gosialska 06.06.06, 22:20 Co odpowiadacie jak ktoś pyta co słychać? Czy szklanka jest do połowy pełna czy pusta? Tak szczerze, do jakiej grupy się zaliczacie? Ja łapię czasem dołki ale na codzien jestem niepoprawną optymistką) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Optymiści_Pesymiści 06.06.06, 22:21 stara, zmarudziała, upierdliwa optymistka;DDDDDD Odpowiedz Link
sunny-day Re: Optymiści_Pesymiści 06.06.06, 22:41 singielka_1976 napisała: > optymistyczna realistka. Dobrze powiedziane) i dopasowane do mnie Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Optymiści_Pesymiści 07.06.06, 12:14 co mowi pesymista? - gorzej byc nie moze. a optymista? - oj moze, moze Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Optymiści_Pesymiści 07.06.06, 12:18 kurcze, znowu sam sobie odpowiadam na posta. a raczej dopowiadam bo cos mi sie dzisiaj "zagapia sie" i wciskam wyslij w polowie pisania doly mam na okraglo. ale nauczylem sie z nich dzwigac. na dodatek jakis czas temu zlapalem jakies takie "oswiecenie" jak przeczytalem sobie trzy fascynujace ksiazeczki. uwaga kryptoreklama: www.waterbook.com www.insight2000.com/morningbook.html www.waterbook.com/sequel-2/ wszystkie sa za free (w .pdf), a linki dlatego, ze to co facet napisal literalnie wywrocilo ostatnio moje podejscie do zycia do gory nogami (in +) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Optymiści_Pesymiści 07.06.06, 23:36 pulsarkowy napisał: > co mowi pesymista? > - gorzej byc nie moze. > a optymista? > - oj moze, moze > > Znałem to w troszke innej wersji: Czym się różni optymista od pesymisty? Optymista twierdzi z przekonaniem, że żyjemy na najlepszym z możliwych światów. Pesymista podejrzewa, że niestety chyba tak właśnie jest... Odpowiedz Link
mort_subite Re: Optymiści_Pesymiści 07.06.06, 23:35 gosialska napisała: > Co odpowiadacie jak ktoś pyta co słychać? Odpowiadam: zależy, gdzie ucho przyłożyć ;-P Odpowiedz Link