Dodaj do ulubionych

wynajem w czasie wakacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:57
Jezeli mieszkacie na stancji i zamierzacie wynajmowac ja rowniez w nastepnym
roku akademickim, to ile placicie (pelna kwote, czy moze macie jakas znizke)
podczas wakacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:02
      Ja płacę połowę normalnej ceny. Plus całość za Internet, z którego nikt poza
      mną nie korzysta, i którego nie można "zawiesić" na czas wakacji.
      • Gość: bba Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:28
        dlatego to zaden interes wynajmowac studentom mieszkanie:-) Sam wynajmuje jedno
        w centrum warszawy i nigdy nie biore pod uwage studentow bo czemu mam tracic we
        wakacje?;-)
        • Gość: Tawananna* Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:04
          Moja właścicielka robi na mnie taki interes, że te dwa miesiące już nie zrobią
          różnicy ;))

• Gość: Aga Re: wynajem w czasie wakacji IP: 193.0.116.* 07.06.06, 09:40
      U poprzedniej właścicielki mieszkania płaciłam... 50 zł za miesiąc wakacji. ;)
      Czyli 10% normalnej sumy za pokój.
      • Gość: bba Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:18
        to chyba jakas desperatka..albo dobre miala serce...:-) ja biore 1000zl mies,
        jakbym bral nawet polowe we wakacje od studenta to kiepksi bylby ze mnie
        biznesmen;)
        • Gość: elis Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:52
          my mamy z koleznka mieszkanie i nie placimy nic za wakacje :)
          • Gość: trux Re: wynajem w czasie wakacji IP: *.lublin.mm.pl 07.06.06, 17:04
            my sie umuwilismy ze na wakacje nie placimy ani za mieszkanie ani za internet
            mieszka nas 3 w mieszkaniu i wlasciciel nie widzi problemu
            • manros Re: wynajem w czasie wakacji 07.06.06, 20:11
              słabi biznesmeni z tych wlasnicieli haha,tyle kasy bokiem,musza miec straszne
              te mieszkania skoro tylko studentom wypuszczają by tracic,no sami powiedzcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka