Gość: najemca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:57 Jezeli mieszkacie na stancji i zamierzacie wynajmowac ja rowniez w nastepnym roku akademickim, to ile placicie (pelna kwote, czy moze macie jakas znizke) podczas wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:02 Ja płacę połowę normalnej ceny. Plus całość za Internet, z którego nikt poza mną nie korzysta, i którego nie można "zawiesić" na czas wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bba Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:28 dlatego to zaden interes wynajmowac studentom mieszkanie:-) Sam wynajmuje jedno w centrum warszawy i nigdy nie biore pod uwage studentow bo czemu mam tracic we wakacje?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:04 Moja właścicielka robi na mnie taki interes, że te dwa miesiące już nie zrobią różnicy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wynajem w czasie wakacji IP: 193.0.116.* 07.06.06, 09:40 U poprzedniej właścicielki mieszkania płaciłam... 50 zł za miesiąc wakacji. ;) Czyli 10% normalnej sumy za pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bba Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:18 to chyba jakas desperatka..albo dobre miala serce...:-) ja biore 1000zl mies, jakbym bral nawet polowe we wakacje od studenta to kiepksi bylby ze mnie biznesmen;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elis Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:52 my mamy z koleznka mieszkanie i nie placimy nic za wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trux Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.lublin.mm.pl 07.06.06, 17:04 my sie umuwilismy ze na wakacje nie placimy ani za mieszkanie ani za internet mieszka nas 3 w mieszkaniu i wlasciciel nie widzi problemu Odpowiedz Link Zgłoś
manros Re: wynajem w czasie wakacji 07.06.06, 20:11 słabi biznesmeni z tych wlasnicieli haha,tyle kasy bokiem,musza miec straszne te mieszkania skoro tylko studentom wypuszczają by tracic,no sami powiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś