Dodaj do ulubionych

dziennikarstwo uj

IP: *.eimperium.pl 16.07.07, 22:15
ej jestem przerażona do suchej nitki tym co zrobili na dziennikarstwie. nie
dość, że zwlekali tak długo z podaniem progu, pojawiały sie jakieś ploty, że
ograniczają liczbę studentów, to teraz znowu słyszę, że próg jest 183/200.
kurde no ;( dobrze, że mam jeszcze filmoznawstwo...
Obserwuj wątek
    • Gość: jagoda Re: dziennikarstwo uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:22
      moja koleżanka miała 94% z polskiego rozsz. i nie dostała się na polonistykę a
      w zeszłym roku moja inna koleżanka miała 42% i się dostała z pierwszej listy!
      to jest paranoja! (miała zresztą potem średnią 2,4 co jest możliwe przy takiej
      ilości poprawek). podobno na dziennikarstwie ograniczają ilość studentów bo po
      jakimś artykule w wyborczej że studenci potem nie znajdują pracy postanowili
      podbić sobie statystyki. ten próg jest naprawdę bardzo prawdopodobny, ja myślę
      że mogą go nawet podwyższyć, w końcu matura w tym roku była naprawdę łatwa.
      • another_story Re: dziennikarstwo uj 18.07.07, 11:50
        > moja koleżanka miała 94% z polskiego rozsz. i nie dostała się na polonistykę

Nie chce mi się wierzyć. Może nie dopełniła jakichś formalności i dlatego jej
        nie przyjęli?
    • merediith Re: dziennikarstwo uj 16.07.07, 22:26
      Nie panikujcie:)
      Będzie lepiej niż na to wygląda:)
      • Gość: hmm Re: dziennikarstwo uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:39
        a masz oficjalne info na ERK?? bo ja nie. dlatego nie panikuj!! poczekajmy aż
        się pojawi oficjalna informacja, a dopiero potem będziecie płakać lub się
        cieszyć. poza tym kto wam powiedział, że zmiejszyli liczbę miejsc?? ja jak tam
        byłam to ten koleś który przyjmował (jarosław flis) zapytany przeze mnie co
        jeśli tyle samo osob bedzie miało tę samą liczbę pkt to co zrobią, powiedział,
        że zaokrąglą liczbę kandydatów i np. przyjmą 73 osoby a nie 60, jak zresztą
        było w dawniejszych latach. a on się chyba zna, bo mówił, że juz 2 lata siedzi
        w rekrutacji. ja wierzę jemu a nie jakimś plotkom. będzie dobrze!!!!!!!!!!!!
        • anna_222 Re: dziennikarstwo uj 16.07.07, 23:11
          Niezłe to "zaokrąglanie"- do 73...
          • Gość: ..... Re: dziennikarstwo uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 23:15
            taki przykład - chodzi o to, że przyjmą wiecej niz jest limit jeśli zajdzie
            taka konieczność. to łatwe.
            • anna_222 Re: dziennikarstwo uj 16.07.07, 23:17
              Zaokrąglać można do 70 czy do 80, nie do 73.
              • Gość: hehe Re: dziennikarstwo uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 23:27
                no, zaokrąglanie z 60 do 73... LOL
                ale kumam, o co chodziło ;)
                • Gość: ... Re: dziennikarstwo uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 23:38
                  ludzie - czepcie sie tramwaju, a nie słówek. usiłuje wam wytłumaczyc
                  najprosciej jak sie da, a wy macie problem. przeciez o 12 w nocy nie bede
                  dobierac słówek rodem z eseju naukowego :/ co za narod
                  • anna_222 Re: dziennikarstwo uj 17.07.07, 13:02
                    Tylko że my to akurat rozumiemy, a Ty nie.
                    :D
    • Gość: trg Re: dziennikarstwo uj IP: *.bmj.net.pl 17.07.07, 15:39
      a wyniki juz sa, zna ktos prog?
      • Gość: G :) Re: dziennikarstwo uj IP: 82.139.20.* 17.07.07, 16:55
        Próg - 174 punkty
        • Gość: zag Re: dziennikarstwo uj IP: *.broker.com.pl 17.07.07, 22:00
          jestes pewna/y?;>

kurde, mam 172:[
    • Gość: buu Re: dziennikarstwo uj IP: *.zory.msk.pl 17.07.07, 16:14
      ja się nie dostałam:(
    • Gość: farda Re: dziennikarstwo uj IP: *.chello.pl 17.07.07, 22:21
      a orientuje się ktoś o ile się obniżył w tamtym roku próg w ramach drugiej tury?
      • Gość: agrab Re: dziennikarstwo uj IP: *.chello.pl 17.07.07, 23:14
        jest szansa ze 160?
        • Gość: m_m Re: dziennikarstwo uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:57
          Hm nie wiem, ja mam 168 i jetsem na rezerwie.....
          • Gość: annnnna Re: dziennikarstwo uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:09
            byłam dzisiaj na wydziale i rozmawiałam z jakimś panem (od informacji chyba :] -
            tam się trudno połapać). powiedział, że na www.media.uj.edu.pl zamieścili
            listę rezerwowych osób, które mają potencjalną szansę się jeszcze dostać, choć
            on - osobiście - uważa, że wyłącznie kilka pierwszych osób z rezerwy wejdzie :/
            • Gość: maiko Re: dziennikarstwo uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:28
              ja juz potwierdzilam studia i z tego co wizialam to malo kto nie potwierdza
              przyjecie, stawiam ,z e wejda tlyko osoby z liczba 173 pkt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka