Gość: matka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:15 Chciałabym zaczać takie studia, proszę o informacje czy ktoś jest e-studentem i o wszystkie opinie, a przede wszystkim o podanie stronek z e-uczelniami. dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matka Re: Studia przez internet....e-studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:20 nie krytykujcie mnie od razu, nie mam innej możliwościu studiowania, więc proszę o doradzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
manros Re: Studia przez internet....e-studia 16.01.06, 08:08 czy mozecie Panowie rozwinąc nazwe szkoly bo w google ni widu ni slychu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Studia przez internet....e-studia IP: *.localdomain / 80.48.249.* 16.01.06, 21:44 to była trolica chadzająca po forum z wulgarną nazwą niesitniejącej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka0 Re: Studia przez internet....e-studia 16.01.06, 08:47 polecam WSZP, ktora rowniez prowadzi E-studia E-WSZP wejdz na stronke www.wszp.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BylaStudentka Re: Studia przez internet....e-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 16:43 A słyszałaś coś o American Business Acadamy ? zajrzyj na innych stronę, a na pewno znajdziesz coś dla siebie ;) www.bsse.edu.pl Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć tyle, że uczyłam się w szkole policealnej jestem zadowolona. Inaczej na mnie pracodawcy patrzą :). Szkoła robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Studia przez internet....e-studia 21.10.13, 20:08 wrażenie powinny robić twoje umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhyhy Re: Studia przez internet....e-studia IP: *.karnet.lublin.pl 22.10.13, 10:43 no, umiejetnosc nieskutecznego spamowania robi wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matiiii Re: Studia przez internet....e-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 11:23 Ej dobra :D Już przestańcie się nabijać z Byłej Studentki;p A wracając do tematu... Ja również studiuję online i wierzcie mi, że nie zamieniłbym się teraz z normalnym studentem. Śmialiście z ByłejStudentki, a tak naprawdę nie ma z czego (chyba jedynie z nieumiejętnego zareklamowania). Sam studiuję w American Business Academy i jestem mega zadowolony. Studia podyplomowe przez internet, to wygoda i komfort. Wszystko masz w zasięgu ręki, a ta szkoła w której się teraz uczę daje mi ogromne możliwości. Tak dla zaspokojenia Waszej ciekawości, wybrałem specjalizację : zarządzanie ośrodkiem turystycznym, Spa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Studia przez internet....e-studia IP: 94.42.188.* 11.07.17, 08:47 Jestem zdania, że studia online są dla tych co mają mobilizację by się uczyć, chcą się dokształcić, albo po prostu nie mają wyboru bo sytuacja im nie pozwala na studiowanie stacjonarnie. Ja po prostu chciałem studiować, a że nigdy nie miałem problemu z nauką to studia online były dla mnie idealne, bo mogłem iść też do pracy, albo znaleźć praktyki. Studiowałem na Akademii Polonijnej, raz na jakiś czas zjechałem tylko na egzamin. Super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś