Gość: J.B. Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.waldex.net 05.04.07, 19:10 Jeśli będziesz w życiu robiła to co lubisz to zawsze będziesz na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25251 Re: Najmniej stresujący zawód??? 05.04.07, 21:53 Jak już ktoś napisał wcześniej-lekarz(a może nawet kardiochirurg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:41 Uprzejmiem pragnE Panią poionformować,źe mam wiele szacunku dla Pani, Ostatnia edycja konkursu z gwiazdaMI BYłA DLA MNIE I MOICH BLISKICH I ZNAJOMYCH SZOKIEM. nADMIENIAM,żE JEżELI pANI NIE WRóCIO DO KONKURSU BęDZIE TO SZOKIWEM I BRAKIEM ODPOWIEDZIALNOCI WIEL;U LUDZI, A SZCZEGóLN IE P[ODWAżY IO TYAK CHWIEJNą PODSWę OCENIAJąCYCH, SZCZEGóLNIE UBOLEWAMNAD TGYM,żE OSOBNY ZAGROżONE,ZłOśLIWE ,KTóRE NIE POTRAFIą UP[ORAć SIOę Z p.WDZIęKIEM I UIROKIEM OSOPBISTYM SPOWODOWAłYT TGO ,Iż KONKURS MZAKOńCZYł SIę.NIE MAM POJęCIA W JAKIEJ ATMOSFERZE PRZEBIEGA ł BęDZIE NASTęPN KONKURS.zAZNACZQM,żE JEST3EN MUZYKIEM OD35 LAT I N IGDY NIE SPOTKA LKEM SIę Z TAK ą UKARTYOPWANą FARSą.z WYRAZAMI SZACUNKU ORAZ Z POWA żANIEM leszek Waszak:życzęPani sp=okojnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:51 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Najmniej stresujący zawód??? 06.04.07, 11:25 "ukartyopwana farsa". podoba mi się to. i "szokiw" mi się podoba jeszcze oraz "podswa" (chwiejna zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Aga... 06.04.07, 00:30 ..."Psycholog radził mi właśnie znaleźć zawód w którym będę się czuła dobrze." (Pomijam fakt, że każdy powinien mieć pracę, którą lubi..) I chyba miał rację. Ale on Cię widział, z Tobą rozmawiał, i Ty z nim. A tu, na forum, właściwie prawie nic o sobie nie piszesz. Jesteś nerwowa? Ale jak? Czy jesteś lękliwa, czy nadpobudliwa emocjonalnie, a może intelektualnie... Czy jesteś szczupła, cienkokoścista:)i żywa, czy może grubaśnia i powolna:) Podobasz się płci przeciwnej, czy nie.. MOże odczuwasz lęk przed ludźmi, a może odwrotnie: czujesz się wśród ludzi, jak ryba w wodzie? Nerwowa... Może jesteś znerwicowana? A może jestes dziewczyną nadwrażliwą/o dużej wrażliwości ogólnej, tak to nazwijmy, i masz duży potencjał twórczy - masz więcej niż przeciętna Kowalska, czy przeciętna studentka talentów, więcej widzisz, czujesz, i "odstajesz" od nich "do góry", co masz sobie.. za złe, bo i tak bywa? A więc: przedstaw się tu na forum lepiej, wówczas bez watpienia uzyskasz bogatsze wypowiedzi forumowiczów, i bardziej celne!:): Ja tu nie będę (przynajmniej w najbliższym czasie) wchodził, bo, niestety, mam teraz bardzo dużo pracy, zaś na forum wszedłem, bo zauważyłem je w "Ciekawych" (forum.gazeta.pl/forum/0,0.html ) Pozdrawiam Cię serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marhef Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.179.unknown.vectranet.pl 06.04.07, 20:37 Nauczyciel.Wakacje mam, na wyćeczki se jerzdże, na kąferęcje ńe hodze, bo śe mi ńe hce, jak mje ktury óczeń fkórzy, to śe mszczę i stres mi mija. Do 14.00 zajencia a potem "chólaj dósza", mam sfoje chobba, koham mózyke, lubie gury i dżem, gram na mandolinie. Na korkah se dorobie do pęsji - bjore dosyc durzo, bo śe cenie. Polecam ten zawut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajednaaa Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.citynet.pl 07.04.07, 10:35 Myśle, że to sie u Ciebie jeszcze zmieni, gdy stwierdzisz wraz z biegiem zycia i doświadczenia, że po prostu nie ma po co sie denewować i jest to bezsensowną utrata energii, ktora mozna byloby ja spozytkowac na konstruktywne dzialanie. Tez sie kiedys szybko denerwowalam,jeszcze na poczatku studiow. Teraz jestem osoba odwazna i przebojową i raczej sters mnie mobilizuje niz oslabia. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:34 niekonieczne musi to sie zmienic, niektorzy ludzie sa bardzo podatni na stres i nic na to nie poradza.czasem nie wystarczy po prostu chciec. zwlaszcza kiedy problem zwiazany ze stresem ma glebsza przyczyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk kustosz w muzeum IP: *.tkdami.net 07.04.07, 21:16 muzeum musi byc nie w jakiejs Warszawie, bo bedziesz sie stresowac ze ktos zaatakuje jakis drogocenny obraz np nozem. Wiec polecam prace w muzeum regionalnym w jakiejs malej miejscowosci gdzie raz na tydzien przyjdzie klasa na lekcje muzealna. Albo w jakims skansenie - gwarantowany luz i spokoj od wrzesnia do czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: kustosz w muzeum IP: *.tkdami.net 08.04.07, 19:11 wlasnie zznalazlem cos dla Ciebie - straznik w muzeum pisanki w Kolomyi. Tam bedziesz szczesliwa. I nie bedziesz sie musiala stresowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Z obserwacji bliskiej osoby - naucz. Francuskiego 10.04.07, 19:52 w szkole jezykowej dla doroslych :-) Po pierwsze - to nie angielski - francuski dzisiaj juz nie jest taki potrzebny, wiec w szkole dla doroslych uczy sie tylko pasjonatow - sama przyjemnosc. NIe ma sie bandy znudzonych ludzi, ktorzy musza, bo wyjezdzaja albo im firma kazala. Po drugie - to nauka jezyka. Bierzemy ksiazke i jedziemy z uczniami, sprawdzajac tylko czy bledow nie robia, i od czasu do czasu cos dopowiadajac. Porownajcie to z tlumaczeniem matematyki. We francuskim nie ma wyprowadzania, udowadniania i tak dalej. Jest tak i juz, musicie mi uwierzyc, bo ja jestem romanista a Wy nie :-) A poza tym - wszelkie bonusy jak z innej pracy nauczyciela - dlugie wakacje, malo godzin... Zeby tylko jeszcze placili jak trzeba... :-) Kurcze, chyba pojde na romanistyke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly_dziobek pani z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:31 nie musi sie stresowac, bo jej wszystko wolno. zawod wyuczony niewazny, ciasto jesc i pic kawe na pewno potrafisz. i bedziesz nastepna po bogu :) chociaz to nie jest udowodnione :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malta Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:50 Bibliotekarka. Jeśli lubisz ksiązki to dobry pomysł. Tylko że chyba mało się zarabia i pewnie wolisz coś ambitniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malta Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:00 Najlepiej napisz parę bardzo dobrych książek i kłopot z głowy. Tylko pisz pod psedonimem bo fani są stresujący i natrętni. Niech wydawnictwo odbiera listy i telefony, a Ty siedż wygodnie w fotelu. Ewentualnie wyjdź za milionera, tylko że wokół nich jest zazwyczaj pełno reporterów, te plotki, skandale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Najmniej stresujący zawód??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:19 dziwne ..sama nie wiesz kompletnie co zrobic z swoim zyciem a radzisz komus innemu..... Odpowiedz Link Zgłoś
konik200 Re: Najmniej stresujący zawód??? 19.04.07, 19:12 ej zawód architekta krajobrazu jest stresujący??????? Odpowiedz Link Zgłoś