odioso 06.10.02, 18:03 Czy kto z was na;lezy do tej ogranizacjii? a moze juz z nia wyjezdzal?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pauline Re: Europejskie Forum Studentów AEGEE IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 12:49 Naleze do AEGEE od prawie 2 lat i bylam na 'samerze' (summer university) w Turcji, a moja przyjaciola na Cyprze. Swietna sprawa, wierz mi. Za niewielka kase mozesz sie wybawic z ludzmi z calej Europy za wszystkie czasy, pozwiedzac i wiele nauczyc. To w wakacje. Natomiast w roku akademickim non stop sa jakies wymiany, konferencje, zjazdy, szkolenia (np na promie plynacym ze Swinoujscia do Szwecji, mmmmm), itp. Ceny sa tak smieszne (sponsorzy), ze bierzesz w tym udzial niemal za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA PROŚBA O INFORMACJE IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 21:16 Cześć! Jestem młodą nauczycielką j.angielskiego. Chciałabym zostać członkiem AEGEE. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jaki powinien być mój pierwszy krok?Gdzie i kiedy są najbiższe konferencje lub wykłady bardzo chciałabym wziąć w nich udział.Z góry dziękuję za pomoc. Może jest wśród was ktos kto należy juz do AEGEE (z okolic Łodzi,Sieradza)i pomógł by mi się tam zapisać.Na razie cześć! Odpowiedz Link Zgłoś