Dodaj do ulubionych

basen a wf?

26.07.07, 10:38
Słyszałam, ze jest coś takiego jak basen...Czy można ta, chodzić w zamian za
wf? czy jest za to dodatkowa opłata? A jesli tak, to ile? Aha...i gdzie on
sie znajduje? Może gdzies w poblizu Konstantynowa-akademików?
Czy wszysscy chętni mogą się tam wybierac?
Obserwuj wątek
    • tomkow2 Re: basen a wf? 26.07.07, 11:09
      Rzeczywiście jest coś takiego jak basen,można nań uczęszczać zamiast na
      zwyczajny wf ,pod warunkiem że zapiszesz się na tzw.sekcje pływacką.Nie ma za to
      dodatkowych opłat.Co do miejsca lokalizacji tegoż basenu to nie mam pojecia,ale
      na pierwszych zajeciach z wfu możesz się dowiedzieć.Co do tego czy wszyscy
      chętni mogą tam uczęszczać to raczej tak,jesli wcześniej miałaś styczność z
      wodą,może pływałaś na jakichś zawodach to nie będzie żadnego problemu z
      przyjęciem cie.Ale jeśli ma być to czysto rekreacyjne chodzenie na basen aby się
      popluskać to nie jestem pewien.
      • ankieta2000 Re: basen a wf? 26.07.07, 12:08
        jak zwykle, to ty mi tomku odpowiadasz;P ;) za co wielkie dzięki!
        niestety, w moim przypadku, to raczej druga opcja;) <rekreacyjnie bardziej>; no
        cóż, trzeba będzie poczekać troszkę...
        • anarii Re: basen a wf? 26.07.07, 14:38
          a są też inne sekcje?? na siatkówka??
          • tomkow2 Re: basen a wf? 26.07.07, 21:02
            Tak zdecydowanie ,sekcji jest dość sporo,rok temu siatkówka raczej jeszcze
            była,nwpeno ta w meskim wydaniu ale kobieca raczej również.Sporo sekcji znikło z
            braku pieniędzy,nie wiem jak bedzie w tym roku,moze coś powróci.Ja osobiście
            chciałem się zapisac na jakąś ,ale wszystkie które mnie interesowały
            typu:(judo,karate czy cos w tym stylu,no nawet szechy wycofali) zostały
            zawieszone(szkoda).Ale jest sporo sekcji więc każdy powinien znaleźć coś dla
            siebie.A i oczywiście musi być w tym dobry bo to nie jest zabawa tylko ciężka
            praca,trening,trening i jeszcze raz trening,a być może i reprezentowanie kulu na
            zewnątrz na różnego rodzaju zawodach.także przy dobrych wynikach jest możliwość
            na stypendium sportowe.
    • agafka1988 Re: basen a wf? 27.07.07, 22:15
      Zeby zapisac się na sekcje plywacka trzeba plywac pardzo dobrze trzema stylami, na pierwszym spotkaniu robia sprawdzian z twoich umiejetnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka