Dodaj do ulubionych

AE Katowice I rok

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:20
Mam takie pytanie dostaliście już może info o dniach adaptacyjnych? Kidy
otrzymujemy legitke. aha i jaka będzie lagitka taka jak w kraku, karta czy
tradycyjna??
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: AE Katowice I rok IP: *.autocom.pl 30.08.06, 22:26
      W Kraku będzie plastykowa, prawda?? W Katowicach chyba też bo z tego co wiem
      wprowadzają na szerszą skalę takie nowe legitki. Ale nie jestem pewny.
      • Gość: ola Re: AE Katowice I rok IP: *.stk.vectranet.pl 01.09.06, 11:46
        rok temu byly zwykle : \
        i to na dodatek z tym nadrukiem o zniżkach 50% na przejazdy autobusami,
        pociągami... czyli.. nieważne:D
        • Gość: pzdr Re: AE Katowice I rok IP: 85.198.200.* 01.09.06, 13:38
          wazne, do konca 2007 r.
          • Gość: leszek Re: AE Katowice I rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:54
            To jest dobre pytanie, bo pisali, że po 15.08 będą wysyłać listy z wszystkimi
            ważnymi informacjami (dni adaptacyjne, sprawy studenckie, legitymacje itd...), a
            nic nie dostałem, podobnie jak moi znajomi. Jeśli się nie pośpieszą będą mieli
            niezły bajzel w październiku...
            • Gość: xena Re: AE Katowice I rok IP: *.telpol.net.pl 01.09.06, 21:07
              mi napisali, ze na poczatku wrzesnia dostane takie informacje :)
              • Gość: leszek Re: AE Katowice I rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:14
                A gdzie Ci to napisali? W liście z decyzją komisji rekrutacyjnej? Czy w
                odpowiedzi na maila? A może dostałaś się z odwołania i otrzymałaś list nieco
                później?
                • Gość: xxx Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:02
                  no właśnie ja też tylko dostałem tą karteczke, że powiadomia po 15 a tu nadal
                  nic ;/ no a z legitymacjami nic nie wiadomo ?? a gdzie sie dostaliscie na jakie
                  kierunki ??
                  • Gość: zig Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:04
                    ja na finanse na jednolite....
    • Gość: de Re: AE Katowice I rok IP: *.softpro2.pl 06.09.06, 16:44
      Jesli moge was uspokoic to bylem sie dowiedziec nie dawno cos na temat tego
      repetytorium z matematyki.. i mial kobieta powiedziala mi ze nie otrzymalem
      jeszcze zadnego info poniewaz trwa jeszcze nabor na studia zaoczne. kiedy sie
      skonczy dopiero wtedy wszystko wysla
      • Gość: kortina Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:42
        a ja dzisiaj otrzymalam:)
      • Gość: Natalka Re: AE Katowice I rok IP: *.tomaszow.mm.pl 06.09.06, 21:26
        mam tylko nadzieję że nie będę musiała na to czekać 2 tyg
        • Gość: kortina Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:46
          pisze tam mniej wiecej, ze spotkanie inauguracyjne jest 25 wrzesnia o 12.00 w
          auli A, bedzie dziekan, rektor, zlozenie slubowania, prezentacja zasad
          funkcjonowania uczelni, szkolenie bhp, wpis na pierwszy rok studiow (zabrac
          dowod osobisty), odbior indeksu i legitymacji (koszt 9zl), zaswiadczenia dla WKU
          i tyle w sumie. Nic nowego. pozdrowienia
          • Gość: ja Re: AE Katowice I rok IP: *.tomaszow.mm.pl 13.09.06, 21:31
            luuuudzie z wydziału ekonomii dostaliście już jakieś informacje??
            • Gość: ka Re: AE Katowice I rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:11
              25.09... to dość oficjalne dni adaptacyjne, ślubowanie itd... W związku z tym
              ubranie eleganckie? Czy zupełnie codzienne...?
              • Gość: aniol Re: AE Katowice I rok IP: *.tomaszow.mm.pl 13.09.06, 22:18
                moim zdaniem eleganckie
              • Gość: kris Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:54
                o rany, no oczywiscie, ze eleganckie, dziekan/rektor (whatever) bedzie ci
                wreczal index:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka