Dodaj do ulubionych

Wf- walka o aerobik

IP: *.speed.planet.nl 15.09.06, 16:26
Slyszalam, ze wiekszosc (oczywiscie mam na mysli dziewczyny) bedzie chciala
wybrac aerobik na wfie. Wiec, kto pierwszy ten lepszy? Wyscig jakis bedzie? O
co w tym chodzi? Jak sie wkrecic w ten aerobik? <lol>
Obserwuj wątek
    • Gość: portalu Re: Wf- walka o aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:30
      Dziunia, spokojnie. Jakie jest w ogóle pytanie? Co to za wkręcanie, wyścig?
      • Gość: kajzerka Re: Wf- walka o aerobik IP: *.speed.planet.nl 15.09.06, 16:45
        Pytanie: Jak byc w sekcji dla aerobiku?
        Bo jest tam przeciez bardzo duzo chetnych.
        • Gość: portalu Re: Wf- walka o aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:15
          Sekcja to zbyt dużo powiedziane. Będziecie po prostu fikać wszystkie na sali
          gimnastycznej, ot i cały aerobik. Wyluzuj.
    • independent-girl Re: Wf- walka o aerobik 15.09.06, 18:29
      Nie wiem na jakiej uczelni jesteś,ale tak to niestety wyglądało na moim WF na I
      roku (UJ). Mieliśmy planowo WF w środę, przyszliśmy na pierwsze zajęcia i kto
      zdołał dorwać listę z miejscami na aerobik ten mógł się wpisać. A że koleżanka
      wpisuje koleżankę...to jednorazowo kilka miejsc było zajmowanych... Wiem,bo sama
      wpisywałam jakieś 6 koleżanek :-) Ale uważam,że skoro jest tyle chętnych na
      aerobik, to po prostu powinno się stworzyć więcej grup z tą "sekcją" , a
      pozamykać jakieś mniej uczęszczane,czyli te, które pozostają tym
      dziewczynom,które nie zdążyły się wpisać na listę aerobiku. Np. tzw. "zwykły wf".

Pozdrawiam i życzę powodzenia w tym dziwnym wyścigu ;-)
    • Gość: Tawananna* Re: Wf- walka o aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:34
      Z relacji koleżanki, której udało się dokonać tej niezwykłej sztuki na UAM :)
      Trzeba przede wszystkim pójść na to spotkanie w pierwszych dniach w sprawie
      zapisu na WF. A tam mieć głowę na karku i patrzeć, gdzie na co się zapisywać, i
      biec jak najszybciej w tamtą stronę ;) Koleżanka była ostatnią, która załapała
      się na aerobik :)

A jak się nie uda, to można próbować jak ze wszystkim - czyli iść do
      prowadzącego i błagać ;)
      • Gość: bagietka Re: Wf- walka o aerobik IP: *.nat.ino.tvknet.pl 15.09.06, 20:17
        E tam aerobik, na UMK mamy pilates :)
        • Gość: kajzerka Re: Wf- walka o aerobik IP: *.speed.planet.nl 16.09.06, 10:05
          A ja wole aerobik. Dzieki, jakos sprobuje sie tam dostac. mam nadzieje, ze mi
          sie uda, bo bardzo mi na tym zalezy.
          • Gość: wyssana.z.palca Re: Wf- walka o aerobik IP: *.stk-net.pl 16.09.06, 11:42
            mam identycznie to smao :) i tez na uamie. tylko ze mi przyslami ze spotkanie w
            sprawie wuefu jest dopiero 1 pazdz o 17 (moj wydzial) a z tego co wiem inne
            wydzialy maja juz spotkania kilak dni wczesniej i jestem ostatnia :( nie wiem
            czy jest co takiego, jak "zostawanie" po torchu miejsc dla ludzi z kazdego
            wydzialu.. inaczej wszystkie miejsca (na aerobik jest ich 20) pojda na jednym
            kierunku... :/ albo zle rozumuje :)
    • jelena86 Re: Wf- walka o aerobik 16.09.06, 12:03
      Myślę, że o aerobik wcale nie trzeba się bić. Studiuję na UAM i przez I semestr
      chodziłam na zajęcia sekcji tenisa stołowego. W II semestrze nie pasowały mi
      godziny i musiałam się przenieść na inną dyscyplinę. Zwlekałam z tym jakiś
      miesiąc i zadzwoniłam do studium dopiero w marcu. Pani zaproponowała mi aerobik
      z siłownią, co prawda o 8 rano na Morasku, ale było tam mało ludzi. Potem
      dowiedziałam się, że nieobecności na zajęciach można odrabiać poprzez udział w
      zwykłym aerobiku w inne dni, w których też jest mało ćwiczących. Wnioskuję z
      tego, że na zajęcia z aerobiku wcale nie ma aż takiego boomu, jak tu się pisze.
    • kaja86 Re: Wf- walka o aerobik 16.09.06, 12:22
      Na UŚ mamy elektroniczną rejestrację na w-f i to jest dopiero wyścig. Większość
      studentów piertwszego roku w ogóle nie wie o tej elektronicznej rejestracji, bo
      nie jest to specjalnie nigdzie ogłaszane. (Ja dowiedziałam się od kumpla, który
      miał jakies swoje źródła i pisze mi na gg, czy się już zarejestrowałam)
      Rejestracja jest uruchamiana o godzinie 12 chyba dzień czy dwa przed
      rozpoczęciem roku akademickiego i ci którzy o niej wiedzą rzucają się na
      najlepsze w-fy. Do wieczora aerobik jest już pozajmowany chyba. W zeszłym roku
      brałam w tym udział i nawet zarejestrwałam się na basen. W ogóle jest to jeszcze
      bardziej dziwne, bo w chwili rejestrowania nie znałam jeszcze swojego planu i
      nie widziałam które godziny mi pasują. Taka internetowa rejestracja jest jeszcze
      na zajęcia języka angielskiego.
      • Gość: ona Re: Wf- walka o aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:28
        a wie ktoś jak to jest na UŁ
    • Gość: mangax Re: Wf- walka o aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 18:33
      u mnie, tj. na ae wrocław, też jest internetowa rejestracja na wf, z tym że
      pierwszeństwo mają osoby które uzyskały najwięcej punktów
      rekrutacyjnych/najwyższą średnią - oni mają największą możliwość wyboru, zarówno
      w sprawie dyscyplin jak i godzin zajęć :)
      z tego co się dowiedziałam na forum ae, największym powodzeniem cieszą się
      wspinaczka, taniec towarzyski i tenis, a najmniejszym siłownia i basen -
      aerobik, nie wiem, ale pewnie gdzieś tak po środku jest :)

pozdr.
      • boleslaw86 Re: Wf 22.09.06, 18:22
        A wie ktos jak wyglada sprawa na UMCS? Czy poza dodatkowymi sekcjami sportowymi,
        na zwyklym W-Fie tez mozna wybierac rozmaite dyscypliny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka