Dodaj do ulubionych

kto studiuje dziennie i zaocznie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:36
hej opowiedzcie jak sobie radzicie ?? bo w koncu nie macie ani dnia wolnego,
od poniedzialku do niedzieli jestescie na uczelni. Jak radzicie sobie z
zaliczeniami, egzaminami ??? Prosze o wszyskie informacje :)
Obserwuj wątek
    • hearcik Re: kto studiuje dziennie i zaocznie?? 02.07.06, 13:38
      Jeszcze sa wieczorowe.
    • Gość: ejcz Re: kto studiuje dziennie i zaocznie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:49
      > hej opowiedzcie jak sobie radzicie ?? bo w koncu nie macie ani dnia wolnego,
      > od poniedzialku do niedzieli jestescie na uczelni.

niekoniecznie
      są zaoczne, które wypadają co 2, co 3 tygodnie. takie, które wypadają co
      tydzień mogą mieć terminy zjazdów w piątki i soboty, niedziele wolne. do tego
      czesto na dziennych, na starszych latach szczególnie, nie jest wielkim
      problemem o takie ustawienie planu, żeby min. 1 dzień był wolny.

z zaliczeniami i egzaminami jest podobnie, a może nawet i łatwiej do dwóch
      kierunków dziennych - wszystko jest do przejścia. oczywiscie w zależności od
      kierunków i osoby. a - i od osobistego szczęścia - tzw. czepka, w którym się
      niektórzy rodzą ;)
      • Gość: masza Re: kto studiuje dziennie i zaocznie?? IP: *.chello.pl 02.07.06, 13:52
        ja sobie tak studjuje i nie narzekam. Zjazdy mam raz na dwa tygodnie - dwa dni
        na uczelni od rana do nocy. Nie narzekam bo na dziennych mam stosunkowo duzo
        czasu. Egzaminy mi się nie pokrywają a zawsze można zmiękczyć serce
        egzaminatora tekstem ,, no pora przystąpic do czternstaego egzaminu".
        oczywiście jeśli wybiera się taki spsób studiowania trzeba wsadzić dumę do
        kieszeni i powiedzieć sobie że tróje się będą zdarzać.
    • erdkunde Re: kto studiuje dziennie i zaocznie?? 02.07.06, 18:14
      Ja studiuję dziennie i zaocznie na UW a dodatkowo pracuję w szkole. Trochę to wszystko męczące i absorbujące, ale z drugiej strony wiem, że im więcej mam zajęć tym bardziej mogę się zorganizować. W roku szkolnym zdarzało mi się mieć czasem nawet czas wolny, z którym nie wiedziałam co zrobić ;)
      Pozdrawiam.
      • Gość: Kamila Re: kto studiuje dziennie i zaocznie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:17
        wszyskim dziekuje za odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka