialam, iz jestem w ostatniej grupie, bo mamy jeden potok a moje nazwisko jest ostatnia parwie litera alfabetu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:55 Mowia ze pierwszy potok ma gorzej ...Moze i nauczycieli mamay gorszyk ale i tak jest fajnie Jak widze historia sie powtarza Pan Tatar na Stosunkach na pierwsyzm potoku musi byc Ale naprawde co o nim mowia to mowia ale w tym roku byl bardzo w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: AE +plan zajęć 26.09.05, 19:52 hmm ja jestem w 1 potoku na stosunkach i mam z panem Talarem ;] (chyba - tak przypuszczam). Rożne opinie o nim czytalam i slyszalam ale jestem dobrej myśli :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Revolver Re: AE +plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:59 On sie nazywa Tatar a nie Talar ;-P Ale fajnie ze macie historie stos. miedzynar. z Tadziem Filarem - najwiekszy luzak na AE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.09.05, 20:10 ej a będzie ktoś jutro na AE i może mi sprawdzić kiedy mam języki? zostawcie jakiś namiar to podam szczegóły. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:47 A plan sie zmienia wiec nie ma na co patrzec Tak mi sie przynajmniej wydaje bo juz sie ucieszylam ze bede miala w czwartek i piatek wolne a tu dzisiaj plan zminili wiec moze jezyki tez zmiania Pan Tatar jest sympatyczny Choc u mnie mialo miec zaliczenie tylko 7 osob a i tak wszytkich do egzaminu dopuscil Ale na pierwsze cwiczenia sie juz musicie przygotowac i przypomniec sobie logike Ale sami zobaczycie i ocenicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenny Re: AE +plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:57 a jakie języki obce są wykładane na AE , bo na stronie nie ma takiej informacji ... i czy można sobie wybrać czy zależy od tego na jakim wydziale się jest ??? Z góry dziękuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.09.05, 20:18 języki wybierasz jakie chcesz, masz wszystkie informacje na stronie AE, bardzo dokładne łącznie z programem nauczania poszczególnych języków na każdym poziomie do wyboru masz angielski,niemiecki,francuski, włoski, hiszpański, rosyjski, każdy z nich na 3 poziomach, nie ma zależności od tego na jakim jesteś wydziale, języki nie są narzucone, sam decydujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: AE +plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:38 co to jest ten potok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: AE +plan zajęć IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.09.05, 20:21 potok to kilka grup które mają razem wykłady, już to pisałem wyżej grupa to taka "klasa", około 30 osób z którymi masz ćwiczenia czyli takie "lekcje", a na wykłady chodzi kilka grup (czyli właśnie potok), żeby wykładowca nie musiał kilka razy tego samego powtarzać kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś