Dodaj do ulubionych

Wygraj index! - konkurs

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:22
Dla tych, co się pytali o nabór zimowy i dla reszty zainteresowanych - od
poniedziałku rusza konkurs w ramach akcji PimpMYjob, w którym można wygrać
indeks na uczelnie i inne nagrody. Szczegły na www.pimpmyjob.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:39
      Ale na jaką uczelnię?
      • Gość: Halszka Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:49
        Zobacz na stronie. Do Futurusa, szkoły informatycznej. Dobrze, że więcej uczelni
        organizuje konkursy o indeks, a nie tylko UJ i SWPS :)
    • Gość: Rebe Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 11:03
      Informatyka na razie jest na chodzie, więc czemu nie, w końcu spróbować zawsze
      można. Tyle się na IRCu siedziało, że coś się wie ;D
      • Gość: Mistery Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:13
        Zrobiłam już ten test, wcale nei był taki trudny :) Niektóre pytania banalne,
        ale też parę takich, że musiałam strzelać. Czekam na następny etap :D
        • Gość: Czajka Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:54
          Mój wynik nie mieści się w pierwszej piątce ;) Faktycznie czas leci szybko, a tu
          trzeba odpowiedzi już udzielać. Jak w narodowym teście inteligencji parę lat temu :)
          • Gość: Belzebbe Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:51
            To dopiero pierwszy etap, więc miejsca się na pewno pozmieniają. Chciałbym
            wygrać tego iPoda, bo ns razie studia mam, choć... informatyka niczego sobie :)
            • Gość: Torres Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 10:29
              Co do informatyki, to gdzieś był parę dni temu artykuł o absolwentach, zarobkach
              i poszukiwanych pracownikach. Panowie, nie będziemy głodować :D
              • Gość: nova Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:28
                Dlaczego tylko panowie, ty szowinisto?! :P
                Też zrobiłam ten test i jestem nie powiem, całkiem nie źle w rankingu. I też idę
                na informatykę, więc bez takich tekstów mi tutaj :)
                • Gość: jegomość Re: Wygraj index! - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:38
                  Kobieto, pax. Mamy równouprawnienie. Jak chcesz iść na informatykę, to idź. Ale
                  rzeczywistość jest taka, że dużo koleżanek tam nei spotkasz ;P
    • klymenystra index to 19.01.07, 14:42
      po lacinie palec wskazujacy.
      wstyd robic taki blad i to w tytule watku.
      • Gość: Bianka Re: index to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:07
        To bardzo dobrze, że znasz łacinę. Jesteśmy pod wrażeniem. Duża rośnij, aby
        naród był z ciebie dumny i mógł pokazywać Cię jako autorytet dla ciemnej,
        plebejskiej masy.
        • Gość: Lemure Re: index to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:06
          Panie, spokojnie :)
          Jeśli jest okazja do wygrania indeksu w szeregu testów z wiedzy i umiejętności,
          to tylko się cieszyć. W sumie nowa matura działa jak ruletka, nie wiadomo, kto
          rpzejdzie, a kto nie. Lepiej sobie zwiększyć szanse
          • Gość: Wash Re: index to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:43
            Maturzystom współczujemy, ale ja tu musze po prostu kierunek zmienić, bo
            psychicznie z tym burdelem na UW nie wyrabiam...
            • Gość: Amona Re: index to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:22
              Na czym jesteś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka