Gość: Zetka IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 17:50 potyrzebuje kogoś kto zrobił by mi zadania z obligacji portfela inwestycyjnego. Siedze cały dzień nad nimi i ani drgnęło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:14 Oczywiście zapłacisz temu komuś za wykonaną pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetka Re: Pomocy IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 21:18 jakbym miała kase żeby zapłacić to bym wzieła korki cwaniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:22 A tak, cwaniaczko, myślisz że ktoś je dla ciebie zrobi za darmo? Przygadał kocioł garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Pomocy IP: *.toya.net.pl 03.06.06, 12:21 cwaniakiem jest ktoś kto "potrzebuje kogoś kto by mu zrobił zadanie" a na pytanie o wynagrodzenie reaguje agresją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doliores Re: Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:40 nie moge was zrozumiec..Forum jest po to zeby chyba sobie nawzajem pomagac a nie...klocic,. sie i pokazywac kto lepiej potrafi komus dosrac..eh;/no szkoda Zetka ze czegos takiego nie potrafie ale napewno z mila checia..bym cI POMOGLA MOZE CHOCiaz te slowa otuchy jakos...Cie zmobilizuja powodzenia 3mam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Pomocy 04.06.06, 13:10 A moze lepiej by kogoś poprosić o ty, zeby Ci wytłumaczył?? A nie zrobił za ciebie?? Jeżeli w przyszłości będziesz musiała wykonywać takie zadania, to też pójdziesz do kogoś, żeby Ci zrobił?? Któtkowzroczne jest to co napisałaś, bo masz na uwadze tylko to co teraz, a nie to co może być kiedyś. Ja też nie jestem Alfą i Omegą, nie jestem prymusem, też często czegos nie wiem, ale staram się chociaż nauczyć, zrozumieć, bo po to idzie się na studia, żeby umieć to, co się bdzie robiło. Poproś kogoś na forum lub z roku o POMOC a nie o WYRĘCZENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:52 uuuuu ,mr perfect chantal siem nam zdenerwowała, bo ona nigdy ale to nigdy nie potrzebowała od nikogo zadnej pomocy.żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Pomocy 04.06.06, 20:28 Nie, nie zdenerwowałam się. Owszem, potrzebowałam pomocy, nie raz, ale nie wyręczenia, o które autorka postu prosi! I nie raz też pomagałam innym bezinteresowanie, ale nie wyręczałam. I jak piszesz mr. chantal, to pisz, ze się nie zdenerwowała, tylko zdenerwował, a jak zdenerwowała, to mrs. chantal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:21 Gdzie tu zachowania prospołeczne? Czy Wy jestescie nastawieni tylko na osiaganie korzysci? Odpowiedz Link Zgłoś