Gość: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 08:38 j.w....;/ kiedy one bedaL:( podobnpo dzis...ale mam czekac na list? na necie bedzie czy zadzwonic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajzerka Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: *.speed.planet.nl 15.09.06, 10:32 Ja nic nie dostalam. Tylko, ze mam zdjecie przyslac, bo moje nie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajzerka Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: *.speed.planet.nl 15.09.06, 10:32 O, sorry, ja z UAMu. nie doczytalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola876 Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:23 ja tez jeszcze nic nie dostalam. nie wiem czy oni w ogole to przysla... nawet nie wiem kiedy jest wydzialowa inauguracja,bo akurat o moim kierunku nie napisali w necie(matematyka sp.ogolna) pozdrowionka i czekamy dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:31 dzwonilam i powiedzieli ze jak wyslalam dokumenty potrzebne to jestem wpisana na liste studentow a na list potwierdzajacy "oficjalny" jakies nawet 2 tyg sie czeka:| ale zebym sie nie martwila bo takie bylo zalozenie i jest wszytko ok;) ttakze w koncu mozna zaczac szukac mieszknaia;) ...ciekawe czy cos jeszcze przyzwoitego znajde..;/ jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:58 czyli juz tylko odliczac dni nam zostalo... a co do inauguracji wydzialowej na matmie to ja tez nie mam pojecia kiedy bedzie.mam nadzieje ze dostane ten list zanim 30wrzesnia zakwateruje sie w akademiku;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: 158.75.2.* 19.09.06, 13:28 wydziałowa inaugaracja dla pierwszego roku bedzie 30 wrzesnia, a list z wszelkimi informacjami na ten temat na pewno dotrze, w tym tygodniu beda wyslane,wiec na pocztku przyszelgo tygodnia mozna sie spodziewac, a zawsze mozna zadzownic na koniec wrzesnia do dziekanatu i sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:41 Czyli juz 30 wrzesnia bede musiala sie dostac do tego pieknego miasta... no mam nadzieje,ze zdaze list otrzymac. najwyzej telefon zostanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:36 przed chwila dostalam list o przyjeciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: umk listy potwierdzajace...dostaliscie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:24 czyli juz w niedlugim czasie wszyscy powinnismy dostac. na stronie umk pojawila sie informacja ze inauguracja wydzialowa dla matematyki odbedzie sie 2 pazdziernika o godzinie 16,ale obecni mamy byc juz od 15.15:) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś