Gość: ANIA IP: *.laczpol.net.pl 17.06.06, 19:26 czy warto isc na zarzadzanie i marketing Akademia Morska w Gdynii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cindyy Re: Akademia Morska w Gdynii 17.06.06, 21:28 Jestem z Trójmiasta(Gdynia)i genaralnie gdybym chciała studiować zarządzanie i marketing to wybrałabym szkołę najlepiej przygotowaną do kszatłcenia w tym zakresie i jednocześnie jedna z najlepszych w Polsce - Politechnikę Gdańską.AM ma niski prestiż-to nie to co 20 lat temu ;) PS>studiuje handel zagraniczny na WSB(prywatnie,ale też warto). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leche Re: Akademia Morska w Gdynii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:51 prestiz...taa....a kogo to obchodzi?? mnie osobiscie doszły słuchy ,ze wydział administracyjny na AM jest bardzo dobry( z pewnością lepszy od wydziału zarzadzania na UG) . Aha , i jako takiego marketingu i zarzadzania tam nie ma, jest "towaroznawstwo" , ale warto to podobno studiowac. Ogolnie w trojmiescie mozna ZiM studiowac jeszcze na polibudzie ( na wydziale zarzadzania i na OiO ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdyniankaaa Re: Akademia Morska w Gdynii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:12 leche skoro jesteś taki mądry to powinieneś wiedzieć, że nie jest to już wydział administracyjny ale przedsiębiorczości czy coś w tym stylu - zresztą słusznie nazwe zmienili bo wyrazy: administrować i zarządzać znacza cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leche Re: Akademia Morska w Gdynii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:22 Nie wymadrzam się, choc i ty jestes w blędzie , bo nazywa sie on "przedsiębiorczoczosci i TOWAROZNASTWA" jezeli koniecznie chcesz sie czepiac szczegółow. A moja opinia powyzej nie jest efektem zadnego zarozumialstwa , a jedynie zdaniem jakie sobie wyrobiłem na podstawie tego co usłyszałem i tego co przeczytałem, chocby na tym forum nawet Odpowiedz Link Zgłoś
cindyy Re: Akademia Morska w Gdynii 18.06.06, 13:43 Prestiż obchodzi... PRACODAWCĘ!Ktoś tu jest mało doświadczony.Przeszłam w miom życiu kilka,a może kilkanaście rozmów o pracę i zazwyczaj padało pytanie GDZIE STUDIUJE? a potem JAKI KIERUNEK? MAŁA CIEKAWOSTKA:niektóre firmy kontaktują się z biurami karier określonych(czyt.najlepszych)szkół wyższych i oferują pracę dla najlepszego absolwenta roku.Dla przykładu:Paweł-student V roku matematyki na Politechice Gdańskiej dostał propozycje pracy w Prokom Sofrware,sami się o niego upomnieli hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś