14.09.06, 19:40
dobry wieczor
A czy absolwenci KUL, tez moga sie przysiac ? nie bede przeszkadzac :)
Obserwuj wątek
    • sc0tty Re: pytanie 14.09.06, 19:50
      Moze i nie mam nic do gadanie, ale zapraszm jak najbardziej. Znajac tych forowiczow (w radiowej trojce slyszalem, ze to jest prawidlowa odmiana, natomiast forumowicze juz nie) nie bede miec nic przeciwko. Im wiecej kulowiczow tym lepiej ;)
      • veronika62 Re: pytanie 14.09.06, 20:01
        dziekuje:)
        Kto wie? moze tutaj ,sprytnie poukrywani, bywaja od czasu do czasu roczniki starsze?
        • marad11 Welcome home Veronika :) 14.09.06, 20:39
          jak wyżej. :)

Pozdrawiam.
          • crazycandy87 Re: Herzlich wilkommen Veronika :) 14.09.06, 20:59
            A co skończyłaś , jeśli można wiedzieć ?Jest tu taki jeden absolwent "rilian"
            • veronika62 Re: Herzlich wilkommen Veronika :) 14.09.06, 21:37
              socjologie:)...
              moze nam wydzielicie kacik wesolych geriatrykow;)
          • veronika62 Re: Welcome home Veronika :) 14.09.06, 21:40
            dziekuje:)
            slusznie...w domu.
            Tylko, ze to tyle czasu minelo...wtedy KUL mial 3 tys. studentow.
            • juska69 Re: Welcome home Veronika :) 15.09.06, 00:14
              zapraszamy:)
              ja teraz zaczynam socjlogie.Mam pyanko.. jesli mozna czy gdybys miała wybrac jeszcze raz kierunek studiów tez byś wybrala socjologię??oczywiście bylabym wdziećzna za dlaczego akurat tak a nie inaczej;) pozdrawiam;)
              • palulina18 Re: Welcome home Veronika :) 15.09.06, 10:50
                Witamy Veroniko! Czuj się jak u siebie na forum:)
              • veronika62 Re: Welcome home Veronika :) 18.09.06, 17:48
                Wtedy kiedy ja zdawalam egzamin na studia ( 1980 ) nie bylo jeszcze kierunku
                :socjologia. Byl Wydzial Filozofii Chrzescijanskiej .Koniecznie chcialam dostac
                sie na kierunek zwany wtedy Filozofia Spoleczna. W 1981 nastapilo odwieszenie
                wydzialu Nauk Spolecznych i wybralam socjologie. Oczywiscie, chcac nie chcac,
                mialam do czynienia z " filozoficzna socjologia ":) Mialam w planie studiow
                sporo przedmiotow stricte fil.
                Mialam zdecydowanie za malo - Metody badan socj - a za duzo - Statystyka.
                Brrr...nie lubilam;
                Czy wybralabym jeszcze raz ?...Chyba tak.Studia wybiera sie ze wzgledu na pasje,
                nikomu nie polecam merkantylnego traktowania studiow. Od kilku lat obserwuje sie
                zjawisko " nadprodukcji " informatykow i tzw. specjalistow od marketingu, z
                ktorych polowa nie wie jak sie robi biznes.
                Pozdrawiam i zycze sukcesow w nauce:)
      • pitus_lbn Re: pytanie 18.09.06, 23:32
        a ja tam jestem forUmowiczem ;) chwalmy odmiennosc ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka