Dodaj do ulubionych

Wspołczesne Systemy Polityczne - WSB Chorzów

IP: 195.116.35.* 21.05.06, 21:28
witam ,

Czy ktoś ma lub miał taki przedmiot ?? wiecie może jak to "znieść" na
kolokwium ??... to jest masakryczne.... pozdrzwiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: dzban Re: Wspołczesne Systemy Polityczne - WSB Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:54
      no ja mialem taki przedmiot. na SM bycmoze na politologi wyglada to inaczej ale
      u nas zasada byla jedna - dwa dni przed kolosem/egzaminem ryjesz ksiazke na
      pamiec i zdajesz( lub nie) . ten przedmiot jak i inne przedmioty na sm to
      totalny debilizm czysta pamięciówka. ucznienie tego wyglada tak: Dhal -
      trytytytytytyty bleblebleble polsby - blebleblebleble czyli metoda Hasło -
      cytat z ksiazki plus te wszytskie metody przeliczania glosow na mandaty i
      wyglad poszczegolnych parlamentow na swiecie. Tak przynajmniej było u mnie na
      mojej nizbyt ambitnej uczelni ( państwowej dodam - zadne WScostam :-]).

łyknij sobie tussipexu i zakuj to to zdasz, a jak przypadkiemmasz zajecia z
      takim jednym Dr. Mariuszem H. ( facet chyba nawet jest z chorzowa - ale bylby
      to niesamowity zbieg okoliczności ) to chocbys mowil o budowie pantofelka to
      dostaniesz conajmniej 4

mam nadzieje ze pocieszylem
      • Gość: gośc Re: Wspołczesne Systemy Polityczne - WSB Chorzów IP: 195.116.35.* 22.05.06, 08:21
        Hey ,, troszke pocieszyleś , niestety mam z innym gościemi chyba nie bedzie tak
        wesoło..po co nam te wszystki procesy ustawodawcze , kompetencje, konstytucje i
        systemy wyborcze ..8 państw ..paranoja..i to wszytko na jednym kolosie ....bleee
        ochyda...

PS a co to jest "tusipex" szukalam troche w necie ale nie zabardzo się
        czegokolwiek dowedzialam ..gdzie to można kupić itp ? z góry dzięki za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka