Dodaj do ulubionych

**Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOCY!!**

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:14
We wtorek (29.08) dokonałam wpisu w Dziekanacie Wydziału Humanistycznego AP.
Zapłaciłam, wszystkie dokumenty oddałam, podpisałam się.
Dziś, po zalogowaniu w internetowym systemie rekrutacji, czytam:
"Nie doonałaś wpisu, co jest równoznaczne z rezygnacją".
Myślałam, że może jeszce nie zaktualizowali bazy danych, ale koleżanka
wpsiywała się (na ten sam wydział, ten sam isnstutyt, tylko inny kierunek)
ima już potwierzdenie i "Powodzenia na studiach".

CO ROBIĆ? :( Czy jest/był ktoś w podobnej sytuacji.
Chodzi o Akademię Pedagogiczną w Krakowie, filologia, spec. język hiszpański.

Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dugo Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:20
      Najlepiej gdybyś pojechała do Dziekanatu i wszystko wyjaśniła, a co Ci
      powiedzieli jak dzwoniłaś (bo przypuszczam że dzwoniłaś ;)?
      • Gość: mossia Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:26
        No dzwoniłam..
        No ale dziś nikogo nie ma, tylko pani w informacji, która nic nie wie i prosi o
        kontakt w poniedziałek..
        W poniedziałek tam rano zadzwonię, a jak się to przez telefon nie wyjaśni, to
        zbieram się i jadę..
        Jeśli będą mi robic problemy, to im tam sajgon zrobię.
        Dzięki za odpowiedź :)
    • Gość: kkk Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:24
      Kurde, wlasnie sprawdzilem i mi tez napisali, ze nie dokonalem wpisu, chociaz
      zrobilem to zaraz w poniedzialek :/
      • Gość: mossia Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:29
        kkk, a jaki kierunek?
        No ja nie wiem, co to ma znaczyć, co z tym zrobić.. :(
        Bądźmy w kontakcie.
        • Gość: kkk Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:33
          Politologia. Może kobiety z dziekanatu nie zdążyły wprowadzić naszych danych
          przed weekendem, a system sam wygenerował coś takiego... Już sam nie wiem :/
          • Gość: mossia Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:37
            CZyli ten sam wydział jesteśmy? (czy raczej "mielismy być"...)
            Ehh, nie wiem..
            Jestem tym załamana - cały weekend się będe zastanawiać, co jest grane.
            I nawet nie wiem, czy to się wyjaśni..
            Pewnie też będziesz się kontaktować z nimi w poniedziałek.
            Spiszemy się jakoś na forum, co z tego wynikło.
            • Gość: kkk Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:43
              Tak, ten sam nieszczesny wydzial :/ Z samego rana w poniedzialek dzwonie do
              nich, ale przyjemny weekend i tak juz mam z glowy.
              • Gość: mossia Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:48
                Ale jesteśmy tam podpisani, wpłata uiszczona, kopmlet dokumnetów złożony.
                Nie może być źle.
                Ale stres jest ogromny.
                Przepraszam, że Cię "uświadomiłam" i pośrednio zepsułam weekend,
                ale chyba lepiej, żebyś wiedział...
                Ja mam nadzieję, że po prostu nie zdążyli
                i wszystko w poniedziałek będzie już ok.
                Pozdrawiam.
                • Gość: kk Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:53
                  Nic nie szkodzi :) Lepiej, ze o tym wiem, bo potem mogloby byc za pozno.
                  Rowniez pozdrawiam :)
                  • Gość: mossia Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:10
                    Będzie dobrze :)
                    Nie damy im się :P
                    To pa.
                    • Gość: peikko Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.prenet.pl 02.09.06, 14:55
                      jeśli chodzi o ap to nic dziwnego:) taka uczelnia:) tam nikt nic nie wie,
                      dzieją się dziwne rzeczy:)
                      ja stamtad zwiałam po roku, gorzej, że teraz będę mieć problem z odzyskaniem
                      dokumentów...
                      • Gość: mossia Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:05
                        Tym nie mnie JA TAM CHCĘ! :(
                        No ale to mnie trochę (mimo wszystko) pocieszyłaś.
                        Wolę zamieszanie niż skreślenie z listy.
                        Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
                        Ps. A gdzie zwiewasz i skąd dokładnie? ;)
                        Ps2. Pewnie masz do AP więcej zastrzeżeń.
                        Nie wiem, jedni chwalą, inni zjeżdźają..
                        Ja to wypróbuje (już, jak widać, zaczełąm) na własnej skórze.
                        • Gość: peikko Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.prenet.pl 02.09.06, 16:13
                          spokojnie:) tam zawsze jest takie zamieszanie:) trzeba im czasu...:)
                          jesli chodzi o uczelnie to poziom jest wysoki, na niektórych kierunkach
                          naprawde dają w kość. ja tam byłam rok, na historii, i mio ze niecierpie tej
                          uczelni to uważam że jest niedoceniana..
                          a ludzie, którzy tam chodza są świetni, naprawde rewelacyjni, szczególnie na
                          wydziale humanisycznym:) mam tam mase przyjaciół.
                          zmieniam uczelnie na umk, bo ap nie mogła mi wiele dać. zwiałam stamtąd tak jak
                          wielu, bo mało kto z nas chce zostać nauczycielem.. a tylko to ap ma do
                          zaoferowania.. bo np na historii druga specjalizacja - archiwistyka to
                          produkcja bezrobotnych..
                          więc jeśli chcesz iśc na ap to spoko, a kraków.. czy można sobie wyobraźić
                          piękniejsze, cudowniejsze itp itd miasto??????:):):):):)
                          pozdro!!!:)
                      • plecionka Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC 02.09.06, 15:10
                        Mysle, ze skoro juz im zanioslas wszystjkie dokumenty i sie podpisalas to oni to wszystko maja u siebie, wiec informacja na koncie wynika z balaganu i nie siwadczy o tym, ze Cie skreslili z listy. Bedzie dobrze, w poniedzialek sie wszystko wyjasni:)
                        • Gość: mossia Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:15
                          No mam taką nadzieję... :(
                          Ty to jesteś, plecionko, niezawodna ;) Dziękuję za słowa otuchy :)
                          Gorzej jeśli mają taki bałagan, że i swoje kartki pogubili :/
                          • plecionka Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC 02.09.06, 15:49
                            Nie no, przeciez az TAKIEGO balaganu miec nie moga, toz to fizycznie nie jest mozliwe:)
                            • Gość: mossia Re: **Brak potwierdzenia wpisu - AP Kraków- POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:15
                              Oj, wszystko jest możliwe... ;)
                              Ale może nie będzie tak źle.
    • Gość: mossia Jest nas więcej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:18
      Wiem już na pewno o 3 innych osobach z takim problemem. Czyli poczekamy i na
      pewno się wyjaśni. Tym nie mnie jednak DZWONIMY ;)
      • Gość: mossia I co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:16
        I co? Ktoś się już coś dowiedział?
        • Gość: mossia Re: I co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:20
          Jest ok.
          Dostałam maila z Instututu Neofilologii, że to oczywiście pomyłka, a chyba
          raczej brak czasu na wprowadzenie danych.
          • Gość: mmm Re: I co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:31
            no ja mam ten sam problem. zaraz jade sie czegos tam dowiedziec. Mysle jednakz e wszystko sie wyajsni :)
        • Gość: kkk Re: I co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:45
          Dzisiaj rano zostalem wpisany :)
          • Gość: mossia Re: I co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:50
            Ja też :D
            Wybaczcie to rozsiewanie paniki.. ;P
            Do zobaczenia w murach AP.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka