goldigirl 21.05.07, 12:03 Czy ktoś studiuje może na KUL-u w ramach MISH-u? Ciężko się tam dostać? Ile mniej więcej trzeba było mieć punktów w zeszłym roku, żeby się dostać? Proszę o odzew:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: mish na KUL-u 21.05.07, 20:50 Ja studiuję :DDDD Jestem akurat na I roku, więc mogę co nieco opowiedzieć, jak było w ubiegłorocznej rekrutacji. Dostać się nie było aż tak trudno, może na pierwszą listę to rzeczywiście trzeba było mieć nieźle wyśrubowany wynik, ale to głównie dlatego, że część osób, która dostała się na UW albo UJ "awaryjnie" składała jeszcze na kul. Natomiast na drugą listę trzeba było mieć tak ok. 70 % z rozszerzonego poziomu z obu przedmiotów. Oczywiście lepiej mieć więcej, żeby czuć się pewniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: mish na KUL-u 22.05.07, 07:14 Apeluję do wszystkich kandydatów na MISH o pochwalenie się swoimi wynikami tutej, oczywiście jak już będą dostępne - czyli to tak na przyszłosc :) Aj, tylko 20 miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś