Dodaj do ulubionych

Studia są do bani

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:20
1 rok politologii : liże się socjologię, psychologię, statystyke, ekonomię,
filozofię, historię tylko nie politykę :/
Do bani, myslałem ze będzie ciekawie a tu taki Zonk...I jeszcze ta perspektywa
1200 jezeli to skończę a po 1 semestrze mam dość
Obserwuj wątek
    • Gość: trux Re: Studia są do bani IP: *.lublin.mm.pl 19.06.06, 18:47
      składając dokumenty powinieneś był przejżeć jakie tam będą przedmioty
      na politykę też przyjdzie czas ale podejżewam, że kompletnie pomyliłeś się ze
      studiami i liczyłeś na zupełnie co innego
      jeśli masz możliwość sensownej zmiany - to ostatni dzwonek aby to zrobić
    • Gość: leche Re: Studia są do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:07
      :DDD

sorry , ze sie smieje,ale co tu więcej powiedziec o politologi :) wszyscy od
      tego kierunku spodziewaja sie niewiadomo czego( i kazdy na poczatku widzi
      siebie na fotelu Churhill'a :) ) . Guzik warte studia, chyba ,ze ktos jest
      prawdziwym pasjonatem. Podkreslam prawdziwym , a nie pozornym , bo w tym łatwo
      siebie oszukac. To tak jak wielu ludzi nazywa siebie" humanistami" . Uwierzcie
      mi , widziałame prawdziwych humanistów, i absolwenci klas" humanistycznych" w
      80% pomimo tego co twierdza humanistami nie sa, tylko sobie to wmawiaja. Tekstem
      roku jest " mam dusze humanistyczna" czesto spotykanz tekst na Tym forum

pozdrawiam
      • Gość: z. Re: Studia są do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:17
        hmmm czyli 20% to umysły ścisłe? a ja myślałam,że w przyrodzie jednak sa
        zachowane proporcje;)
        • Gość: z. Re: Studia są do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:17
          ups ,miało być 20% umysły humanistyczne;)
          • Gość: zły studencina Re: Studia są do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:04
            mhm troche sie polityką interesuje ale jakoś nie znajduje w tym powiązania z
            kierunkiem :/ Owszem u nas na uczelni bywają politycy i jest nawet jakies koło
            zaintersowań, ale jońska filozofia przyrody o 8 rano...Panie daj pan spokój.I
            tak na kazdym przedmiocie pierdoły nie zależnie: socjologia, ekonomia.
            Jasne, że takie studia nie są przepustką do polityki ale przez ten rok niczego
            sie ciekawego nie dowiedziałem i że tak powiem: "gdzie tu sens?"
            • Gość: z. Re: Studia są do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:07
              po prostu źle wybrales kierunek studiów i tyle.Tak bywa....
            • Gość: Martynka Re: Studia są do bani IP: *.lama.pl 19.06.06, 20:08
              no ale jak ty sie chcesz znac na polityce bez elementranych podstaw ekonomii i
              socjologii??
              • Gość: aga Re: Studia są do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:43
                ja studiuje socjologie i tez ten rok uwazam..no nie chce uzyc słowa stracony bo
                jednak coś tam sie nauczyłam, ale to wszystko to takie pierdoły.I przyznaje sie
                bez bicia ze popelniłam bład w wyborze kieunku.Moim marzeniem jest psychologia,
                ale ja tu sie dostac;/
    • Gość: gość Re: Studia są do bani IP: *.iwacom.pl / 193.238.17.* 19.06.06, 20:26
      No widzę że znalazł się ekspert. Tak bez prawa, socjologii, psychologii,
      statystyki, ekonomii i historii da się prowadzić politykę. Tak tak. Tyle że
      taki przywódca/poityk jest li tylko prostym politykiem, nie jest liderem.
      I jeszcze jedno. Jeżeli nie widzisz związku psychologii i polityki to radzę ci
      zmienić kierunek studiów.
      Tak tak. Według (w)PiS(du) kot jest pisekiem, a piesek myszą. A mysz jest
      ptaszkiem.
    • Gość: Gugi Re: Studia są do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:30
      żeby ci się nie odmieniło i po kolejnym roku tez stwierdzisz ,że to pierdoły....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka