Dodaj do ulubionych

geodezja....i 2 kierunek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:40
jak myślicie z zczym najleiej połączyć kierunek gedozje i kartografie?Myslalam
o czyms na politechnice (agh) lub ae.Matematyka odpada:)Bede wdzieczna za
wszelkie wskazowki
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:59
      co myslicie o polaczeniu geodezji z inzynieria srodowiska?
      • Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:15
        Geodezja i inż. środowiska to jest bardzo dobre połączenie - jakoś tak trzyma
        sie kupy, podobnie jak geo + budownictwo na przykład.
    • krakra14 Re: geodezja....i 2 kierunek 19.07.07, 18:52
      a ja łaxcze psychologię i geodezje ;], na szczescie na psycho można sobie
      wybierać kursy i w ogóle mozna to ogarnąć jakoś ;], a i to jest nie wcale
      najorginalniejsze połączenie - jest u nas pan-robiacy-doktorat,który studiowal
      i geodezję i filmoznastwo ;]
      • Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:14
        Psychologia i geodezja - zawsze podobało mi sie jak ktoś studiuje dwa niewiążace
        sie kierunki - potem spoko, jak nie praca w zawodzie psychologa to geodety i
        odwrotnie, spoko :)
        • krakra14 Re: geodezja....i 2 kierunek 19.07.07, 19:18
          no właśnie, tylko teraz mam problem czy któryś z przedmiotów na psychologii
          wpiszą mi na geodezji AGH jako obligatoryjny przedmiot humanistyczny, czy bede
          musiała na AGHu uczestniczyć w zajęciach w stylu 'filozofia miłości' ;]
          • Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:22
            Hehehehe, dobre! Nie no przepiszą coś pewnie, chociaż znam śmieszny przypadek:
            koleżanka po licencjacie z ochrony środowiska zaczęła studia na towaroznawstwie
            i był przedmiot "ochrona środowiska przyrodniczego" i musiała nie to chodzić! No
            faktycznie nie miała takiego przedmiotu w indeksie, ale ja byłem pewny że jak ma
            licencjat z takiego kierunku to mogliby zaliczyć jej hehe ;)
            Także walcz o przepiske bo po co marnowac czas na jakies zapychacze ;)
            • Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:22
              *musiała na to chodzić miało być*
              • krakra14 Re: geodezja....i 2 kierunek 19.07.07, 19:29
                na geodezji mamy dziewczynę, która jest juz magistrem z ekonomii, w
                nadchodzacym semestrze będziemy mieć taki przedmiot - ciekawe czy każą jej
                chodzić - już to rozkminialiśmy, bo na samych studiach nie miała przedmiotu o
                nazwie 'ekonomia' więc nie wiem czy znajdą podstawy żeby jej to zaliczyc bez
                chodzenia, bo na AGH trzymają się sztywnych zasad:D, nie ma to jak paranoja
                polskich uczlni :D
                • Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:54
                  Nie zdziwiłbym się jakby musiała na to chodzić... w końcu będzie magistrem
                  ekonomii ale nie miała przedmiotu "ekonomia" hehehe. Na szczęście to sie da
                  jakoś przeboleć ;)
                  • Gość: hmm Re: geodezja....i 2 kierunek IP: 88.156.63.* 20.07.07, 08:40
                    no niekoniecznie musi na ekonomie chodzic, bo jesli np. na geodezji na
                    przedmiocie Ekonomia beda elementy np. tylko makroekonomii i mikroekonomii (co
                    jest najbardziej prawdopodobne), a takowe przedmioty sa wałkowane szczegółowo
                    na kierunku ekonomia, to bez problemu powinni zaliczyc, bo są one właśnie
                    podstawowymi elementami składowymi ekonomii, w skrócie omawianymi na geodezji
    • kitty223 Re: geodezja....i 2 kierunek 20.07.07, 16:05
      Ja bym połączyła geodezję z... czymś kolejnym geo: geologia, geografia. Sama
      jestem po tych dwóch ostatnich. A mam kolegę na doktoracie, który jest właśnie
      po geologii i kończy w tej chwili geodezję. To zależy co chesz robić. Może
      budownictwo byłoby dobre... Pozdro
      • Gość: z. Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:07
        albo gospodarka przestrzenna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka