Dodaj do ulubionych

Resocjalizacjab

IP: *.crowley.pl 21.04.06, 10:21
witam,

szukam dobrej resocjalizacji w Warszawie, przegladałem strony UW, Pedagogium
Wyzszej SzkoŁy Pedagogiki resocjalizacyjnej w Warszawie i APs i nie wiem na
która uzelnie się zdecydowac. Nie wiem która ma naprawde dobra
resocjalizacje. Która mozecie mi polecic
pozdr

kamil
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: Resocjalizacjab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:00
      zadna
      • Gość: m Re: Resocjalizacjab IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.06, 13:57
        Ja studiuję w PEDAGOGIUM. Jeśli naprawdę interesuje Cię resocjalizacja, to
        polecam. Proponuję Ci poczytać sobie o szkole na gronie.
        • Gość: kamil Re: Resocjalizacjab IP: *.crowley.pl 21.04.06, 14:27
          Maja dleczego tak zniechęcona jesteś do resocjalizacji podobno to fajny
          kierunke studwiów wiele ciekawych rzeczy mozna po tym robic
          • Gość: maja Re: Resocjalizacjab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:17
            wiele ciekawych reczy...hmmm własnie koncze resocjalizacje i jest mega nudno!!!
            pierwsze 2 lata są straszne!!nie uczysz sie nic poza sucha teorią.pozniej sa
            niby ciekasze przedmioty ale interesujące to sa one jedynie z nazwy.osobiscie
            załuje że zmarnowałam tyle mojego cennego czasu na studia które mnie nic nie
            nauczyły.z praca tez jest baaardzo cieżko...dobrze że studiuje jeszcze 2
            kierunek bo przynajmniej mam szanse na jakis zarobek i satysfakcje.pozdrawiam
            maja
          • natixb Re: Resocjalizacjab 21.04.06, 17:13
            to super kierunkek-jestem na 2 roku(licencjat) na uamie!nie zaluje ze wybralam
            ten kierunek bo naprawde bardzo wiele mozesz sie dowiedziec
    • Gość: ggggg Re: Resocjalizacjab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:30
      Jesli chodzi o UW to trzeba pamietac, ze jest to specjalizacja na politologii,
      a nie na pedagogice, wiec bedzie sie roznila od studiow pedagogicznych.
      Pedagogium - tam mozesz zrobic tylko licencjat, a pozniej bedziesz szukal
      kolejnej uczelni, gdzie mozna robic mgr. APS - ja bym chyba wybrala APS, nie
      tylko dlatego, ze to dosc dobra uczelnia, ale rowniez dlatego, ze ma szeroka
      oferte. Pedagogika resocjalizacyjna jest tez na UKSW, ale to nowy kierunek na
      tej uczelni, wiec chyba nie ma prestizu, jesli to dla Ciebie wazne. No i jest
      troche przedmiotow zwiazanych z religia. Jest jeszcze kilka uczelni prywatnych
      typu WSP ZNP.
      • Gość: kamil Re: Resocjalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:39
        Dziękuje za wszystkie informacje poczytam jeszcze na stronach uczelni. Mam
        pytanie do osób studiujących w Pedagogium jaka tam jest kadra.
    • Gość: kamil Re: Resocjalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:47
      Mam prosbę mógłby mi ktos napisać coś więcej o tym Pedagogium

• Gość: Martyna Re: Resocjalizacja IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.06, 09:58
        Kadra jest bardzo dobra, z doświadczeniem w swoich dziedzinach, prawdziwi
        pasjonaci :) Nie wszyscy, oczywiście.
        Jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.
        • Gość: kamil Re: Resocjalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:03
          za powiedz mi dlaczego rozpoczełas tam studia, co Cię przekonało

• missundaztood Re: Resocjalizacja 27.04.06, 11:50
            Przekonały opinie studiujących tam osób.
        • Gość: ggggg Re: Resocjalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:24
          A ja na Twoim miejscu chcialabym wiedziec czy kolezanka zna absolwentow tej
          uczelni i czy pracuja oni w zawodzie, a jesli nie to co robia. Uwazam, ze jest
          to bardzo wazne przy wyborze uczelni, wiec bede wdzieczna za odpowiedz.
          • missundaztood Re: Resocjalizacja 27.04.06, 11:55
            Nie znam, ponieważ tacy nie istnieją. Pierwsi pojawią się w przyszłym roku.
            • konopielka80 Re: Resocjalizacja 30.04.06, 22:05
              ja jestem po IPSiR UW i co? Mało kto pracuje z zawodzie..
              • Gość: domi Re: Resocjalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 10:04
                ja studiuję w Pedagogium i jakoś ekhm, no nie jestem zachwycona o_0
                ale to tylko moja zdanie na ten temat... a wiem, że innym się podoba :P

jak coś to poczytaj na gronie o resocjalizacji i Pedagogium ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka