to.julia 09.09.06, 08:25 Proszę, podajcie plusy i minusy mieszkania w domu studenta nr 1 i nr 2. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Studenci AMB!!! 09.09.06, 17:20 a jesteś zalogowana na grono.net??? Tam mamy grono studentów AMB i odwiedza je sporo osób z akademca 1 i 2:) Pozdrawiam,koleżanka z AMB:) Odpowiedz Link Zgłoś
patiem20 Re: Studenci AMB!!! 09.09.06, 19:22 Hej bad _habit czy mogłabyś mi powiedzieć jak można zalogować się na to grono ,bo szczerze powiedziawszy nie mam pojecia.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam koleżankę(a przy okazji to my się już znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Studenci AMB!!! 09.09.06, 19:38 na jaki adres zaproszenie Ci wysłać??? Odpowiedz Link Zgłoś
secabra Re: Studenci AMB!!! 09.09.06, 19:45 W końcu coś o AMB:) Witam interesujące koleżanki:D Proszę o jakieś konkretniejsze instrukcje co do rejestracji na gronie. Chyba potrzeba bezpośredniego zaproszenia, czy się mylę? Pozdrawiam _ Może grzechem pierworodnym jest ten kwas rybonukleinowy, co go przejąłem nie wiadomo po kim;) Odpowiedz Link Zgłoś
secabra Re: Studenci AMB!!! 09.09.06, 19:49 Najuprzejmiej dziękuję:) _ Może grzechem pierworodnym jest ten kwas rybonukleinowy, co go przejąłem nie wiadomo po kim? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Proszę bardzo:) 09.09.06, 19:50 miłego surfowania w /na/ po portalu grono.net:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.julia Re: Studenci AMB!!! 11.09.06, 20:08 bad_habit napisała: > a jesteś zalogowana na grono.net??? > Tam mamy grono studentów AMB i odwiedza je sporo osób z akademca 1 i 2:) > Pozdrawiam,koleżanka z AMB:) Dzięki za odzew i radę. Lektura nt. akademików na grono.net zaliczona. Sytuacja nie wygląda różowo. Dostałam z rezerwy pokój 3os w DS1. Z DS2 czekam na odpowiedź. Coś mi chodzi po głowie wybranie trzeciej opcji, wynajęcie mieszkania studenckiego w mieście, a tym samym z giełdy nici. Ciężkie jest życie studenta, strach się bać. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit niekoniecznie 12.09.06, 18:11 ja na pierwszym roku mieszkałam na stancji , na drugim już we własnym mieszkaniu a mimo to zawsze miałam dostep do newsów, giełd,pytań, etc.:) Wszystko zależy od znajomych, ludzi z grupy, jeśli potrafią być zgrani, nie będzie problemów:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit do patiem20 wysylam Ci na adres gazetowy 09.09.06, 19:39 najwyżej potem zmienisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
patiem20 Re: do patiem20 wysylam Ci na adres gazetowy 09.09.06, 21:34 Moj nick może brzmieć patiem.Z góry dziękuję.Ps.A jak na to grono się wchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: do patiem20 wysylam Ci na adres gazetowy 09.09.06, 21:55 napiszę Ci w mailu na @gazeta.pl:) Odpowiedz Link Zgłoś
kissmua Re: Studenci AMB!!! 12.09.06, 22:08 to ja mam małe pytanko czy obowiązkowo trzeba być na rozpoczęciu? I czy bym mogła dostać takie zaproszonko na grono.net? Z góry dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Studenci AMB!!! 12.09.06, 22:13 a może być na adres gazetowy???jeśli tak,to już wysyłam i za chwilę odpowiem na pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kissmua Re: Studenci AMB!!! 12.09.06, 22:20 Może być dzięki bardzo wielki cmokas :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają nic 12.09.06, 22:23 innego do roboty, wolą stracić jeszcze jeden dzień wakacji na stanie przez kilka godzin na Aula Magna bez celu:) To oczywiście dotyczy świeżo upieczonych studentów medycyny z 1 roku,pozostali niestety tego dnia mają normalne zajęcia:) Obowiązkowe jest rozdanie indeksów,będziecie razem ze stomatologią i studentami z grupy anglojęzycznej (Norwegami) skłądać przysięgę i takie tam:) Warto też być na szkoleniu bibliotecznym, bo wtedy istnieją bardzo duże szanse że uda się Wam wypozczyć wszystkie wymagane podręczniki.W późniejszym terminie może to być znacznie trudniejsze. Jesli będziesz mieć jeszcze jakieś pytania, pisz:) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kissmua Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 12.09.06, 22:35 DZiękuje za odpowiedz wlasnie wyjezdzam za granice i wracam akurat 3 ja jeszcze chcę wakacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 12.09.06, 22:37 to miłego odpoczynku życzę! Zajmuj się wszystkim tylko nie myśleniem o nauce...masz jeszcze sporo czasu:) Pozdrowionka:) i do zobaczenia na AMB:) Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 13.09.06, 10:41 chili immatrykulacja jest 2go? tego samego dnia co rozpoczecie...a moze uczlenia zamiesci jakies info dla pierwszego roku na www? a legitki kiedy do odebrania? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 13.09.06, 12:28 2 października jest inauguracja roku akademickiego,a rozdanie indeksów, legitymacji i książeczek zdrowia będzie nieco później. Informacji na www nie będzie,trzeba ich szukać w gablotach przy dziekanacie w Pałącu Branickich:) Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 13.09.06, 15:03 a..a...a plany zajec tez nie bedzie w necie? a moze cos przysla poczta, na innych uczelniach wysylaja pisma z info...wiesz..nie wszysscy sa z bialego Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 13.09.06, 16:12 plany zajęć beda w necie, z tym że najprawdopodobniej na szkoleniu bibliotecznym się dowiecie.Dla pierwszego roku wywieszają je w ostatnim tygodniu września... W razie czego,szukaj wcześniej w necie,nawet dziś możesz zobaczyćco jak gdzie i kiedy,z reguły nowe plany niczym się nie różnią od starych,m.in. zeszłorocznych,najgorsze,że o przydziale do grupy dowiecie się w ostatnim tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 13.09.06, 16:16 yhm..a podzial na grupy to rozumiem tez wywiesza gdzies na uczelni? dziekanat to jest to glowne wejscie? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 13.09.06, 16:21 wchodzisz do Pałacu głównym wejściem.Po lewej stronie znajduje się biblioteka,zaś skręcając w prawo, trafisz na korytarz prowadzący do dziekanatu-nieczynny we środy!!!(przy nim znajdują się gablotki informacyjne dla leku i stomy)i dalej do działu spraw studenckich.Tak, listy przydziału do grup będą znane w ostatnim tygodniu września,być może wcześniej:) Idąc schodami w gore trafisz do AULA MAGNA (tu są różnego rodzaju uroczystości na akademii) a idąc dalej w górę, dojdziesz do Zakładu Psychologii,Filozofii Człowieka i Deontologii Medycznej. Tu także ma swój gabinet nasz rektor:) Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: na rozpoczęcie roku idą Ci,którzy nie mają ni 13.09.06, 18:44 alleluja!:) dziekuje, hm. a gdzie bedzie to szkolenie biblioteczne? tez w tej magna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit yes yes yes:) 13.09.06, 18:50 najpierw godzinę pogadająna temat wypozyczania w AULA MAGNA a potem zejdziecie do biblioteki i będziecie losować numerki.Im mniejszy wylosujesz, tym szybciej wypożyczysz i większą ilość potrzebnych książek...Ci z końca nie mają już zbyt dużego wyboru podręczników:( Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: yes yes yes:) 13.09.06, 20:34 faajowo:) moze szczescie dopisze. a nie trzeba sobie wczesniej wyrobic karty? na stronce mozna cos znalesc o jakiejs wymbolicznej oplacie. jesli nie uda mi sie wypozyczyc czego trzeba, to czy tu: www.amb.edu.pl/stud/program/wl/Pr_Naucz.htm podane sa wlasciwe pozycje? ksiazki do kupienia w jakims sklepie medycznym, czy w zakladach?a moze macie jakas gielde starych podrecznikow? wiesz, ze mozna powiedziec, ze jestees OZI:) (osobowe zrodlo informacji) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit hehe,dzięki!:) 13.09.06, 22:29 ja też to przechodziłam 2 lata temu:) karty bibliotecznej nie wyrabiasz wcześniej, nawet my nie możemy wypożyczać podręczników przed wyznaczonym terminem:( Na szkolenie biblioteczne bierzesz ze sobą symboliczne 5zł i podczas wypożyczania dostajesz takie laminowane(?) zielone coś,co w bibliotece nazywają kartą:)Na niej masz kod,pod którym jesteś zaszyfrowany w ich kompie...bez żadnych danych osobowych, nazwisk,etc. Tak, ja też korzystałam z tej rozpiski podręczników. Skrypty z chemii,łaciny, biofizyki i biologii medycznej kupisz w Zakładach,na pierwszych zajęciach będą o tym mówić,z tym że: biofiz i biol-trzeba mieć nieużywane,bo tam notujesz na ćwiczeniach i asystent podpisuje to wszystko łacinę i chemie można kupić od starszych roczników,taniej niż w zakładzie. Pozostałe podręczniki można kupić w sklepiku medycznym (mieści się w Colegium Univers) lub wksięgarniach medycznych,w antykwariacie,etc.:) Często w akademikach, w Collegium Universum i nieco rzadziej w Pałacu, porozwieszane są ogłoszenia dotyczące sprzedaży notatek, giełd i podręczników, więc z tym co roku raczej nie ma problemów:) Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: hehe,dzięki!:) 13.09.06, 23:57 ooook. a czy z laciny mozna byc zwolninym (bdb na swiadectwie ukonczenia lo)? no i mam nadzieje, ze jednak uda mi sie cos wypozyczyc, a w kwestii anatomii - polecasz wypozyczyc pituchowa do wlasnego bochna? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: hehe,dzięki!:) 14.09.06, 11:45 hmm, jeśli chodzi o łacinę, muszę Cię niestety rozczarować,ja też szłam na studia z tą myślą,że przepiszą mi ocenę z ogólniaka i zwolnią,a tu...lipa!Musiałam chodzić cały rok na zajęcia, nudzić się na łacinie, odrabiać prace domowe i pisać koła.Jednak bez problemu zostałam zwolniona z egzaminu,wpisali mi do indeksu bdb. Od 4 lat nie ma zwolnień z łaciny...ale skoro też miałeś ten przedmiot,poradzisz sobie...:) Jeśli chodzi o anatomię...nie jest łątwo doradzać...Ja uczyłam się z Bochenka i nie narzekam, bo nie trzeba go znać na pamięć by zaliczyć przedmiot:) Moi znajomi korzystali też ze skryptów Skawiny(pomimo dość przystępnej formy przekazywanej treści, zawierają sporo błędów...), część z nich uczyła się też z Pituchowej, jednak zaznaczam-wszystkie informacje z tego podręcznika są ważne,a poza tym nie ma w niej wszystkiego. Polecam jednak,żebyś, będąc w bibliotece, nie wypożyczał anatomii układu nerwowego Gołębia, tylko takie stare wydanie Różyckiego-książka ta przyda Ci się podczas nauki z ukłądu nerwowego(chyba koło z tego bloku dołuje najwięcej studentów,bo pytania-kosmiczne! są układane przez 2 osoby-panią neurolog i ginekologa-położnika, którego pasją jest mózgowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.julia Re: kto do ds2 16.09.06, 01:39 Ja będę odkrywać uroki mieszkania w DS2 . Witaj towarzyszko niedoli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
watolinka3 Re: zaproszenie do grono net 16.09.06, 15:34 prosze wyslijcie mi tez to zaproszenie na watolinka@wp.pl z gory thx;) Odpowiedz Link Zgłoś
majesia18 Re: kto do ds2 16.09.06, 18:56 widze ze nie jestem sama w ds2 hehe juz sie zaczełam obawiać ze nikogo z roku nie bedzie:) Julia kiedy przyjeżdzasz do akademika??? Odpowiedz Link Zgłoś
to.julia Re: hehe,dzięki!:) 16.09.06, 02:26 bad_ habit za spacer za rączkę. Szepnij może słówko nt. fartuchów, które praktyczniejsze (z długim rękawem, krótkim… a może jakieś laboratoryjne?) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.julia Re: Opinia nt. kompletu 5 CD 16.09.06, 09:44 zawierających pełen materiał dotyczący anatomii. Ponoć są to filmy przedstawiające w bardzo szczegółowy sposób poszczególne struktury anatomiczne a także przedstawione są preparaty w bardzo dobrym stanie – (nie jak to często ma miejsce na uczelniach pofragmentowane, trudne do poznania kawałki – opinia sprzedającego). Wykład prowadzony jest w j. angielskim. Spis: CD1 01. Skóra i tkanka podskórna tułowia i górnej części uda 02. Mięśnie grzbietu, kręgosłup,opona i rdzeń kręgowy. 03. Przednia ściana Tułowia 04. Płuca i opłucna, serce i worek osierdziowy 05. Tylna sciana klatki piersiowej CD 2 06. Jama otrzewnej, krezka jelita cienkiego... 07. Jelita, organy jamy brzusznej, ukł. krążenia. 08. Brzuch, system moczowo - płciowy, przepona, tylna ściana ciała 09. Miednica 10. Miednica, krocze CD3 11. Twarz - warstw powierzchowna 12. Dół podskroniowy 13. Szyja - warstwa powierzchowna 14. Szyja - warstwa głęboka 15. Czaszka - zawartość 16. Oczodół. CD4 17. Ucho 18. Stawy szyi, usta i gardło 19. Jama nosowa, zatoki, dół skrzydłowo-podniebienny, krtań 20. Kończyna górna - warstwa powierzchowna 21. Dół pachowy 22. Mięśnie ramienia i ręki CD5 23. Przedramię i dłoń 24. Stawy kończyny górnej. 25. Mięsienie, naczynia, i nerwy biodra i uda 26. Noga i stopa 27. Stawy kończyny dolnej 28. Mózg 29. Nerwy czaszkowe bad_habit znasz te materiały? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Opinia nt. kompletu 5 CD 19.09.06, 18:37 Hej, nie znam, niestety, przynajmniej nie kojarzę i nie krzytsałam z nich,ale nie wiem czasem czy to nie jest cos podobnego do filmów, jakie nam pokazywano na ćwiczeniach z anatomii??? Powiem tylko tyle -na akademii medycznej w Białymstoku zwłoki są w dobrym stanie, nie wiem,czy na innych uczelniach są porównywalne. A nie szkoda Ci czasu na oglądanie filmów w języku angielskim???Na wykładach z anatomii dowiesz się praktycznie wszystkiego, co Cię będzie obowiązywać na zajęciach i na egzaminie:) Godny polecenia jest atlas anatomiczny ADAM!!!Moja grupa się z niego uczyła i bardzo sobie chwaliła:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.julia Re: Opinia nt. kompletu 5 CD 19.09.06, 21:15 Również tych filmów nie oglądałam. Szukałam opinii na ich temat, ponieważ jestem bombardowana e-mailami z propozycją sprzedaży 5 CD i innych materiałów ponoć ułatwiających naukę na I roku. Na Allegro kupiłam podręcznik do anatomii i teraz nie mogę opędzić się od ofert kupna najróżniejszych materiałów dot. AM Jeżeli chodzi o j. angielski to martwię się, że na studiach zapomnę wszystkiego, co do tej pory nauczyłam się. Język nieużywany, staje się językiem martwym:-( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Opinia nt. kompletu 5 CD 19.09.06, 21:34 angielski na AMB-cóż,poziom pozostawia wiele do życzenia,więcej się nauczy człowiek za granicą albo zapoznając studentów anglojęzycznych z naszej akademii niż na samym angielskim:) Będziesz miała możliwość poznać ich około 100,z czego 50 osób z pierwszego roku,30 z drugiego i 25 osób z trzeciego(fajni ludzie) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Do Julii-odp. dotycząca fartuchów... 19.09.06, 18:42 Myślę,że na anatomię i chemię najlepsze będą te zwyczajne, białe,zapinane z przodu,z długim rękawem(na wszelki wypadek,żeby nie zabrudzić ubrań i skóry formaliną ze zwłok). Z kolei na pozostałe zajęcia, potem i do szpitala na bloki kliniczne, bardziej Ci się przydadzą się fartuchy z krótkim,sa bardziej wygodne:) Tak więc wybór nalezy do Ciebie,ja mam obie wersje,ale częściej korzystam z krókiego rękawu:) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
to.julia Re: Jesteś niezawodna :-) 19.09.06, 21:17 Skorzystam z rady. Dzięki! Pozdrawiam Dobrego Duszka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
majesia18 szkolenie integracyne:) 19.09.06, 21:31 może są chętni do spotkania integracyjbego z pierwszego roku po szkoleniu bibliotecznym 25września??? wiecej informacji na gronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: szkolenie integracyne:) 19.09.06, 21:35 a Ty też jesteś na gronie???ale...ale,nie widziałam Cię???:) Odpowiedz Link Zgłoś
majesia18 Re: szkolenie integracyne:) 19.09.06, 23:26 jestem na gronie:) mój nick majesia a Twój??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: szkolenie integracyne:) 20.09.06, 09:51 mój kamabea,wysłałam Ci zaproszenie,hehe,bo znalazłam w końcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Jesteś niezawodna :-) 19.09.06, 21:35 nie ma sprawy:) po to są starsi koledzy z uczelni,żeby pomagać:) Ja również przesyłam Ci pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
watolinka3 Re: znow ja 20.09.06, 10:14 thx julia za zaproszenie:) ja tez ide na pierwszy rok AMB lekarski i jestem za takim spotkanie integracyjnym i oczywiscie z bad_habit tez zawsze to wiecej znajomych:P bo ja znam tam tylko jedna studentke z 5 roku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: znow ja 20.09.06, 10:23 hehe,jasne:) Szybko znajdziesz znajomych na AMB,tu są super ludziki!!!!!!Dlatego warto iść na studia właśnie do Białego:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: znow ja 20.09.06, 10:24 zajrzyj m-czasie na grono.net->poczta:)hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
majesia18 Re: znow ja 20.09.06, 19:26 Watolinka ja nie znam nikogo i jeszcze nigdy nie byłam w białym, rzucam sie odrazu na głęboką wode:) ale zdążyłam już zauważyć ze w białymstoku są naprawde fajne osoby, można sie naprzykład o tym na gronie dowiedzieć:) co nie bad_habit?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: znow ja 20.09.06, 20:36 pewnie że tak:) ja gdy pierwszy raz przyjechałam na szkolenie biblioteczne dwa lata temu,wysiadłam z autobusu i poszłam najdłuższą z możliwych dróg,na moją stancję,bo nie wiedziałam którędy najkrócej:)...Godzina z buta,eh, ale było potem co wspominać:) Odpowiedz Link Zgłoś
watolinka3 Re: znow ja 20.09.06, 20:53 kurde tylko jak ja mam przyjac to zaproszenie skoro pisze ze nie mam zaproszenia od tego uzytkownika:/ eeehhh ... nie lubie techniki od razu sie gubie hehe;P pozdrawiam Was:D i nie moge sie doczekac kiedy Was poznam wydaje mi sie ze AMB tylko takich zaj.... ludzi zbiera;P lol:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: znow ja 20.09.06, 21:14 to wyślij np. do mnie zaproszenie,klikając w ten niebieski znaczek,nie wiem czemu coś się popsuło,bo: wyświetliło mi się,że zaakceptowałaś zaproszenie,a nie mam Cię na liście znajomych:( Odpowiedz Link Zgłoś
watolinka3 Re: znow ja 20.09.06, 21:48 chyba juz:p nie wiem:/ ale wazne ze i tak sie poznalysmy troche jesli mozna tak powiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: znow ja 20.09.06, 21:53 heh,słuchaj,pojawia mi się info:nie masz zaproszenia od tego użytkownika:( Ok,nieważne!next time spróbuję:) Pewnie na uczelni się kiedyś zobacyzmy,w końcu AMB nie jest aż tak duża:) Odpowiedz Link Zgłoś
watolinka3 Re: Studenci AMB!!! 21.09.06, 11:26 no jasne ze tak:P a nie wiesz moze bad_habit czy w bibliotece daja tez atlasy czy samemu trzeba je gdzies nabyc;P? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Studenci AMB!!! 21.09.06, 11:35 w bibliotece wypożyczają atlasy Sinielnikowa(wersja w języku angielkism lub rosyjskim z łacińskimi podpisami)3 wielkie tomy,dodatkowo jest książeczka z mianownictwem anatomicznym i ilustrowany słownik anatomiczny:) Jeśli zaś zalezy Ci na atlasie Sobotty,musisz go sobie kupić, pozyczyć od kogoś,albo przegrać w formie CD(taka wersja też istnieje).Mnie w zupełnosci wystarczył Sinielnikow,bo i tak najlepszym atlasem są preparaty w Zakładzie anatomii:) Odpowiedz Link Zgłoś
suunny Re: Studenci AMB!!! 23.09.06, 22:57 czy może jest juz plan na ZP ?? i czy w ogóle bedą na stronce naszej AMB Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Studenci AMB!!! 24.09.06, 20:16 wiem,ze są już plany na lekarski,ale czy na zdrowie publiczne???nie wiem,musisz sprawdzić w necie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suunny Re: Studenci AMB!!! 24.09.06, 20:28 Dzieki za odp a jajk by ktos byl przypadkowo na Am i mogl by sprawdzic to bylabym wdzieczna cmokasy Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Studenci AMB!!! 24.09.06, 21:26 hmm, ja sama prosiłam znajomych o sprawdzenie wszystkich info, bo zjawie sie tam dopiero w piątek:( Odpowiedz Link Zgłoś
suunny Re: Studenci AMB!!! 25.09.06, 15:51 ja troszke pozniej bede dopiero we wtorek badz w srode i nie mam mozliwosci sprawdzenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
suunny Re: Studenci AMB!!! 25.09.06, 15:52 oczywiscie dopiero w następny wtorek nawet na rozpoczeciu mnie nie bedzie :D wakacje trwajcie ;p Odpowiedz Link Zgłoś