Dodaj do ulubionych

;((((((Katastrofa:((((((

14.07.06, 20:19
mam wielki problem, moze ktos bedzie mi umial pomoc, wyslalam juz maila na uczelnie, ale zanim odpisza umre chyba ze zdenerwowania;((((

podczas rejestracji na KULu w polu "nr świadectwa wpisałam" wpisałam nr sw i nr aneksu. okazało sie ze tzreba tylko ten 1. wiec juz na miejscu musiałam odwołać kierunek, wykasowac nr aneksu i na nowo zatwierdzic kierunek... niestety dopiero teraz zdalam sobie sprawe, ze w polu "data wystawienia swiadectwa" wpisalam date wystaweinia aneksu!!!!!!!;((((( a dokumenty juz zostaly zlozone i zatwierdzone;((((

a chyba ta data jest istotna, bo i na kwestionariuszu i na potwierdzeniu zlozenia dokumentow widnieje feralny 11 lipca 2006;(((

kurcze, tak sie denerwuje, czy juz na prawde nie ma chwili wytchnienia ani spokoju:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: Szpiegu Re: ;((((((Katastrofa:(((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:29
      Eee, te wszystkie daty to pic na wode. Jak maja Cie przyjac to na pewno za zla
      date Cie nie skresla z listy.
      • gwiazdka-z-nieba Re: ;((((((Katastrofa:(((((( 14.07.06, 20:34
        sama data to lipa, ale chodzi mi o dostep do wynikow z OKE. ale naprawde wielkie dzieki za pocieszenie:)))
    • Gość: kasia Re: ;((((((Katastrofa:(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:48
      jakiego aneksu moja droga?? mozesz podac przyklad tego co zrobilas??
      tzn napisz co mialas napisac a co napisalas, jakies cyferki zmien oczywiascie
      zeby nie bylo
      • gwiazdka-z-nieba Re: ;((((((Katastrofa:(((((( 14.07.06, 21:00
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> jakiego aneksu moja droga?? mozesz podac przyklad tego co zrobilas??
        > tzn napisz co mialas napisac a co napisalas, jakies cyferki zmien oczywiascie
        > zeby nie bylo

ja woogle nie rozumiem pytania:D
        ale jesli komus ma to pomoc to prosze bardzo:

aneks OCZYWISCIE dotyczy tych ktorzy poprawiali mature..
        nie wiedzialam ktory nr wpisac podczas interentowej rejestarcji (nr aneksu czy swiadectwa) i wpisalam oba:
        M/123456/06; AM/8765432/06
        a powinno byc tylko:
        M/123456/06
        czyli tylko nr swiadectwa
        i oczywiscie date jego wystawienia, niestey ja wpisalam date aneksu(a nie swiadectea) i teraz mam wielki problem;(((

jesli cos niezrozumiale napsialam- pytaj... tak dzis pisze, ze chyba nikt nie wie o co chodzi;/;(
        • Gość: dariaa Re: ;((((((Katastrofa:(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:31
          ja uwazam,ze sie polapia o co chodzi
        • Gość: kasia Re: ;((((((Katastrofa:(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:34
          aha!!!
          glowa do gory!! powinno byc dobrze!!

• gwiazdka-z-nieba Re: ;((((((Katastrofa:(((((( 14.07.06, 21:07
      ej ludzie nie spijcie tylko mi powiedzcie jak mam swoj tylek uratowac...:(
      • Gość: Szpiegu Re: ;((((((Katastrofa:(((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:33
        Czym Ty sie przejmujesz? Takie cos moze wyjsc dopiero jak Cie beda na studia
        przyjmowac a wtedy sie po prostu poprawi wszystko i bedzie po klopocie :]
        • Gość: fajrantzz Re: ;((((((Katastrofa:(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:48
          wykładowcy kilka razy mi spie..li index i niczym się nie przejęli. nie bąź
          taka sztywna i oficjalna, zapewne nie będziesz miała problemów jeśli tylko cię
          przyjmą.
          • gwiazdka-z-nieba Re: ;((((((Katastrofa:(((((( 14.07.06, 22:29
            sorry za poprzedni post, nie widzialam waszych odp;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka