Dodaj do ulubionych

Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkolwiek

26.07.06, 20:10
AM??? wpisujcie proszę
Obserwuj wątek
    • migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 27.07.06, 11:03
      przepraszam, że nudzę ale może jednak ktoś z SM się dostał...??
    • kandydatka_na_am Moje wywody :P 28.07.06, 22:27
      Właśnie przeglądałam listę przyjętych do Warszawy na lekarski. Nikt z rocznika
      do 80, 82, 84-85 się nie dostał... Czy oni oni naprawdę nic przez te kilka lat
      się nie nauczyli? A może to ludzie z płatnych?

Ale Pan z '59 przynajmniej na farmacjęs się dostał ;)
      • roman-t1000 Re: Moje wywody :P 02.08.06, 09:28
        Trudniej przygotować się staromaturzystom, z wielu względów. Zwykle mają inne studia, o wiele rzeczy więcej na głowie. Nie mogą poświęcić się tylko na przygotowania do egzaminu.
    • myszo-skoczek Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 28.07.06, 22:45
      ja widzialam na amg na leku jednego pana chyba z 1977r
      • myszo-skoczek Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 28.07.06, 22:46
        oczywiscie na liscie przyjetych :)
        • blacky24 Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 30.07.06, 11:52
          ja zapier... jak bury osiol teraz do wstepnych... mialam 164 punkty i to byl najlepszy wynik u mnie na am... kpina....brak slow
          • moze_lek Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 05.08.06, 16:12
            Tak jest kpina żeby nie umieć napisać na więcej, podczas gdy 30latek pisze na
            230 pkt
            • roman-t1000 Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 11.08.06, 13:43
              Liczy się to, co kto ma w głowie a nie ile ma lat. W całej Polsce są może 3-4 osoby ze starej matury co mają ok 230 punktów (i nie jest to rocznik 85, ani 84 - tylko wcześniejsze). Reszta ma sporo mniej. Trochę dziwne te wyniki na 3 tys zdających ?
    • migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 30.07.06, 22:59
      jeżeli ktoś jest zainteresowany tematem, to wejdźcie proszę na stronę
      portamedica, w dziale stara matura jest wątek Marcinka "Koniec egzaminów
      wstępnych" czy coś takiego, myślę że to jedyne sensowne rozwiązanie
    • migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 02.08.06, 08:46
      To chyba niemożliwe, że komletnie nikt z SM się nie dostał....
      • ciarna_87 Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 02.08.06, 11:14
        ja jestem NM ale jak czytałam jakie mamy kryteria my a jakie wy to się za fłowę
        złapałam jak można tak niesprawiedliwie oceniać SM

po 1 oni musza zdawać całą maturę i nie przechodza im najlepsze wyniki na
        przyszły rok

po2 nie mogą na raz skłądac na kilka uczelni bo jest egzamin wstepny

paranoja podpisujcie petycję ;/
        • czarnykluch Ja 03.08.06, 16:40
          :D
          • migdalek.niebieski Re: Ja 03.08.06, 23:54
            To może napisz nam jak to zrobiłaś??;)))
            • ciarna_87 Re: Ja 04.08.06, 13:04
              podobno jest jakaś petycja i strona z wszystkimi dokumentami reportażami w tv i
              gazecie byłam już na ttym linku ale nie widziałam owej petycji o której była
              mowa może to dopiero projekt?? hmm
    • migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 04.08.06, 10:06
      Właśnie przeczytałam, że ze starą maturą nikt na pam się nie dostał... kpina
      jakaś, co z tym zrobić??????
      • marjolla Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 04.08.06, 13:17
        Rozmawiałam z egzaminatorem z chemii, jednocześnie nauczycielką w dobrym
        liceum, pani twierdzi ,że testy dla SM każdy z nową matura rozwiązałby bez
        problemu, bo one sprawdzają faktyczną wiedzę książkową . Natomiast niektóre
        pytania z NW są po prostu głupie i nie wiadomo, o co w nich często
        chodzi.Dlatego sądzę, że po prostu ludzie po 2-3 latach trochę się cofają,
        chyba że chodzą na korki i na bieżąco śledzą wymagania.
        • aska_ou Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 05.08.06, 15:56
          Majac 24 lata postanowilam zdawac na stomatologie. Za pierwszym razem nie
          dostalam sie bo niedouczylam sie fizykii,zabraklo kilku punktow. Za drugim razem
          juz nadrobilam i dostalam sie a uczylam sie sama, nikt mi nie pomagal, nie
          chodzilam na korki.
          To bylo wprawdzie kilka lat temu ale mam dla was rade. Musicie opanowac schemat
          ,system w jaki ukladane sa te zadania, przerobic tysiace z nich i wtedy macie
          duze szanse, bo czasu na egzaminie niewiele i trzeba miec naprawde dobrze
          obcykany system.
          POzdrawiam i zycze powodzenia ;)
    • hratli Białystok 06.08.06, 09:20
      2 lista
      1 osoba na lekarski i 1 na lekarsko - dentystyczny
    • demolkaaa Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 06.08.06, 09:27
      ja dostałam się ze starą matura ale w tamtym roku,w tym to jest jakaś paranoja
      progi z kosmosu, niesprawiedliwa rekrutacja, mam nadzieję że ta petycja coś
      pomoże. Pozdrawiam
      • marjolla Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 06.08.06, 11:03
        Moim zdaniem błąd polega na tym,że można składać na wszystkie uczelnie. jedna
        lub dwie to wszystko. Poza tym możliwość poprawiana matury 2 razy w tym roku
        spowodowała tak wysokie progi, a ponadto myślę, że one jeszcz trochę spadną, w
        końcu jak ludzie składali na 5-7 uczelni, to jeszcze się zmienią . Został
        Kraków, Wrocław, tam na listach są ludzie , którzy pewnie musieli się
        zdeklarować już gdzie indziej, tak więc zwolnią kolejne miejsca. ponadto
        ludziska składali tam na lekarski i stomę jednocześnie, nazwiska się dublują i
        tak to jest bałagan. trzeba jeszcze czekać.
    • migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 10.08.06, 22:30
      Wczoraj w jakichś wiadomościach słyszałam, że jednak mają być dla wszystkich
      te same arkusze, wiecie coś po tym???? nie wiem tylko czy sm pisaliby maturę
      czy nm pisaliby egzamin
    • kaola19 Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 12.08.06, 15:23
      moja kol. dostala sie do lubl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka