Dodaj do ulubionych

Głupio mi..:(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:26
bo się nie dostałam nigdzie! Ani na UJ ani na AE ani na AP :( i co teraz?
chyba się powiesze :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaop Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:28
      Szybciej bedzie zrzucic sie z wiezowca.
    • Gość: kasia Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:28
      Mój drogi, ja też nigdzie....:/ Cały czas jeszcze mam nadzieję, ale raczej
      nikłą...A tak bardzo nie chce na wieczorówkę :((
      • Gość: głuptasek Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:30
        rozumiem Cię Kasiu doskonale :( to uczucie jest takie...okrutne i bolesne :(
        rodzice się wsciekli, że się nie dostałam i musiałam uciec do babci :( a co do
        skoku z wiezowca to takie..nieromantyczne!
        • Gość: Jaop Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:32
          "a co do skoku z wiezowca to takie..nieromantyczne!"

ale skuteczne;P
          • Gość: głuptasek Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:34
            Jaop ale ja czuje sie bohaterem romantycznym, bo jestem wyobcowany. a nie
            lepiej, zebym sie jednak przywiazal do torow i czekal bezczynnie na nadchodzaca
            śmierć w postaci pociągu. a skad wiesz ze rzucenie z wiezowca skuteczne?
            probowales? ;>
            • Gość: Jaop Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:37
              No jasne,ze probowalem, skutecznie nawet. W chwili obecnej piszez zaswiatow.
              Nareszcie przeciagneli nam kabel z internetem i moge pisac;).
              • Gość: głuptasek Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:53
                fajnie :P i jak ci sie wiedzie w zaswiatach? :P studiowales cos? :P
                • Gość: Jaop Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:56
                  Studiuje kierunek: życie po śmierci, to specjalizacja na teologii;)

• Gość: racer Re: Głupio mi..:( IP: 80.48.192.* 28.07.07, 22:42
      idz na ksw polecam
      • Gość: gosika przeciez jeszcze jest na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:43
        mase wolnych miejsc!
    • agga88doo wolne miejsca 28.07.07, 22:50
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=65902196&a=65902196
      • Gość: do Agga czy Ty kobieto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:52
        dostalas na glowe? Dlaczego proponujesz komus aby szedl gdzie, na cos co go nie
        interesuje???
        • agga88doo Re: czy Ty kobieto.. 28.07.07, 22:56
          to do mnie?

a skąd ja mam wiedziec co go interesuje? podałam linka do rozmowy gdzie jest
          wiele kierunków.
    • ada_adecka Re: Głupio mi..:( 28.07.07, 23:00
      też sie nigdzie nie dostałam, ale spodziewałam się tego, bo miałam dość niskie
      wyniki z matury. Jednak nie ma tego złego... To nie koniec świata. Mam dużo
      planów na ten rok, na pewno go nie zmarnuje - taki gap year. Pozdrawiam
    • Gość: monika Re: Głupio mi..:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 23:00
      po cholere sie od razu wieszać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo sie na studia nie dostałeś?
      to idz na cos inego albo na ten kierunek na ktory soebie wymarzyles, ale na
      zaoczne a po roku jak bedziesz dobry to sie przeniesiasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka