Gość: gość IP: 195.116.35.* 21.05.06, 21:28 witam , Czy ktoś ma lub miał taki przedmiot ?? wiecie może jak to "znieść" na kolokwium ??... to jest masakryczne.... pozdrzwiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzban Re: Wspołczesne Systemy Polityczne - WSB Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:54 no ja mialem taki przedmiot. na SM bycmoze na politologi wyglada to inaczej ale u nas zasada byla jedna - dwa dni przed kolosem/egzaminem ryjesz ksiazke na pamiec i zdajesz( lub nie) . ten przedmiot jak i inne przedmioty na sm to totalny debilizm czysta pamięciówka. ucznienie tego wyglada tak: Dhal - trytytytytytyty bleblebleble polsby - blebleblebleble czyli metoda Hasło - cytat z ksiazki plus te wszytskie metody przeliczania glosow na mandaty i wyglad poszczegolnych parlamentow na swiecie. Tak przynajmniej było u mnie na mojej nizbyt ambitnej uczelni ( państwowej dodam - zadne WScostam :-]). łyknij sobie tussipexu i zakuj to to zdasz, a jak przypadkiemmasz zajecia z takim jednym Dr. Mariuszem H. ( facet chyba nawet jest z chorzowa - ale bylby to niesamowity zbieg okoliczności ) to chocbys mowil o budowie pantofelka to dostaniesz conajmniej 4 mam nadzieje ze pocieszylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Wspołczesne Systemy Polityczne - WSB Chorzów IP: 195.116.35.* 22.05.06, 08:21 Hey ,, troszke pocieszyleś , niestety mam z innym gościemi chyba nie bedzie tak wesoło..po co nam te wszystki procesy ustawodawcze , kompetencje, konstytucje i systemy wyborcze ..8 państw ..paranoja..i to wszytko na jednym kolosie ....bleee ochyda... PS a co to jest "tusipex" szukalam troche w necie ale nie zabardzo się czegokolwiek dowedzialam ..gdzie to można kupić itp ? z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś