Gość: kwiatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:40 jak myślicie z zczym najleiej połączyć kierunek gedozje i kartografie?Myslalam o czyms na politechnice (agh) lub ae.Matematyka odpada:)Bede wdzieczna za wszelkie wskazowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:59 co myslicie o polaczeniu geodezji z inzynieria srodowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:15 Geodezja i inż. środowiska to jest bardzo dobre połączenie - jakoś tak trzyma sie kupy, podobnie jak geo + budownictwo na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
krakra14 Re: geodezja....i 2 kierunek 19.07.07, 18:52 a ja łaxcze psychologię i geodezje ;], na szczescie na psycho można sobie wybierać kursy i w ogóle mozna to ogarnąć jakoś ;], a i to jest nie wcale najorginalniejsze połączenie - jest u nas pan-robiacy-doktorat,który studiowal i geodezję i filmoznastwo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:14 Psychologia i geodezja - zawsze podobało mi sie jak ktoś studiuje dwa niewiążace sie kierunki - potem spoko, jak nie praca w zawodzie psychologa to geodety i odwrotnie, spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakra14 Re: geodezja....i 2 kierunek 19.07.07, 19:18 no właśnie, tylko teraz mam problem czy któryś z przedmiotów na psychologii wpiszą mi na geodezji AGH jako obligatoryjny przedmiot humanistyczny, czy bede musiała na AGHu uczestniczyć w zajęciach w stylu 'filozofia miłości' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:22 Hehehehe, dobre! Nie no przepiszą coś pewnie, chociaż znam śmieszny przypadek: koleżanka po licencjacie z ochrony środowiska zaczęła studia na towaroznawstwie i był przedmiot "ochrona środowiska przyrodniczego" i musiała nie to chodzić! No faktycznie nie miała takiego przedmiotu w indeksie, ale ja byłem pewny że jak ma licencjat z takiego kierunku to mogliby zaliczyć jej hehe ;) Także walcz o przepiske bo po co marnowac czas na jakies zapychacze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:22 *musiała na to chodzić miało być* Odpowiedz Link Zgłoś
krakra14 Re: geodezja....i 2 kierunek 19.07.07, 19:29 na geodezji mamy dziewczynę, która jest juz magistrem z ekonomii, w nadchodzacym semestrze będziemy mieć taki przedmiot - ciekawe czy każą jej chodzić - już to rozkminialiśmy, bo na samych studiach nie miała przedmiotu o nazwie 'ekonomia' więc nie wiem czy znajdą podstawy żeby jej to zaliczyc bez chodzenia, bo na AGH trzymają się sztywnych zasad:D, nie ma to jak paranoja polskich uczlni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:54 Nie zdziwiłbym się jakby musiała na to chodzić... w końcu będzie magistrem ekonomii ale nie miała przedmiotu "ekonomia" hehehe. Na szczęście to sie da jakoś przeboleć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: geodezja....i 2 kierunek IP: 88.156.63.* 20.07.07, 08:40 no niekoniecznie musi na ekonomie chodzic, bo jesli np. na geodezji na przedmiocie Ekonomia beda elementy np. tylko makroekonomii i mikroekonomii (co jest najbardziej prawdopodobne), a takowe przedmioty sa wałkowane szczegółowo na kierunku ekonomia, to bez problemu powinni zaliczyc, bo są one właśnie podstawowymi elementami składowymi ekonomii, w skrócie omawianymi na geodezji Odpowiedz Link Zgłoś
kitty223 Re: geodezja....i 2 kierunek 20.07.07, 16:05 Ja bym połączyła geodezję z... czymś kolejnym geo: geologia, geografia. Sama jestem po tych dwóch ostatnich. A mam kolegę na doktoracie, który jest właśnie po geologii i kończy w tej chwili geodezję. To zależy co chesz robić. Może budownictwo byłoby dobre... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: geodezja....i 2 kierunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:07 albo gospodarka przestrzenna Odpowiedz Link Zgłoś