migdalek.niebieski 26.07.06, 20:10 AM??? wpisujcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 27.07.06, 11:03 przepraszam, że nudzę ale może jednak ktoś z SM się dostał...?? Odpowiedz Link Zgłoś
kandydatka_na_am Moje wywody :P 28.07.06, 22:27 Właśnie przeglądałam listę przyjętych do Warszawy na lekarski. Nikt z rocznika do 80, 82, 84-85 się nie dostał... Czy oni oni naprawdę nic przez te kilka lat się nie nauczyli? A może to ludzie z płatnych? Ale Pan z '59 przynajmniej na farmacjęs się dostał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roman-t1000 Re: Moje wywody :P 02.08.06, 09:28 Trudniej przygotować się staromaturzystom, z wielu względów. Zwykle mają inne studia, o wiele rzeczy więcej na głowie. Nie mogą poświęcić się tylko na przygotowania do egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 28.07.06, 22:45 ja widzialam na amg na leku jednego pana chyba z 1977r Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 28.07.06, 22:46 oczywiscie na liscie przyjetych :) Odpowiedz Link Zgłoś
blacky24 Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 30.07.06, 11:52 ja zapier... jak bury osiol teraz do wstepnych... mialam 164 punkty i to byl najlepszy wynik u mnie na am... kpina....brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
moze_lek Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 05.08.06, 16:12 Tak jest kpina żeby nie umieć napisać na więcej, podczas gdy 30latek pisze na 230 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
roman-t1000 Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 11.08.06, 13:43 Liczy się to, co kto ma w głowie a nie ile ma lat. W całej Polsce są może 3-4 osoby ze starej matury co mają ok 230 punktów (i nie jest to rocznik 85, ani 84 - tylko wcześniejsze). Reszta ma sporo mniej. Trochę dziwne te wyniki na 3 tys zdających ? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 30.07.06, 22:59 jeżeli ktoś jest zainteresowany tematem, to wejdźcie proszę na stronę portamedica, w dziale stara matura jest wątek Marcinka "Koniec egzaminów wstępnych" czy coś takiego, myślę że to jedyne sensowne rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 02.08.06, 08:46 To chyba niemożliwe, że komletnie nikt z SM się nie dostał.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 02.08.06, 11:14 ja jestem NM ale jak czytałam jakie mamy kryteria my a jakie wy to się za fłowę złapałam jak można tak niesprawiedliwie oceniać SM po 1 oni musza zdawać całą maturę i nie przechodza im najlepsze wyniki na przyszły rok po2 nie mogą na raz skłądac na kilka uczelni bo jest egzamin wstepny paranoja podpisujcie petycję ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Ja 03.08.06, 23:54 To może napisz nam jak to zrobiłaś??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: Ja 04.08.06, 13:04 podobno jest jakaś petycja i strona z wszystkimi dokumentami reportażami w tv i gazecie byłam już na ttym linku ale nie widziałam owej petycji o której była mowa może to dopiero projekt?? hmm Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 04.08.06, 10:06 Właśnie przeczytałam, że ze starą maturą nikt na pam się nie dostał... kpina jakaś, co z tym zrobić?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marjolla Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 04.08.06, 13:17 Rozmawiałam z egzaminatorem z chemii, jednocześnie nauczycielką w dobrym liceum, pani twierdzi ,że testy dla SM każdy z nową matura rozwiązałby bez problemu, bo one sprawdzają faktyczną wiedzę książkową . Natomiast niektóre pytania z NW są po prostu głupie i nie wiadomo, o co w nich często chodzi.Dlatego sądzę, że po prostu ludzie po 2-3 latach trochę się cofają, chyba że chodzą na korki i na bieżąco śledzą wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 05.08.06, 15:56 Majac 24 lata postanowilam zdawac na stomatologie. Za pierwszym razem nie dostalam sie bo niedouczylam sie fizykii,zabraklo kilku punktow. Za drugim razem juz nadrobilam i dostalam sie a uczylam sie sama, nikt mi nie pomagal, nie chodzilam na korki. To bylo wprawdzie kilka lat temu ale mam dla was rade. Musicie opanowac schemat ,system w jaki ukladane sa te zadania, przerobic tysiace z nich i wtedy macie duze szanse, bo czasu na egzaminie niewiele i trzeba miec naprawde dobrze obcykany system. POzdrawiam i zycze powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Białystok 06.08.06, 09:20 2 lista 1 osoba na lekarski i 1 na lekarsko - dentystyczny Odpowiedz Link Zgłoś
demolkaaa Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 06.08.06, 09:27 ja dostałam się ze starą matura ale w tamtym roku,w tym to jest jakaś paranoja progi z kosmosu, niesprawiedliwa rekrutacja, mam nadzieję że ta petycja coś pomoże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marjolla Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 06.08.06, 11:03 Moim zdaniem błąd polega na tym,że można składać na wszystkie uczelnie. jedna lub dwie to wszystko. Poza tym możliwość poprawiana matury 2 razy w tym roku spowodowała tak wysokie progi, a ponadto myślę, że one jeszcz trochę spadną, w końcu jak ludzie składali na 5-7 uczelni, to jeszcze się zmienią . Został Kraków, Wrocław, tam na listach są ludzie , którzy pewnie musieli się zdeklarować już gdzie indziej, tak więc zwolnią kolejne miejsca. ponadto ludziska składali tam na lekarski i stomę jednocześnie, nazwiska się dublują i tak to jest bałagan. trzeba jeszcze czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 10.08.06, 22:30 Wczoraj w jakichś wiadomościach słyszałam, że jednak mają być dla wszystkich te same arkusze, wiecie coś po tym???? nie wiem tylko czy sm pisaliby maturę czy nm pisaliby egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
kaola19 Re: Kto ze staromaturzystów dostał się na jakąkol 12.08.06, 15:23 moja kol. dostala sie do lubl. Odpowiedz Link Zgłoś