elentaria 04.08.06, 09:58 Czy ktoś zamierza zrezygnować z tego kierunku? Bo wysłałam im podanie, żeby spróbowali wcisnąć mnie na zwolnione miejsce...:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elentaria Re: MISH 04.08.06, 10:01 Aha, zapomniałam spytać, czy jak potwierzdzę uprzednio chęć studiowania na innym kierunku KUL to będą rozpatrywać moje podanie takiego typy jak powyżej? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: MISH 04.08.06, 12:20 już wiem, że jeden chłopak na pewno zrezygnował, także jakaś szansa jest :) co do drugiego pytania, to nie znam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
elentaria Re: MISH 07.08.06, 11:13 dzieki to rokuje jakieś nadzieje, ale za bardzo sie nie nastawiam Jestem wierna mojej filozofii życiowej... ciesze si etym co mam... Heh Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: MISH 07.08.06, 12:42 Na różnych forach znalazłam jeszcze chyba ze 4 osoby, które nie wiedzą, co dobre i rezygnują z naszego mishu ;) Coś czuję, że mogę być jedną z niewielu osób z pierwotnego składu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
elentaria Re: MISH 08.08.06, 10:19 hm, to jest bardzo pocieszające. Na MISHu duzo trzeba pracować prawda? oj, ale chciałabym bardzo :D, bo nie moge zamknąćsie w jednym kierunku studiow. Musialabym poswiecic inne zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś