Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:44 Czy architektura jest płatna ? Nie umiem żadncyh info znaleźć na stronie ! HELP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: de_margoth Re: Politech. Śląśka - wieczorowe IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:30 studia wieczorowe są płatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de_margoth Re: Politech. Śląśka - wieczorowe IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:34 to znowu ja znalazłam w ciągu 5ciu minut : "Kandydaci, którzy nie zostaną zakwalifikowani na studia stacjonarne (dzienne) mogą ubiegać się o przyjęcie na studia niestacjonarne wieczorowe po złożeniu odpowiedniej deklaracji w komisji naboru, aż do wyczerpania limitu miejsc w kolejności uzyskanych punktów. Minimalna ilość punktów wynosi 35. Studia te są płatne - czesne za każdy semestr I-go roku wynosi 2900 zł. Deklaracje można składać w Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej (pok. 7.), lub w Dziekanacie (pok. 111.) do dnia 7.09.2006. Ogłoszenie listy przyjętych na studia wieczorowe nastąpi 8.09.2006 po godz. 15.00. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Politech. Śląśka - wieczorowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 09:10 O ja ślepiec ;) dzięi WIELKIE za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś