Dodaj do ulubionych

pedagogika specjaność...

IP: 81.15.194.* 09.05.07, 12:49
nie wiem ktora specjalnosc wybrac po pedagogice. czy zintegrowana pedagogike
przedszkokna i wczesnoszkolna, czy praca socjalna??
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: pedagogika specjaność... IP: *.koronowo.com.pl 09.05.07, 12:56
      ja bym wybrala prace socjalna.
      • Gość: paulina Re: pedagogika specjaność... IP: 81.15.194.* 09.05.07, 13:08
        dlaczego prace socjlana?
        • svenja1 Re: pedagogika specjaność... 09.05.07, 15:51
          Też bym wybrała pracę socjalną... Pewnie dlatego, że przez czas jakiś
          pracowałam jako pracownik socjalny i uważam, że to świetna praca (choć bywa
          trudna). Aczkolwiek praca z dziećmi też daje dużo satysfakcji i radości...
          Tylko - patrząc przyziemnie - te zarobki...
        • svenja1 Re: pedagogika specjaność... 09.05.07, 15:51
          Też bym wybrała pracę socjalną... Pewnie dlatego, że przez czas jakiś
          pracowałam jako pracownik socjalny i uważam, że to świetna praca (choć bywa
          trudna). Aczkolwiek praca z dziećmi też daje dużo satysfakcji i radości...
          Tylko - patrząc przyziemnie - te zarobki...
          • Gość: blondi Re: pedagogika specjaność... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:03
            ja tez bym wybrała prace socjalną- sama studiuję pracę socjalną na APS-ie i
            jestem zadowolona, a po wczesnoszkolnej duże bezrobocie
            • Gość: studentka reso Re: pedagogika specjaność... IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.07, 19:34
              w zasadzie po każdym z tych kierunków ciężko z pracą. Także jak zapytasz sie
              studenta wczesnoszkolnej- powie ci "wybieraj wczesnoszkolną, najlepsza jest",
              student pracy socjalnej będzie cie znów zachęcał do swojego kierunku :)
              Takze wybierz to co najbardziej cie interesuje.
              pozdrawiam
              • Gość: paulina Re: pedagogika specjaność... IP: 81.15.194.* 11.05.07, 12:07
                tak, to prawda, ale ja nie potrafię się zdecydowac, chcialabym wybrac kierunek
                bardziej perspektywistyczny. dziekuje za odp i pozdrawiam!
    • Gość: ggg Re: pedagogika specjaność... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:13
      Wiesz, po każdej z tych specjalności robi się coś kompletnie innego. Między
      pracą nauczyciela a pracownika socjalnego jest ogromna różnica. Musisz się
      zastanowić do czego masz większe predyspozycje. Ostatnio sporo mówi się o tym,
      że praca socjalna jest przyszłościowa, ale trzeba pamiętać, że pracownicy
      socjalni w Polsce zarabiają bardzo mało. Zresztą nauczyciele też...
      • Gość: paulina Re: pedagogika specjaność... IP: 81.15.194.* 12.05.07, 20:50
        musze się nad tym jeszcze zastanowić, ale napisalam tutaj z nadzieją, że może
        ktoś udzieli mi jakichś wskazówek, za które serdecznie dzękuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka