blondi18dw 02.08.06, 22:10 Hej, jakby to powiedzieć, jedną nogą jestem już studentką na tym keirunku. Miło byłoby poznać kolegów i koleżanki z roku. CO o tym myślicie? Wybieracie się na obóz? Czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitter.sweet Re: Farmacja AM Poznań 02.08.06, 22:19 Hej hej :) no wkońcu ktoś z farmacji w Poznaniu . Jak chcesz pogadać to 2593020. Mam nadzieje że spotkamy się przed październikiem na obozie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekadom1 Re: Farmacja AM Poznań 03.08.06, 09:24 Co znaczy że jesteś jedna nogą na Farmie. czy może znasz nowy próg w II rekrutacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
blondi18dw Re: Farmacja AM Poznań 04.08.06, 21:31 Nie, tylko wysylałam deklarację pcoztą i nie mialam 100% pewności,że doszła. JEst nas 130, a tylko tlye oswob ma dostęp do neta? Hej, co z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
aisza1617 Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 16:44 No hej!! Ja też jestem juz studentka farmacji i również chętnie poznam kolegów i koleżanki z roku. A co do obozu to właśnie zastanawiam się czy jechać... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi18dw Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 17:05 JA już własnei wie m, że nie pojade, bo na ten termin mama zaplanowane wakacje. Ale licze, że poznamy sie dobrze w pązdzierniku i nie bede sama, która nie pojedize na oboz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzemm Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 17:34 Ja mam ten sam problem, ponieważ już mam plany na sierpień. Trochę za szybko ten obóz zrobili. W poprzednich latach kiedy już na początku lipca było wiadomo kto gdzie studiuje to termin sierpniowy był ok, ale teraz po tym cały straszny zamieszaniu z rekrutacjami sierpień to zdecydowanie za szybko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kill_jam Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 17:53 Zgadzam się z przedmówcą. Termin obozu jest zupełnie nietrafiony(przynajmniej dla mnie). Dlatego nie zaszczycę organizatorów swoją obecnością ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aisza1617 Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 18:59 Szkoda......No, ale mam nadzieję, że nie będę sama z farmacji na tym obozie. Ale zgadzam sie, ze wielu osobom może ten termin nie odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
krzemm Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 21:20 A ja się bałem, że może być na odwrót, czyli jako jeden z niewielu opuszcze ten obóz i w październiku okaże się, że wszyszycy już się znają a ja nie znam nikogo. To byłaby taka średnio komfortowa sytuacja [przynajmniej dla mnie] ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kill_jam Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 22:32 Z pewnością nie pojedzie na ten obóz cały rok(chociażby z powodu limitu miejsc) wiec nie musisz się martwić. Przynajmniej ja się tym nie przejmuje-sen z powiek spedza mi raczej perspektywa zimowania pod mostem Św. Rocha...(eh,zapomniałbym o dworcu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrstadeusz Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 23:49 jako stary i doświdczony poznaniak polecam bardziej most przy ul Królowej Jadwigi ... jest bardziej przestronny, a dworzec przereklamowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
enetia Re: Farmacja AM Poznań 08.08.06, 01:57 na dworcu sa dobre pieczone bagietki (z tunczykiem), za 2,9 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajfun861 Re: Farmacja AM Poznań 25.09.06, 22:19 kogos znajomego to chociaz 4 pazdziernika bedziesz mial Odpowiedz Link Zgłoś
ekadom1 Re: może orientujecie się czy ktoś zrezygnował 08.08.06, 10:19 z farmy na AM Poznań. Na razie 2 osoby dały mi sygnał o tym że mają zamiar to zrobić, a ja potrzebuję jeszcze 3 osób aby wejść na listę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzemm Re: może orientujecie się czy ktoś zrezygnował 08.08.06, 11:05 Moim zdaniem panie z biura rekrutacji to najpewniejsze źródło informacji i warto czasami do nich wpaść [o ile jesteś z Poznania] lub zadzwonić. One na pewno udzielą Ci informacji których szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ekadom1 Re: może orientujecie się czy ktoś zrezygnował 08.08.06, 11:23 niestety nie jestem z Poznania, ale będę w Poananiu w czwartek. Chciaż mam wymaganą ilość punktów na farmę to jednak muszę złożyć odwołanie. Teraz przeklinam to, że pchałam się do "jedynki" , liceum gdzie średnią 4,94 naprawdę trudno było zdobyć, a 6 nie rozdawali za frajer , tylko za wybitne osiągnięcia w olimpiadach. W naszym "zieleniaku" wyciągnęłabym 5,6-5,8 i byłabym the best. Odpowiedz Link Zgłoś
krzemm Re: może orientujecie się czy ktoś zrezygnował 08.08.06, 12:56 Ja swoją średnią ze świadectwa wolę się nie chwalić ;) Na szczęście udało mi się dostać bez zaglądania na oceny ze świadectwa ukończenia liceum. Jeżeli dobrze pamiętam to Ty chodziłaś do lo w Zielonej Górze, tak? Ja jestem też z ZG tylko, że z konkurencji [czwórka];)i u nas mieć dobre oceny [a właściwie punkty] też nie było tak łatwo dlatego uważam, że branie średniej było straszną niesprawiedliwością, ale o tym już jest inny wątek więc nie będe się rozpisywał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ekadom1 Re: i to jest ten paradoks 08.08.06, 13:40 że nie wiadomo co jeszcze wymyśla. Mówią, że mam duże szanse ale dlaczego nie pracują tak jak na innych AM-ch , i te listy zmieniają się. Powszechnie wiadomo, że stoma zdublowana jest z lekarskim i farmą ,i nic sie nie dzieje. Na śląskiej Akademii, w Gdańsku widać że coś się tam dzieje, a w Poznaniu sa bardzo hermetyczni. Boję się żeby mnie nie wykolegowali. Przez histerie kandydatów muszę jeszcze wisieć 5 miejsc pod krechą. Przecież można było potwierdzać 1 rezerwowy ale po co dwa, tego już racjonalnie nie da się wytłumaczyć. Myślę , że niektórzy ludzie dysponujący kasą niespecjalnie przemyśleli cała sprawę i stad jest taka teraz kaszanka. Odpowiedz Link Zgłoś
viki7295037 Re: i to jest ten paradoks 12.08.06, 14:39 Ja już jestem szczęśliwą studentką farmacji. miłoby było poznać kogoś z przyszłych koleżanek i kolegów. Moje gg:7295037. Hm...tak sobie tu czytam niektóre tematy...nie wiedziałam, że te listy się jeszcze zmianiają :) ale faktycznie nie ma jeszcze list na stome. W ogóle jak tam u Was z emocjami? Bo we mnie aż kipi. Odpowiedz Link Zgłoś
ekadom1 Re: dziekujemy rozhisteryzowanym kandydatom 14.08.06, 07:57 AMP - medycyny i stomy, którzy potwierdzali 3 listy - w tym i farmę. Swoja nadgorliwościa spowodowali, że my jeszcze 1 miesiąc musimy siedzieć i czekać na Farmie, aż dostaniemy potwierdzenie przyjęcia na studia. Taka bezmyślność aż zadziwia szczególnie u przyszłych lekarzy , którzy maja nas w końcu leczyć, a nie przyprawiać o dolegliwości psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
krzemm Re: dziekujemy rozhisteryzowanym kandydatom 14.08.06, 10:48 Aż trudno uwierzyć, że można coś takiego zrobić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ekadom1 Re: mnie już w Polsce nic nie zdziwi 14.08.06, 11:13 ale czasami to już mnie trafia bezmózgowie tak powszechnie lansowane Odpowiedz Link Zgłoś
ekadom1 Re: może jak się duzo zakuwa to sa to takie efekty 14.08.06, 11:15 uboczne przegrzania styków i już wyłacza się myslenie - tylko działa sie w sposób automatyczny jak robot Odpowiedz Link Zgłoś