veronika62 14.09.06, 19:40 dobry wieczor A czy absolwenci KUL, tez moga sie przysiac ? nie bede przeszkadzac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sc0tty Re: pytanie 14.09.06, 19:50 Moze i nie mam nic do gadanie, ale zapraszm jak najbardziej. Znajac tych forowiczow (w radiowej trojce slyszalem, ze to jest prawidlowa odmiana, natomiast forumowicze juz nie) nie bede miec nic przeciwko. Im wiecej kulowiczow tym lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
veronika62 Re: pytanie 14.09.06, 20:01 dziekuje:) Kto wie? moze tutaj ,sprytnie poukrywani, bywaja od czasu do czasu roczniki starsze? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Herzlich wilkommen Veronika :) 14.09.06, 20:59 A co skończyłaś , jeśli można wiedzieć ?Jest tu taki jeden absolwent "rilian" Odpowiedz Link Zgłoś
veronika62 Re: Herzlich wilkommen Veronika :) 14.09.06, 21:37 socjologie:)... moze nam wydzielicie kacik wesolych geriatrykow;) Odpowiedz Link Zgłoś
veronika62 Re: Welcome home Veronika :) 14.09.06, 21:40 dziekuje:) slusznie...w domu. Tylko, ze to tyle czasu minelo...wtedy KUL mial 3 tys. studentow. Odpowiedz Link Zgłoś
juska69 Re: Welcome home Veronika :) 15.09.06, 00:14 zapraszamy:) ja teraz zaczynam socjlogie.Mam pyanko.. jesli mozna czy gdybys miała wybrac jeszcze raz kierunek studiów tez byś wybrala socjologię??oczywiście bylabym wdziećzna za dlaczego akurat tak a nie inaczej;) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 Re: Welcome home Veronika :) 15.09.06, 10:50 Witamy Veroniko! Czuj się jak u siebie na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
veronika62 Re: Welcome home Veronika :) 18.09.06, 17:48 Wtedy kiedy ja zdawalam egzamin na studia ( 1980 ) nie bylo jeszcze kierunku :socjologia. Byl Wydzial Filozofii Chrzescijanskiej .Koniecznie chcialam dostac sie na kierunek zwany wtedy Filozofia Spoleczna. W 1981 nastapilo odwieszenie wydzialu Nauk Spolecznych i wybralam socjologie. Oczywiscie, chcac nie chcac, mialam do czynienia z " filozoficzna socjologia ":) Mialam w planie studiow sporo przedmiotow stricte fil. Mialam zdecydowanie za malo - Metody badan socj - a za duzo - Statystyka. Brrr...nie lubilam; Czy wybralabym jeszcze raz ?...Chyba tak.Studia wybiera sie ze wzgledu na pasje, nikomu nie polecam merkantylnego traktowania studiow. Od kilku lat obserwuje sie zjawisko " nadprodukcji " informatykow i tzw. specjalistow od marketingu, z ktorych polowa nie wie jak sie robi biznes. Pozdrawiam i zycze sukcesow w nauce:) Odpowiedz Link Zgłoś
pitus_lbn Re: pytanie 18.09.06, 23:32 a ja tam jestem forUmowiczem ;) chwalmy odmiennosc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś