Gość: głuptasek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:26 bo się nie dostałam nigdzie! Ani na UJ ani na AE ani na AP :( i co teraz? chyba się powiesze :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaop Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:28 Szybciej bedzie zrzucic sie z wiezowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:28 Mój drogi, ja też nigdzie....:/ Cały czas jeszcze mam nadzieję, ale raczej nikłą...A tak bardzo nie chce na wieczorówkę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głuptasek Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:30 rozumiem Cię Kasiu doskonale :( to uczucie jest takie...okrutne i bolesne :( rodzice się wsciekli, że się nie dostałam i musiałam uciec do babci :( a co do skoku z wiezowca to takie..nieromantyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaop Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:32 "a co do skoku z wiezowca to takie..nieromantyczne!" ale skuteczne;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głuptasek Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:34 Jaop ale ja czuje sie bohaterem romantycznym, bo jestem wyobcowany. a nie lepiej, zebym sie jednak przywiazal do torow i czekal bezczynnie na nadchodzaca śmierć w postaci pociągu. a skad wiesz ze rzucenie z wiezowca skuteczne? probowales? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaop Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:37 No jasne,ze probowalem, skutecznie nawet. W chwili obecnej piszez zaswiatow. Nareszcie przeciagneli nam kabel z internetem i moge pisac;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głuptasek Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:53 fajnie :P i jak ci sie wiedzie w zaswiatach? :P studiowales cos? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaop Re: Głupio mi..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:56 Studiuje kierunek: życie po śmierci, to specjalizacja na teologii;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: Głupio mi..:( IP: 80.48.192.* 28.07.07, 22:42 idz na ksw polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosika przeciez jeszcze jest na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:43 mase wolnych miejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
agga88doo wolne miejsca 28.07.07, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=65902196&a=65902196 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Agga czy Ty kobieto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:52 dostalas na glowe? Dlaczego proponujesz komus aby szedl gdzie, na cos co go nie interesuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
agga88doo Re: czy Ty kobieto.. 28.07.07, 22:56 to do mnie? a skąd ja mam wiedziec co go interesuje? podałam linka do rozmowy gdzie jest wiele kierunków. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_adecka Re: Głupio mi..:( 28.07.07, 23:00 też sie nigdzie nie dostałam, ale spodziewałam się tego, bo miałam dość niskie wyniki z matury. Jednak nie ma tego złego... To nie koniec świata. Mam dużo planów na ten rok, na pewno go nie zmarnuje - taki gap year. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Głupio mi..:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 23:00 po cholere sie od razu wieszać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo sie na studia nie dostałeś? to idz na cos inego albo na ten kierunek na ktory soebie wymarzyles, ale na zaoczne a po roku jak bedziesz dobry to sie przeniesiasz Odpowiedz Link Zgłoś