Dodaj do ulubionych

A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))))))))

IP: *.euro-net.pl 02.02.07, 20:49
jak wyżej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bdzibdzionka. Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.41-151.net24.it 02.02.07, 21:09
      Gratulacje! Ja też, od 4 lat jestem zakochana. I też na początku trąbiłam na
      prawo i lewo :)
      • Gość: arek Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.autocom.pl 02.02.07, 22:06
        We mnie???
        • Gość: Rysio Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:36
          oczyyyyywiście ,że we mnie!
          • Gość: Dodko Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:21
            Musze Ciebie zmartwic,ale juz Cie nie kocham :D
            • Gość: Ania Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:10
              Choć to brzydko zazdrościć - mimo wszystko - zazdroszczę :)
              • Gość: Tarzan wypraszam sobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:44
                żeby małpa sie we mnie kochała! ja wolę Jane
                • Gość: arek Re: wypraszam sobie! IP: *.autocom.pl 03.02.07, 21:20
                  Ależ się zrobiła telenowela. Kogo kocha Czika i kim w ogóle jest
                  Czika?????????? dowiemy się w następnym odcinku...
    • Gość: czika Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.euro-net.pl 03.02.07, 21:45
      Czika jest studentką socjologii na pewnym państwowym uniwersytecie:)

:*
      • Gość: zocha Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:48
        A w kim sie zakochala? Jakis magister czy doktorek?:P
    • Gość: maalan Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:48
      ...to bosko, może pomoże Ci prace dyplomową napisać - korzystaj poki możesz.
    • Gość: czika Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.euro-net.pl 05.02.07, 14:10
      prof. dr hab. :D a co się bede ograniczać:P
      • Gość: koa Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:35
        ze wzajemnoscia? pewnie tak bo inaczej bylabys nieszczesliwa...
    • Gość: nn Re: A ja się zakochałam :)))))))))))))))))))))))) IP: *.lodz.mm.pl 07.02.07, 21:27
      Bardzo zazdroszczę. Może mnie też to kiedyś spotka. W każdym razie życzę
      szczęścia. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka