Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:20 Mam takie pytanie dostaliście już może info o dniach adaptacyjnych? Kidy otrzymujemy legitke. aha i jaka będzie lagitka taka jak w kraku, karta czy tradycyjna?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa Re: AE Katowice I rok IP: *.autocom.pl 30.08.06, 22:26 W Kraku będzie plastykowa, prawda?? W Katowicach chyba też bo z tego co wiem wprowadzają na szerszą skalę takie nowe legitki. Ale nie jestem pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: AE Katowice I rok IP: *.stk.vectranet.pl 01.09.06, 11:46 rok temu byly zwykle : \ i to na dodatek z tym nadrukiem o zniżkach 50% na przejazdy autobusami, pociągami... czyli.. nieważne:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzdr Re: AE Katowice I rok IP: 85.198.200.* 01.09.06, 13:38 wazne, do konca 2007 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: AE Katowice I rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:54 To jest dobre pytanie, bo pisali, że po 15.08 będą wysyłać listy z wszystkimi ważnymi informacjami (dni adaptacyjne, sprawy studenckie, legitymacje itd...), a nic nie dostałem, podobnie jak moi znajomi. Jeśli się nie pośpieszą będą mieli niezły bajzel w październiku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xena Re: AE Katowice I rok IP: *.telpol.net.pl 01.09.06, 21:07 mi napisali, ze na poczatku wrzesnia dostane takie informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: AE Katowice I rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:14 A gdzie Ci to napisali? W liście z decyzją komisji rekrutacyjnej? Czy w odpowiedzi na maila? A może dostałaś się z odwołania i otrzymałaś list nieco później? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:02 no właśnie ja też tylko dostałem tą karteczke, że powiadomia po 15 a tu nadal nic ;/ no a z legitymacjami nic nie wiadomo ?? a gdzie sie dostaliscie na jakie kierunki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zig Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:04 ja na finanse na jednolite.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: AE Katowice I rok IP: *.softpro2.pl 06.09.06, 16:44 Jesli moge was uspokoic to bylem sie dowiedziec nie dawno cos na temat tego repetytorium z matematyki.. i mial kobieta powiedziala mi ze nie otrzymalem jeszcze zadnego info poniewaz trwa jeszcze nabor na studia zaoczne. kiedy sie skonczy dopiero wtedy wszystko wysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kortina Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:42 a ja dzisiaj otrzymalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: AE Katowice I rok IP: *.tomaszow.mm.pl 06.09.06, 21:26 mam tylko nadzieję że nie będę musiała na to czekać 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kortina Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:46 pisze tam mniej wiecej, ze spotkanie inauguracyjne jest 25 wrzesnia o 12.00 w auli A, bedzie dziekan, rektor, zlozenie slubowania, prezentacja zasad funkcjonowania uczelni, szkolenie bhp, wpis na pierwszy rok studiow (zabrac dowod osobisty), odbior indeksu i legitymacji (koszt 9zl), zaswiadczenia dla WKU i tyle w sumie. Nic nowego. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AE Katowice I rok IP: *.tomaszow.mm.pl 13.09.06, 21:31 luuuudzie z wydziału ekonomii dostaliście już jakieś informacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: AE Katowice I rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:11 25.09... to dość oficjalne dni adaptacyjne, ślubowanie itd... W związku z tym ubranie eleganckie? Czy zupełnie codzienne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol Re: AE Katowice I rok IP: *.tomaszow.mm.pl 13.09.06, 22:18 moim zdaniem eleganckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: AE Katowice I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:54 o rany, no oczywiscie, ze eleganckie, dziekan/rektor (whatever) bedzie ci wreczal index:) Odpowiedz Link Zgłoś