shaq8 19.06.06, 12:01 na jakim kierunku są najładniejsze a na jakim mało kumate?i gdzie zawsze jest najmniej wolnych?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:12 takie słabo kumate trafią się wszędzie w zasadzie,co kto lubi ale ja nie lubię polonistek i wogóle przyszłych nauczycielek;p najlepsze laski są na prawie i nie ma wątpliwości w 90% co do ich"kumatości";) ładna+inteligentna dziewczyna to jest TO Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: dziewczyny 19.06.06, 12:40 JA powiem tak: najwiecej lasek jest na uniwersytetach, przede wszystkim na kierunkach typowo humanistycznych. Duzo jest tez na AM (medyk). Podobno najmniej kumate sa na AE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: dziewczyny IP: *.4web.pl 19.06.06, 12:50 Nie wszystkie polonistki to przyszle nauczycielki, a jako rodzynek na filologii nie będziesz narzekał na brak popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:53 > Podobno najmniej kumate sa na AE.... coz jak to mówią stereotyp...,ludzie sa różni nie można uogólniać bo niechcący można wyrządzić komuś krzywdę ,to troszeczke jak z obiegowym :wszyscy Polacy albo przeważająca wiekszość to zlodzieje,alkoholicy i lenie,dziewczyny są gorsze z matematyki ,Krakowianie to skapcy itp.itd.Stereotyp zwalnia nas z myslenia,porządkuje nasz świat ale jednocześnie zawęża horyzonty i ogranicza..... Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: dziewczyny 19.06.06, 13:34 Dobrze powiedziane:) Nooo i wlsasnie dlatego napisalam "podobno" bo nie mozan wszystkich wrzucac do jednego wora. Poza tym mam kolezankie na AE (poznan) i nie jest ani niekumata ani jakas "szptena"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:46 sam nie wiem ale kolega jestz dziewczyną z AE i chyba jest ślepy...nie powiem mu tego ale ta dziewczyna jest po prostu okropne,nie pisze o wyglądzie oczywiscie ale tak ogólnie,za duzo pije,wręcz upija się,chorobliwie zazdrosna,widac że nic dobrego z tego nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dziewczyny IP: *.netcontrol.pl 19.06.06, 16:15 Heheh, a co ma jej 'bycie studentka AE' do jej picia i zazdrosci? Istnieje jakis zwiazek?? Lol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spike Re: dziewczyny IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 19.06.06, 16:19 Ja osobiście polecam dziewczyny z filologii obcych. Oczywiście na państwowych, bo na prywatnych to nic dobrego nie znajdziecie (ok, wiem ze uogolniam). Na neofilologiach jest zwykle mniej facetów niż nawet na polonistyce, więc dużego wyboru nie mają. poza tym jest korzyść: jak pojedziecie razem do roboty zagranice to z dziewczyną biegłą w językach (:p) na pewno sie nie zgubisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:17 bardzo dobrze powiedziane! nic dodać nic ująć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:18 odnosze sie do wypowiedzi "z." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: dziewczyny IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.06, 23:50 Na AM ladne dziewczyny :))))). Uwierzcie ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna a co to biuro matrymonialne? IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 18:07 jak wybierasz kierunek ze względu na dziewczyny, to żeś chyba koleś na głowę upadł:o))) a potem się dziwią, że pracy nie mogą znaleźć....ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna całkowicie się z Tobą zgadzam:o) IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 18:11 "dzięki" stereotypom mamy nadal gdzieniegdzie takie zacofanie, że szkoda gadać... pzdr -- niebrzydka "kumata" dziewczyna-nie humanistka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: to było do z. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:20 dzieki ,a już myslałam,że jestem osamotniona w mysleniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:43 a co tylko po to idziesz na studia?to sie lepiej nie mecz,hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:45 malo kumate?zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
shaq8 Re: dziewczyny 20.06.06, 08:06 to było tylko pytanie,okresleniem mało kumate nie miałem zamiaru nikogo obrazić.ale widzę że na chacie jest kilka takich dziewczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: dziewczyny IP: 82.146.253.* 20.06.06, 09:00 ja jestem na studiach technicznych tutaj dopiero są dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:33 Aha ,no trzeba było wbic szpileczkę ( niekumate -dobre)... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyxxx Re: dziewczyny 24.06.06, 19:51 Mam nadzieję, że to taki żarcik, bo stracę wiarę w ludzi...Ale nawiasem mówiąc najlepsze laski są na AM- podobno lubicie fartuszki, a my paradujemy w nich od pierwszego roku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: dziewczyny IP: *.ghnet.pl 25.06.06, 01:18 Chuck Norris znalazł ładną dziewczynę na polibudzie Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: dziewczyny 25.06.06, 18:19 dziecko nie idz na studia, po co?? i tak nie bedziesz mial tam nic do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 08:49 najbrzydsze są na weterynarii i słyszę to już od kilku osób :) Odpowiedz Link Zgłoś