vista_duch 22.02.02, 02:53 Czy to sen czy koszmar Do pala mnie przywiązali Ogień pod nogami zapalili TU NIE MA HURYSów????? pzdr Vist_________________/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helga Re: Ale________SOBIE____________narobiłem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 03:00 vista_duch napisał(a): > > > Czy to sen czy koszmar > > Do pala mnie przywiązali > > Ogień pod nogami zapalili > > TU NIE MA HURYSów????? > > pzdr > > Vist_________________/ > > Panie Duchu Vista! Pan chyba trafil nie tam gdzie trzeba... Ale to dobrze, ze panski duch jest tak silny, ze nawet stamtad pan nam komunikaty wysyla. Niektorzy sie dzieki panu dowiedza, co ich czeka. Niech pan te komunikaty wysyla dalej, poki panu sil starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
vista_duch Re: Ale________SOBIE____________narobiłem 22.02.02, 03:09 Nie ma tak dobrze Jestem na ruszcie I jest mi niedobrze Hurysów niema A przecież je obiecali Ale mnie na ziemi nabrali Pzdr Vist___________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Ale________SOBIE____________narobiłem 22.02.02, 03:15 vista_duch napisał(a): > Nie ma tak dobrze > > Jestem na ruszcie > > I jest mi niedobrze > > Hurysów niema > > A przecież je obiecali > > Ale mnie na ziemi nabrali > > Pzdr > > Vist___________________/ > A co jest pod rusztem, Duchu Vista? Odpowiedz Link Zgłoś
vista_duch Re: Ale________SOBIE____________narobiłem 22.02.02, 03:25 _> A co jest pod rusztem, Duchu Vista? Chrust pod nogami mi się pali Bo na pustyni węgla nie dali Bąde pieczony jak tłusta kaczka A tu Egon jako diabeł, Z chrustem zasuwa na na taczkach pzdr Vist_________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Ale________SOBIE____________narobiłem 22.02.02, 03:32 vista_duch napisał(a): > _> A co jest pod rusztem, Duchu Vista? > > > Chrust pod nogami mi się pali > > Bo na pustyni węgla nie dali > > Bąde pieczony jak tłusta kaczka > > A tu Egon jako diabeł, > > Z chrustem zasuwa na na taczkach > > > pzdr > > Vist_________________/ > Duchu Vista, ja widze ze pan pod wplywem temperatury i przegrzania poeta zostal. A Egon sie ucieszy, prawde rzeklszy, ze on tam pana podsmaza w swoim innym wcieleniu, hi hiii! jemu sie to przysni. Odpowiedz Link Zgłoś
vista_duch Re: Ale________SOBIE____________narobiłem 22.02.02, 03:41 > > Duchu Vista, ja widze ze pan pod wplywem temperatury i przegrzania poeta zostal > . > A Egon sie ucieszy, prawde rzeklszy, ze on tam pana podsmaza w swoim innym > wcieleniu, hi hiii! > > jemu sie to przysni. Nie wiem dlaczego się z tego śmiejesz Egon jest szpetny jak stara wyranda A prawdziwą moją karą jest czytanie postów James Bonda. Pzdr Vist______________/ Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Ale________SOBIE____________narobiłem 22.02.02, 03:49 vista_duch napisał(a): > > Nie wiem dlaczego się z tego śmiejesz > > Egon jest szpetny jak stara wyranda > > A prawdziwą moją karą jest czytanie postów James Bonda. > > > Pzdr > > Vist______________/ > Ja sie z toba zgodze, Duchu Vista, ze Egon nie jest podobny do huryski. Ale on z tego sie tez cieszy. A co do J. Bonda, to cie musze zmartwic. Czekaja cie jeszcze gorsze zajecia czytelnicze. Tu u nas na gorze natchnales Duchu swoim Duchem paru wyznawcow. I oni teraz postuja w twoim Duchu. Na przyklad teraz juz nie promuja tej twojej strony o palestynie, bo sprawa sie rypla. Teraz publikuja tego stalinowca Chomski, ktory ich filozofem naczelnym zostal. On teraz intifade popiera i straszy Ameryke zemsta, a ty to bedziesz musial czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
vista_duch Re: Ale________SOBIE____________narobiłem 22.02.02, 03:58 _helga napisał(a): > vista_duch napisał(a): > > > > > Nie wiem dlaczego się z tego śmiejesz > > > > Egon jest szpetny jak stara wyranda > > > > A prawdziwą moją karą jest czytanie postów James Bonda. > > > > > > Pzdr > > > > Vist______________/ > > > > Ja sie z toba zgodze, Duchu Vista, ze Egon nie jest podobny do huryski. Ale on > z > tego sie tez cieszy. > > A co do J. Bonda, to cie musze zmartwic. Czekaja cie jeszcze gorsze zajecia > czytelnicze. Tu u nas na gorze natchnales Duchu swoim Duchem paru wyznawcow. I > oni teraz postuja w twoim Duchu. Na przyklad teraz juz nie promuja tej twojej > strony o palestynie, bo sprawa sie rypla. Teraz publikuja tego stalinowca > Chomski, ktory ich filozofem naczelnym zostal. On teraz intifade popiera i > straszy Ameryke zemsta, a ty to bedziesz musial czytac. Chomski jest niczym w moim cierpieniu Bo Egon się upił i jest w piekle granda Nic nie jest gorsze od postów James Bonda Vist______________/ Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Ale________SOBIE____________narobiłem 22.02.02, 04:01 vista_duch napisał(a): > > Chomski jest niczym w moim cierpieniu > > Bo Egon się upił i jest w piekle granda > > Nic nie jest gorsze od postów James Bonda > > Vist______________/ > Acha:))))))) ORMO czuwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el-Hakim SKURWYSYNY ! ! ! ! !! ! !!! ! ! !! ! ! !!! !!! !! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 03:33 Odpowiedz Link Zgłoś
vista_duch Cześć Vist 22.02.02, 03:44 Cześć Vist, jestem twoim duchem i wiedziałem że nadal na tym forum czuwasz. Odpowiedz Link Zgłoś
vista_duch Re: Cześć Vist 22.02.02, 03:46 vista_duch napisał(a): > > Cześć Vist, jestem twoim duchem i wiedziałem że nadal na tym forum czuwasz. Zapomniałem dodać: Ty wredny gadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
vista_zmora Cześć Vist---zmora twoja przyszla a a a a mh mh.. 22.02.02, 06:33 vista_duch napisał(a): > > Cześć Vist, jestem twoim duchem i wiedziałem że nadal na tym forum czuwasz. Czesc Vist ,El-Hakim (po arabsku wodz "wielka du.a" ) ,razem z twoim duchem skazali mnie Vista-zmore na krazenie wieczne po tym forum,tfu. Vist ale nabroiles ,a za to ze byles arabskim psem lancuchowym mnie twoja zmore ukarali . Hurysow ,hurys nie ma ,burdelu w niebie nie ma ,co to bedzie Vist? Miliardy arabow oszukali i wszyscy szukaja hurys (hurysow) a dostaja tylko kopa w du.e. Mh....................... Mh.......................(vista-zmora mysli) Vista-zmora Odpowiedz Link Zgłoś
vista_duch Re: Cześć Vist---zmora twoja przyszla a a a a mh mh.. 22.02.02, 07:09 vista_zmora napisał(a): > vista_duch napisał(a): > > > > > Cześć Vist, jestem twoim duchem i wiedziałem że nadal na tym forum czuwasz > . > Czesc Vist ,El-Hakim (po arabsku wodz "wielka du.a" ) ,razem z twoim duchem > skazali mnie Vista-zmore na krazenie wieczne po tym forum,tfu. > Vist ale nabroiles ,a za to ze byles arabskim psem lancuchowym mnie twoja zmo > re > ukarali . Hurysow ,hurys nie ma ,burdelu w niebie nie ma ,co to bedzie Vist? > Miliardy arabow oszukali i wszyscy szukaja hurys (hurysow) a dostaja tylko kopa > w > du.e. > Mh....................... > Mh.......................(vista-zmora mysli) > Vista-zmora > Swięta prawda. Zostaliśmy oszukani. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Cześć Vist---zmora twoja przyszla a a a a mh mh.. 22.02.02, 18:44 Vist ty gnojku arabski jeszcze straszysz? puls Odpowiedz Link Zgłoś
vista_duch Re: SKURWYSYNY ! ! ! ! !! ! !!! ! ! !! ! ! !!! !!! !! 22.02.02, 04:03 Gość portalu: el-Hakim napisał(a): Nasze traktowanie twojej osoby, po twojej wymyślonej śmierci, jest łagodniejsze niż twoje traktowanie ludzi na tym forum podczas twojego sztucznego, fałszywego życia. Odpowiedz Link Zgłoś