Gość: Gonzales:) IP: *.chello.pl 18.07.07, 00:24 zna ktoś jakąś dobrą szkołe o profilu technicznym?? (tylko prywatne) Woj.mazowieckie (miasto nie gra roli). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: inż. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 06:54 nie znam sytuacji, ale z góry można zakładać, że na prywatnych uczelniach nie znajdziesz nic ponad informatyke (poziomu nie znam). kierunki techniczne są duuużo droższe w prowadzeniu (sale, laboratoria, oprogramowanie), a chętnych na takie studia mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: inż. IP: *.chello.pl 18.07.07, 10:23 Jest jakaś szkoła, która ma budownictwo, ale za Chiny ludowe nie pamiętam jaka. A UW im. MC-S ma geodezję i kartografię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanikuł Re: inż. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:39 polecam Wyższą Szkołę Techniczno Informatyczna w warszawie jest kilka specjalizacji informatyki studia pierwszego stopnia i nadają tytuł inżyniera pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
merediith Re: inż. 18.07.07, 16:43 Wiem,ze pytam nie na na temat:ale dlaczego tylko prywatne? Na kilka kierunków na politechnikach jest więcej miejsc jak chętnych więc może warto byłoby tam się wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzales:) Re: inż. IP: *.chello.pl 18.07.07, 17:06 Bo ja uważam że na dobrych studiach prywatnych można sie sporo nauczyc bez niepotrzebnego "ciśnienia " fanatyków z polibudy. na sggw jest ochrona środowiska ,na która chcialem iść ale niestety zabraklo mi ptk;/ słszałem o jakiejś WSEIZ ale nic nie wiem o tej szkole tylko tyle ze ma kieunek ochrona srodowiska ;p wiec jak ktos tam studiuje to niech pisze co i jak;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: inż. IP: *.wseiz.pl 31.07.07, 12:27 na wseiz jest i ochrona srodowiska i budownictwo i dostajesz na koniec inzyniera chcesz wiecej się dowiedzieć to wejdź na ich stronę www. wseiz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daszkowskyyy Re: inż. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:26 ochrona środowiska w informatyce jest na Futurusie polecam ciekawa specjalizacja a jeśli można ja połączyć z pasja to może by ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: inż. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 17:08 ochrona środowiska w informatyce? Hehe, niedługo to zrobią biotechnologie w socjologii albo historie w mechanice i budowie maszyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś