Dodaj do ulubionych

pedagogika-jakie wrazenia??

IP: *.ip.netia.com.pl 01.05.06, 10:39
Kto studiuje zaocznie pedagogike??jak jest??gdzie studiujecie??
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: pedagogika U. Wroclawski IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 01.05.06, 10:47
      Totalna porażka. Strata czasu. Jedyna korzyść-papierek mgr.
      • Gość: jaskrawa Re: pedagogika U. Wroclawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:43
        możesz opisać szerzej, jak wygląda pedagogika na UWr?
        chcę się tam wybrać w ramach MOSTu
    • Gość: ola Re: pedagogika-jakie wrazenia?? IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 02.05.06, 13:31
      zalezy jeszcze jaka specjalizacja a wybor jest przeciez spory, kazdy zazwyczaj
      mysli ze po tym mozna zostac tylko nauczycielem. zdecydowanie dla humanistow.
      APS Warszawa
    • Gość: Ja Re: pedagogika-jakie wrazenia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:50
      To ty? masz na mysli kupiecką?
    • Gość: sky Re: pedagogika-jakie wrazenia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:09
      przeżyłam prawie trzy lata.w czerwcu bronię prace licencjacką.wszystko zależy od
      indywidualnych zainteresowań danej osoby.ogólnie ja poszłam na pedagogike z
      braku laku i nudzę się trochę.ale da się przeżyć i nawet dostać stypendium
      naukowe.a to czy zaoczne czy dzienne niema znaczenia bo my na zaocznych mamy
      taki sam materiał do wkucia jak dzienni, nikt nas nie traktuje ulgowo i jeszcze
      wszystko załatwić musimy sobie sami( notatki, materiały itp.)
      • Gość: Ja-czyli-my Re: pedagogika-jakie wrazenia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 00:36
        Jak pedagogika to tylko w DSWE!!!
        • marcyn_piotr Re: pedagogika-jakie wrazenia?? 03.05.06, 10:23
          potwierdzam
          • Gość: Matrix Re: pedagogika-jakie wrazenia?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:50
            Boshhhhhhhhh Tylko nie pedagogika - bezsensowne uczenie sie na pamięc definicji
            i regułek, nie służące absolutnie niczmeu. Bzdety i nudy.
            • Gość: sky Re: pedagogika-jakie wrazenia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:17
              nie uczymy się tylko regółek.Mamy bardzo dużo zajęć praktycznych.No i
              praktyki.Fakt, że troche teorii też jest, ale jeseśmy humanistami i pewne teorie
              trzeba znać aby się do nich ustosunkować.
              • Gość: sky Re: pedagogika-jakie wrazenia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:21
                i nie sądze aby naukę o tym co robić aby umożliwić człowiekowi wszechstronny
                rozwój można nazwać bzdetami.przecież na tym opiera się życie ludzkie.
                • Gość: sky Re: pedagogika-jakie wrazenia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:24
                  pewnie, że można się nudzić na niektórych zajęciach, bo nie wszystko wszystkich
                  musi interesować. ale ogólnie to nie są bzdóry.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka