Dodaj do ulubionych

sposoby na poderwanie dziewczyny:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:07
czesc wszystkim. od niedawna chodze sobie na niemiecki, i w grupie jest pewna fajna dziewczyna. bardzo dobrze nam sie rozmawia, dlatego zastanawiam sie nad czyms wiecej :) udalo mi sie dobyc do Niej nr tel. co teraz? jakie znacie ciekawe sposoby na 2 krok? wiem ze pewnie wyda Wam sie to pewnie smieszne, ale chce zeby wszystko jak najlepiej wyszlo:)
Obserwuj wątek
    • Gość: z. Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:22
      Zaproś ją na lody albo kawę robi sie coraz cieplej ,może do kina nie wiem
      myśl;)))
      • masikm Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) 15.04.06, 00:36
        Gość portalu: z. napisał(a):

> Zaproś ją na lody albo kawę robi sie coraz cieplej ,może do kina nie wiem
        > myśl;)))

Do kina nie polecam bo nie będziesz mugł z nią rozmawiać i patrzeć jej w oczy,
        poprostu w kinie zajmiecie sie filmem a nie sobą.

Proponuje Ci byc sobą i nikogo nie grać.
    • Gość: sylwia Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: 195.136.92.* 07.04.06, 19:27
      trzeba ją gdzieś zaprosic.ale to zalezy skąd masz jej nr-lepiej żeby to ona ci
      dala.takie zdobywanie od znajomych znajomych wydaje mi się troche dziecinne :P w
      każdym razie sprobuj sie umówić-jesli odmówi za jakiś czas spróbuj raz
      jeszcze.jeśli odmówi to sobie odpuśc.chyba że jej też się podobasz to wtedy sama
      powinna zaproponować inny termin
      pozdrawiam
      • lol_niezly Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) 07.04.06, 19:38
        Dobry tekst ;))
        Podchodzisz i pytasz ktora godzina, ona Ci odpowiada , a ty z usmiechem
        wyciagasz reke i mowisz "OO, to juz najwyzszy czas sie poznac" :D
        • Gość: wienio Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 20:13
          dobry tekst!przyda sie bo jutro mam zajęcia z taką ''jedną'' :)
          Znacie może inne teksty??
          • Gość: maturzysta Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 17.05.06, 10:02
            Dupy dajesz od razu czy trzeba z Tobą chodzić?

[sorki, nie chciałem :P - źródło: joemonster.org]
    • gonia9995 Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) 07.04.06, 22:24
      dajcie spokój - te dobre teksty są banalne - fakt jest taki, że jak nei ma
      mędzy wami chemii to nic z tego. to po pierwsze, po drugie jeśli masz ten numer
      od niej to ok, zadzwoń i ją gdzieś zaproś, ale jeśli masz ten nr od znajomego
      znajomego to nie dzwoń bo moze się wkurzyć - ja bynajmniej bym się wkurzyla i
      nici z romansu. Głowa do góry:)
    • Gość: ona Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.04.06, 23:18
      2 krok --> zadzwon do niej!
    • varietes3 Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) 09.04.06, 15:21
      Najlepiej to od razu zaprosic ja do siebie:)
      • masikm Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) 15.04.06, 00:38
        varietes3 napisał:

> Najlepiej to od razu zaprosic ja do siebie:)

dobre hehe, ale pewnie odmówi
    • Gość: Ender Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 09.04.06, 15:33

A jak się nie zgodzi albo będzie się wykręcać zawsze możesz sobie powiedzieć :
      Bo to głupia suka jest (tak jak Franz Maurer z filmu "Psy").
    • Gość: ania Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:49
      no dobrze, a jak według was "poderwać" chłopca? a może płeć męska powie, jak
      chciałaby być poderwana:), czy inaczej, co najbardziej pozytywnie zwróci waszą
      uwagę?
      • Gość: tomek Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:01
        no i niestety.. dziewczyna okazala sie zajeta :( no trudno sie mowi, sprobowac bylo trzeba. dalej bede sie meczyl alone in the dark.;/ a co do poderwania chlopaka, staraj mu sie jak najczesciej patrzec w oczy, to dziala :) dobrej nocki zycze
        • Gość: ania Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:06
          przykro mi, pozostaje mi zyczyc owocnego szukania. dobrej nocki
          • Gość: Ender Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 09.04.06, 23:38

A jeżeli jesteś z Warszawy i na dodatek jestes słodką, szczupłą brunetką to
            daj swoje namiary i ja cię chetnie poderwę.....
        • Gość: olka Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.chello.pl 10.04.06, 00:30
          to ze zajeta to nic nie znaczy Czasem warto sprobowac wiele dziewczyn chcialoby
          aby ktos do nich podszedl gdzies zaprosil Niestety tak zadko bywa (no oprusz
          ble dyskotek)Czasem jestesmy z kims Tylko zeby byc z kims, zeby nie byc
          samotnym Ale uczucie nie ma tu znaczenia
          • Gość: z. Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:11
            > Czasem jestesmy z kims Tylko zeby byc z kims, zeby nie byc
            > samotnym Ale uczucie nie ma tu znaczenia
            LOL ,ciekawa argumentacja ,czyli jestem z kimś tak ot sobie ,jego uczucia nie
            mają żadnego znaczenia ,bo jak pojawi sie inny adorator na horyzoncie to od
            razu wybieram tego lepszego ,a potem następnego itd....,to po co wiązać sie z
            kimś skoro to jest tak na niby? a może jestem "niedostosowana" do nowych
            czasów?.....
            • Gość: olka Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.chello.pl 11.04.06, 14:14
              po co wiązać sie z
              > kimś skoro to jest tak na niby

Po to sie wiazac z tak osoba bo jest Ci z nia dobrze Dogadujecie sie,Ogolem
              jest super,macie podobne zainteresowania A uczucie moglobyc na poczatku tylko
              z czasem niestety wygaslo Wtedy majac swiadomosc ze jesli sie odejdzie od tej
              2 osoby to straci sie ta osobe nie bedzie juz tej wiezi w tym wypadku wiele
              osob decyduje sie trawac w tym Ups.Ale motam i krece sama sie nie rozumiem,bo
              potepiam takie zachowanie Ale taki zwiazek nie jest na niby tylko pokazuje jak
              ludzie sa slabi i potrzebuja bliskosci Czasem lepiej miec to co sie ma niz nic
              nie miec
              • Gość: z. Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:51
                ludzie sa slabi i potrzebuja bliskosci Czasem lepiej miec to co sie ma niz nic
                > nie miec
                Cóz dla mnie to jest właśnie to nic,bo prawdziwe uczucie jest
                tym "czyms"wlaśnie,zrozumialabym jeszcze taka sytuacje u ludzi w średnim
                wieku ,po przejściach,ktorzy kogoś np.stracili i faktycznie nie chcą być
                samotni i potrzebuja tej bliskości ale u mlodych ludzi?to nie jest normalne
                • Gość: t, Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:01
                  tak, najgorsze co moze czlowieka spotkac to byc samotnym.. zastanawiam sie kiedy ja znajde ta 2 polowke.. albo byc moze juz znalazlem, tylko bylem zbyt glupi zeby wyciagnac rece po szczescie.. tylko pytanie czy dziewczyna chciala by byc z chlopakiem biednym nieudacznikiem, ktorego rodzice..:( na razie chcialbym skonczyc studia,znalezc prace, 'stanac na nogi'.. ale boje sie ze wtedy moze juz byc za pozno na szukanie 2 polowki...
                  • Gość: z. Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:43
                    no na pewno za późno ,najlepiej polożyc sie od razu do trumny bo wszystko już
                    bedzie za toba ...litości!!!
          • kaja86 Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) 10.04.06, 22:14
            Sorry, ale co można myśleć o dziewczynie, która jest z kimś, na kim w ogóle jej
            nie zależy i tylko czeka na lepszą okazje?
        • Gość: leon Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.aster.pl 25.09.06, 14:15
          Gość portalu: tomek napisał(a):

> no i niestety.. dziewczyna okazala sie zajeta :(

i co z tego, że zajęta? ma z nim ślub czy co?
      • Gość: maniek Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:21
        najlepszy sposób na poderwanie chłopca to patrzenie się mu w oczy i uśmiechanie
        się(a reszta zadziała:)
        • Gość: ania Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:26
          kurcze, tak mało trzeba, żeby kogoś sobą zainteresować?:)) zwalam to na chemię!
          • Gość: maniek Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:56
            to oczywiście działa tylko wtedy gdy obie osoby są sobą zainteresowane:))
            • Gość: ... Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:16
              ludzie tak czytam i macie takie same problemy jak nastolatkowie, zastanawiam
              się z czego to wynika. czy z niedojrzałości czy z niezaradności życiowej czy
              może jeszcze z czegoś innego. życzę wam powodzenia.:)
              • Gość: dante Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:21
                No wiesz... Problemy z zarwaniem dziewczyny to ważki temet, który napewno swoje
                miejsce na forum edukacja :) Swoją drogą fajne dziewczyny są u mnie na
                dziennikarstwie :)
                Ale starszy kolega mnie kiedyś uczył - nigdy nie rwij dupy z własnego wydziału
                :( ponoć taka prawda życiowa, ze studenckiego pokolenia na pokolenie przenoszona
                • Gość: Eudoksja Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 00:12
                  > Ale starszy kolega mnie kiedyś uczył - nigdy nie rwij dupy z własnego wydziału

ależ to subtelne.....
                  • Gość: JanKor Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:39
                    hehe, kiedyś znany aktor powiedział to samo. To było coś a propos studiów
                    filmowych, wydziału aktorskiego czy jakoś tak. Zasada ta bynajmniej nie jest
                    nowa :))
                    • Gość: alicja Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: 195.136.92.* 13.04.06, 20:02
                      ale czemu?to tak jak nie rwać laski z klasy? czy jak?:P
                      • Gość: schatz Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:38
                        ja słyszałam wersję "nie rwij d.. ze swej grupy"... ;> coś w tym chyba jest
                  • Gość: BeautyNeverFades Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.ghnet.pl 17.05.06, 00:35
                    studenci wydzialow elektrycznych cos o tym wiedzą:]
    • Gość: Łukasz Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:08
      Podejdż do niej, umów się żeby ci coś wytłumaczyła z tych zajęć i zacznij
      rozmowe najpierw o czymś normalnym a potem coraz bardziej podrywaj JĄ! najlepiej
      siedź koło niej i powoli przysuwaj się do niej to działa na niektóre.
      • Gość: janascośtyzrobił Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:25
        > siedź koło niej i powoli przysuwaj się do niej
        haha dobre;D
      • Gość: bmx Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: 80.50.255.* 25.09.06, 13:46
        genialne
      • Gość: bmx Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: 80.50.255.* 25.09.06, 13:46
        genialne
    • Gość: Maciej Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:58
      Zaproś ją na kawę, do jakiejs miłej retauracji czy pabu... Albo na jakiś dobry film w kinie (jakaś komedia romantyczna - dziewczyny takie lubią) Życze Powodzenia !!!!!!!!!!!
    • Gość: Carisma Re: sposoby na poderwanie dziewczyny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:20
      spytaj się jej co sądzi o nowej ustawie podatkowej dot.VAT-u:p
      chyba chcesz zeby jakaś inteligentna była nie tylko ładna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka