ko1w 17.03.05, 21:11 czy ktos juz lata motorkiem w te roztopy!!!??? ja juz nie moge sie doczekac pierwszego slonca i cieplego dzionka!!! Chyba jutro juz wyjade bo nie wytrzymam!!!Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matej23 Re: Przedwiośnie 17.03.05, 21:13 Ja nigdzie nie wyjadę do końca matur, więc życzę Wam jak najlepszej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Przedwiośnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.05, 21:24 ja co prawda jezdze tylko skuterkiem,ale rowniez nie moge sie doczekac sloneczka. pozdrawia sylwia:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hendrix Re: Przedwiośnie IP: *.visp.energis.pl 17.03.05, 21:32 Ja smigalem:]]] Niesamowite uczucie mknac tak gdy dookola bialo, pozamarzane jeziora, ludzie w czapkach;) Zimno troche i piekielnie slisko!!- wiec uwazajcie! pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Przedwiośnie 17.03.05, 21:37 Matej23 widze ze mamy ten sam problem - Matura :-)!!! ja bym niewytrzymal bez jazdy do matury wiec bede smigal ile sie da !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety Re: Przedwiośnie IP: *.aster.pl 17.03.05, 21:39 witam ja wczoraj nie wytrzymałem i polatałem troszke po mojej dzielnicy troszkę mokro i slisko było ale wolniej jeździłem było suuper pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kondzik86 Re: Przedwiośnie 18.03.05, 11:21 Dołączam sie do tego problemu...ale też będe jeździł...juz mi jedna okazja przepadła i już reszta dnia była zaprzepaszczona :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Przedwiośnie IP: *.wroclaw.mm.pl 17.03.05, 21:39 We Wrocławiu było dzisiaj 13*C - oczywiście "przepaliłem" maszynę!! W mieście wyjechało dzisiaj SPORO mtocykli - jest fajnie - oby tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Przedwiośnie 17.03.05, 21:52 Wczoraj w Szczecinie słychać było jakąś wiertarę. Sucho +12C. Swojego sprzedałem miesiąc temu i nie zdążyłem kupic następnego. Skręca mnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Przedwiośnie 17.03.05, 22:09 fajnie tam macie na zachodzi i poludniowym zachodzie kraju!!! U mnie w olsztynie od dwoch dni napie.. deszcz a snieg ktorego lezalo okolo metra przeistoczyl sie w lod!!! :-( narazie jest nieciekawie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Przedwiośnie IP: *.ols.vectranet.pl 18.03.05, 02:05 W Olsztynie chyba szybko wiosenka nie zawita sam jestem z tego miasta i na razie jest tragedia:( Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: Przedwiośnie 18.03.05, 02:45 tym tazem Wrocław górą:)))też przepaliłem silniczek!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek_XTZ750 Re: Przedwiośnie IP: *.elsat.net.pl 17.03.05, 22:14 :) maminsynki nie motocyklisci ! sezon skonczylem okolo 15 stycznia, potem sypnelo sniegiem jak kozie z d.... wiec nie jezdzilem, a dzis znowu nabilem 80 km !!! :) nawet staralismy sie sklecic spotkanko w kilka maszyn ale dojechal tylko Skalar (bywalcy Slaskiego forum znaja). Przelotnie padalo ale: NIE MA NIE ODPOWIEDNIEJ POGODY NA JAZDE - JEST TYLKO NIE ODPOWIEDNIE UBRANIE!!! pozdrawiam i zycze wszystkim i sobie rychlego ocieplenia, Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
motowicher Re: Przedwiośnie 17.03.05, 23:59 A może są tacy, którzy lubię jeździć w idealnych dla nich warunkach ??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Przedwiośnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 01:08 > NIE MA NIE ODPOWIEDNIEJ POGODY NA JAZDE - JEST TYLKO NIE ODPOWIEDNIE UBRANIE!!! Cwaniak spróbuj pojeździć sportem po sniegu i jak zaraz po starcie się nie wyglebisz opisz to na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bruse Re: Przedwiośnie 18.03.05, 00:48 Ja mam ensuro i jezdzilem caly czas:) nawet szkoda mi tego sniegu:( wczoraj bylo tu 15 stopni!!! pozdrawiam z zachodu:) Polski oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Przedwiośnie - wyjechal Fireblade 19.03.05, 15:44 No i nie wytrzymalem w Olsztynie jeszcze snieg lezy temperatura okolo 3 stopnie na minusie ale ruszylem bladym!!! Pierwsza jazda nowym moto w nowym roku!!! Normalnie poezja :-)!!! Po jezdzie dochodzilem do siebie z pol godziny poniewaz jezdze w dzinsach i goretexie (góra)!!!Ale 200 km/h bylo!!! Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ntv650v Re: Przedwiośnie 19.03.05, 20:26 Ja też dzisiaj przejechałem ok. 150km. Rano ładnie za chwilę śnieżyca, a za 3 godziny słoneczko wysuszyło asfalt. Normalnie jeżdzę NT650V, ale dzisiaj przejechałem sie ST1100, i to był błąd. Już wiem dlaczego 1000 a nie 650, nie potrafię tego opisać, ale wiem. Czyli mam do sprzedania NT650V deauville. Jeżdziłem po warszawie (wilanów-józefów- sulejówek-pruszków-wilanów)i widziałem tylko jednego gościa na hondzie - taki ładny dzień, aż szkoda. Wracając z pruszkowa wstąpiłem do Tawerny u Pana Marka (za pruszkowem w stronę warszawy po prawej stronie komis samochodowy- nidaleko tesco - adresu nie zapamiętałem). Ale był tylko szanowny senior. Miejmy nadzieję, że ta "bura suka zima" odejszła i czekamy na Wiosenkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gacek7 Re: Przedwiośnie 19.03.05, 21:04 Ja dzis zrobiłem 20 kilometrów. Ale co chwile zajebi**** sypało sniegiem :( . Teraz jest u mnie -2 Odpowiedz Link Zgłoś
panantoni Re: Przedwiośnie 19.03.05, 23:34 A ja dzisiaj zrobilem okolo 10 km na B6 jakiegos szkopa i z cala pewnoscia stwierdzilem ze go kupuje :) I tak oto po wypadku na XJ w pazdzierniku stalem sie wlascicielem pieknej, czarnej i doskonale u3manej SUZUKI Teras tylko do ojczyzny ja przytargac :) Odpowiedz Link Zgłoś
wronaw Re: Przedwiośnie 20.03.05, 12:25 witam ja juz od kilku dni mam ladna pogode u mnie wiec smigam codziennie....teraz dopiero wiem jak mi tego brakowalo.dla mnie to juz jednak nalog.a przeciez jestem jeszcze mlody...:(:)heheehe. pozdrowienia WRO-na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Przedwiośnie - wyjechal Fireblade IP: *.ols.vectranet.pl 20.03.05, 08:24 Witam! ko1w a gdzie w Olsztynie osiągnąleś taką prędkość? Z doświadczenia wiem, że chyba tylko na Obrońców Tobruku jest w miare bezpiecznie i przyzwoita nawierzchnia :) ps. ja pare dni temu przepaliłem swojego bladego, aż sie wyrywał by pośmigać, jednak dla mnie jest jeszcze zbyt ślisko:( Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Przedwiośnie - wyjechal Fireblade 20.03.05, 12:15 Kolego cbr ja dokladnie jestem z Dobrego Miasta a napisalem Olsztyn bo na Forum malo kto zna Dobre Miasto!!! Jazda Firebladym jest nieporownywalna do jazdy 600f2!!! Dwa rozne oblicza!!! Juz sie zakochalem w Firebladym!!! A ty cbr z ktorego masz roku bladego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety Re: Przedwiośnie - wyjechal Fireblade IP: *.aster.pl 20.03.05, 17:45 dzisiaj z kuplem doginaliśmy troche po ursynowie temperatura od 0,5 do 1,5 stopnia na plusie co jakis czas prószył delikatny snieżek co jakiś czes świeciło słonko wszystko bybyło git tylko coś przy hamowaniu mi bije :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Przedwiośnie - wyjechal Fireblade IP: *.ols.vectranet.pl 20.03.05, 17:46 Siemka! żółto-czarny fireblade z 94 roku Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Przedwiośnie - wyjechal Fireblade - do cbr 20.03.05, 20:02 No to moze sie nie dlugo spotkamy!!! brazowy - szaro - pomaranczowy fireblade z 95 roku!!! moze bysmy sie jakos stykneli !!! masz gg lub cos takiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Przedwiośnie - wyjechal Fireblade - do cbr IP: *.ols.vectranet.pl 21.03.05, 09:17 Spoko, moj numer gg to 3844446 jak bedziesz smigal w Olsztynie i bedzie juz ladna pogoda to wal smialo Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymsha Re: Przedwiośnie IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 21.03.05, 09:21 W styczniu trochę jeżdziłem bo było fajnie ciepło, a teraz jeszcze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Div Re: Przedwiośnie IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 21.03.05, 10:16 Ja już pośmigałem zwłaszcza w sobote nie było źle ważne że sucho Było bardzo sympatycznie. Jutro od rana mam zamiar znowu gdzieś pojeździć. Pozdrawiam wszystkich i życze słonecznej pogody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszm88 Re: Przedwiośnie 22.03.05, 10:04 Ja też już śmigam od tygodnia. W pierwszy dzień zostałem ochrzczony wodą z ulicy, bo było mokro na drogach a ja nie wytrzymałem i musiałem wyjechać :-D Wczoraj zrobiłem około 60 km i odżyłem jak nigdy. Strasznie mi tego brakowało. Teraz czekam na czwartek, będzie wolne, więc trzeba się wybrać gdzieś dalej. Temperatura rośnie z dnia na dzień, więc i humor dopisuje jak sobie człowiek może pojeździć :-D Pozdrawiam! mateuszm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroncw..d Re: Przedwiośnie IP: *.icomwlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:55 właśnie wrócilem z mojego pierwszego wypadu w tym roku było super choć troche zimno przy 140km/h. Odrzyłem znów mogę przenosić góry. WITAJ WIOSNO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teoysta Re: Przedwiośnie 23.03.05, 15:58 A ja tam jezdze caly czas, nawet po sniegu... Pozdrawiam i polecam enduro :) Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: Przedwiośnie 23.03.05, 14:56 Jest!!! To dzisiaj !!!! Bylem, jezdzilem,o Boze, coz za fantastyczne uczucie. Jak wrocilem do pracy to kazdy sie pytal co sie tak glupkowato usmiecham, a to poprostu szczescie bylo. Co tam tlumaczyc, i tak nie zrozumieja. Brac juz na ulice wylegla. Mam nadzieje ze sezon potrwa do listopada :-)) pOOzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety Re: Przedwiośnie IP: *.aster.pl 23.03.05, 20:41 dokładnie dziś w ciągu dnia jeżdząc w ciągu dnia katamaranem napotkałem troszkę motocylki i popołudniu również sam przetoczyłem sprzęta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Przedwiośnie IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.05, 22:29 We Wrocławiu było dzisiaj 20*C - rewelacja - tzw "pogoda idealna". Na ulicach sporo motocykli - w tym i mój!! Odpowiedz Link Zgłoś