bk32764 06.07.06, 16:14 Mam pytanie o anglistykę w Siedlcach (AP i NKJO) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MMz Re: siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:37 Przecież każdy wie, że to dziura. Lepsze byłoby studiowanie w Wąchocku, gdyby tylko była taka możliowość, niż tam. Nie zakładaj kolejnego wątku, bo jak widzisz nikt tam tego nie studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:48 gdyby nikt nie studiował, to by nie było tego kierunku i tej uczelni w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:58 daj pan spokój z taką uczelnią... Odpowiedz Link Zgłoś
gospodyni_balaganu Re: siedlce 06.07.06, 17:42 Na grono.net jest kilkanaście osób stamtąd. Tam zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrel Re: siedlce IP: *.skylogicnet.it 07.07.06, 13:12 Sorry ale ja znam bardzo dużo osób, które studjują w Siedlcach i nie są to tylko osoby z tego regionu, sam takze tam składam podanie,choć nie ukrywam, ze mam nadzieję dostać się także gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś