Gość: k.... IP: *.man.busko.pl 29.06.06, 22:21 ktos sie wybiera na chemie srodkow bioaktywnych i kosmetykow na umcs w lublinie? jak widzicie szanse swoje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaa Re: umcs w lublinie IP: 217.96.39.* 30.06.06, 13:49 mo ja sie wybieram ale szans nie widze bo nie mam wynikow matury a nie chce mi sie bawic w zgadywanki ehm poza tym tylko 72miejcsa to malo ba nawet bardzo malo pozdrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.... Re: umcs w lublinie IP: *.man.busko.pl 30.06.06, 22:26 a nie wiecie ile trzebabyło miec punktów rok temu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilof Re: umcs w lublinie IP: *.swidman.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:11 chyba w okolicach 70-80% podstawa i rozszerzenie.z dwóch przedmiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: umcs w lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:27 Oj tak, jest to na pewno minimum, w tamtym roku to raczej nie byłoby z takimi pktami miejsca na liście przyjętych, nawet po odwołaniach, ale w tym roku może być mniej osób na miejsce (aktualnie jest 4,5 , w tamtym roku było 8,3 na os./m-ce - ale rekrutacja trwa do 10 lipca, więc może się bardzo nie zmienić). W tamtym roku przyjęto duzo osób z odwołań, bo często ludzie dostający się na farmację rezygnują z tej chemii. Moim zdaniem granicą będzie ponad 80% z podstaw, ponad 70% z rozszerzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k... Re: umcs w lublinie IP: *.man.busko.pl 05.07.06, 11:17 kto sie tam wybiera to piszcie to moje gg 6297736 Odpowiedz Link Zgłoś