Dodaj do ulubionych

No zaraz szlag mnie trafi !!!

07.05.06, 22:55
wiadomosci.onet.pl/1318036,11,item.html
Jeżeli jakieś pajace z młodzieży wchechpolskiej maja byc wiceministrami i/lub
chociaż w najmniejszym stopniu mieć wpływ na edukację młodych Polaków to
naprawde jesteśmy całkowicie skończeni.
Obserwuj wątek
    • gdabski Re: No zaraz szlag mnie trafi !!! 07.05.06, 23:31
      Zielińskiego niby nie szkoda, ale za to strach się bać nowych.

/Gdabski
    • r.richelieu Re: No zaraz szlag mnie trafi !!! 07.05.06, 23:38
      I nie wiem z jakiego powodu mam się wkurzyć, czy z tego, że moi rówieśnicy a
      już przy korycie, czy z tego, że nawet nie mogę sobie powiedzieć "jesteś kobito
      mądrym człowiekiem, więc dlatego przy korycie cię nie ma", bo coraz bardziej
      wydaję się sobie głupsza.
      Jakoś myślenie obywatelskie się wyłącza kiedy każą mu się wyłanczać.
      • Gość: zły hehehe Zieliński IP: *.chello.pl 08.05.06, 07:06
        heheheh Zieliński kandydował na prezydenta Suwałk - ludzie go na całe szczęście
        nie wybrali - on jest z moich okolić - nie lubie go :)
        • gdabski Re: hehehe Zieliński 08.05.06, 13:53
          Nie wybrali w Suwałkach, to go koledzy zrobili burmistrzem Śródmieścia w
          Warszawie. Ale akurat z tego okresu, to nie pamiętam jakichś szczególnych jego
          "osiągnięć".

/Gdabski
          • Gość: zły Re: hehehe Zieliński IP: *.chello.pl 08.05.06, 16:35
            fakt, że gdy go nie wybrano prezydentem Suwałk Kaczory (jego przyjaciele)
            zrobili go burmistrzem jednej z dzielnic Warszawy, potem jakiś poseł z okręgu
            podlaskiego zginął bodajze w wypadku samochodowym to zarządzono dodatkowe wybory
            na wybór posła w miejsce tego, który zginął i wybrano Zielińskiego na posła w
            sejmie, potem wybrano go na wiceministra oświaty, która to funkcję sprawuje do
            dziś :)
            • Gość: Squall Re: hehehe Zieliński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:03
              Chlopcy z Giertychjugend dochodza do wladzy... oj sie zabawia... a tak na
              marginesie to z oszolomami w rzadzie precz na sybir najlepiej niech z putinem zra.
              Ciekawe czym sie PIS wykreci teraz bo Lepper ma podtrzymany wyrok 1,5 roku ciupy
              LOL. Macie to na co sobie zaglosowaliscie, a przynajmniej niektora ciemnota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka