Dodaj do ulubionych

Wakacyjna praca w UE dla studentow

IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 19:14
Mam pytanie czy ktos z was uczestniczyl w jakis programach wkwacyjnej pracy w
Europie. Duzo jest takich wyjazdow do USa a do Ue mniej. Napiszcie cos na
temat znanych sobie programow. nie chodzi mi glownie o kase bo chce tez sie
nauczyc jezyka i dobrze zabawic i nie napracowac za bardzo:)
Czy pracowal ktos z was na farmie i jak mu sie podobalo?
Dzikuje z gory i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Wakacyjna praca w UE dla studentow IP: *.gisz.pl 10.02.03, 19:41
      Na farmach się niestety pracuje więc odpada
    • Gość: yen Re: Wakacyjna praca w UE dla studentow IP: *.uni.lodz.pl 12.02.03, 13:02
      jesteś smieszny. od razu poproś mamusie o pieniążki na wakacyjną zabawę jak nie
      chcesz pracować.
      • Gość: Razorfan Re: Wakacyjna praca w UE dla studentow IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 16:42
        Nie chodzi o to ze nie chce pracowac po prostu nie chce pracowac za ciezko.
        Jezdzilem juz za granice do pracy i zapewniam cie ze sie nie opieprzalem.
        Spotaklem tez tam ludzi ktorzy bali sie odezwac zeby nie podpasc szefowi i
        szkoda im bylo 1$ czy innej waluty zeby sobie chociaz piwo kupic. Nie obwiniam
        ich po prostu jechali zeby np. oplacic studia. Ja studiuje na dziennych i jade
        zeby poznac swiat a praca sluzy mi jedynie do splaty kosztow podrozy i
        zwiedzania.
    • Gość: Krzysiek Re: Wakacyjna praca w UE dla studentow IP: *.wsinf.edu.pl 15.02.03, 01:18
      Firma TEE (Travel Exchange & Education )organizuje w UK prace w hotelach - WORK
      UK ATE na wakacje, podobno calkiem niezle zarobki.
      • Gość: Razorfan Re: Wakacyjna praca w UE dla studentow IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 16:44
        Slyszalem cos o tym TEE tlyko chccialbym poznac opinie kogos kto byl i moze
        powiedziec jak jest.
        A nie zna ktos z was jakis wyjazdow do Francji lub Belgii?
        Pozdrawiam
        • Gość: yen Re: Wakacyjna praca w UE dla studentow IP: *.uni.lodz.pl 18.02.03, 15:09
          1) W każym razie praca na farmie jest ciężka jak każda robota w polu
          2) Na wyjazdy do UK mogą jeździć tylko dzienni studenci - ja się wybieram w tym
          roku. I nie obwiniam się o to że będę ciężko pracować ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka