kasia.jun 01.05.06, 18:02 kto to studiuje??:d fajne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dugo Re: Grafika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:33 Ja mam koleżankę na grafice na UMCS-ie w Lublinie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: Grafika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 11:54 W sumie (a już troche czasu minęło odkąd ją ostatnio widziałem) była bardzo zadowolona. Dodam że jest na 1. roku i ma mnóstwo zajęć praktycznych, manualnych, malarstwo, ale też dużo teoretycznych, jakieś tam historie malarstwa, grafiki inne tym podobne. Ale z tego co słyszę to ludzie są raczej zadowoleni, a nawet zachwyceni tymi studiami. PS. Aha, nie trzeba być spostrzegawczym żeby zauważyć którzy to ludzie z Wydziału Artystycznego, ten styl ubierania i zachowania... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: Grafika 02.05.06, 13:10 hehehe:) to fajnie, bo to coś, to ja lubie a wazne jest robić to co się kocha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: Grafika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:16 Zgadza się. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: Grafika 02.05.06, 16:28 a jeszcze jestem ciekawa:D:D czy bycie grafikiem się opłaca??:D:D chodzi o kase...:D:D no co... to tez jest wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
eachey Re: Grafika 18.01.15, 13:35 ja studiuję grafikę na ASP :) Jest cudownie! Robię to co kocham i uczę się bardzo przydatnych rzeczy - myślę że to bardzo pomoże mi w przyszłości ;) bardzo polecam taki wybór kierunku studiów! zmuda-trzebiatowska.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś