Dodaj do ulubionych

psychologia czy europiestyka

IP: *.209-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.07.07, 20:33
co radzicie jako dodatek do socjologii?? po czym lepsze perspektywy
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaho nic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 20:35
      Zacznij jedno najpierw.
      • Gość: pola Re: nic. IP: *.209-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.07.07, 23:18
        tak sie sklada ze chyba nie zrozumiales pytania,zaczelam juz jedno=socjologie i
        teraz wybieram z tych dwoch
        • Gość: ??? A musisz studiowac 2 kierunki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 00:27
          • Gość: pola Re: A musisz studiowac 2 kierunki? IP: *.198-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 29.07.07, 14:40
            musze
            • Gość: ........... Why??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 14:43
              Konkretne argumenty.
              • Gość: pola Re: Why??? IP: *.upc.chello.be 30.07.07, 10:25
                nie musze ale chce,mysle ze to wystraczajaco dobry argument,zrezsta moje
                pytanie nie odnosi sie do tego czy studiowac 2 kier tylko ktory z nich
                wybrac,wiec prosze o odp na ten temat!
                • Gość: anka Re: Why??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:55
                  pytasz sie dlaczego?
                  przeciez ona studiuje socjo, wiec co ma potem robić?

ale europeistyka to taki sam kierunek jak ta twoja socjo- bez przyszłości
                  a psych???- to juz moze wybirz to- słyszałam ze ostatnio w jakies szkole
                  szukali psychologa
                  • Gość: Majka Re: Why??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:57
                    Ani psychologia ani europeistyka nie ma przyszlosci. Nie stac cie bylo na
                    lepsze kierunki, takie z przyszloscia? np. biotechnologia, farmacja itd.
                    Przeciez oba (psycho i europ.) to wylegarnia bezrobotnych!!!!!!!
                    • Gość: / Re: Why??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:01
                      Gość portalu: Majka napisał(a):

> Przeciez psycho i europ. to wylegarnia bezrobotnych!!!!!!! i dodac jeszcze do
                      tego mozna potitologie i inne taki kieruni dla naiwnych frajerów
                      • Gość: mądrala Re: Why??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:32
                        haha, puste dzieci, studiujace informatyke, bo to niby z przyszloscia tak? a
                        skoro jestem kiepskim "scislowcem" to mam sie meczyc na "przyszlosciowej"
                        biotechnologii? pogielo Was? a farmacja, potem skutki wpostaci chorob i
                        zylaków, oj dzieci poczytajcie troszker zamiast z zazdrosci wypisywac glupoty,
                        a nie wiecie ze psychologia to wielopłaszczyznowa dziedzina, od a do z mozna
                        robic specjalnosci :D, a po europeistyce mozna rowniez byc swietnym fachowcem,
                        wiem co mowie, a znam takich co studiuje informatyke niby z przyszloscia a o
                        komputerach nie maja pojecia, wiec najpierw uruchomcie mechanizm myslenia co?
                        albo idzcie na pyschologie tam jest o mysleniu i dowiecie sie na czym to
                        polega :D
    • Gość: ola Re: psychologia czy europiestyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:18
      Studiuję europeistykę ale myślę że jako dodatek do socjologii to bardziej pasuje
      psychologia... Bardzo miło jest usłyszeć że jest się frajerem. Na europeistyce
      mam możliwość opanowania dwóch języków obcych w stopniu zaawansowanym i poznania
      prawa europejskiego (poszczególne kraje i unia) + główne zagadnienia prawa
      polskiego, trochę ekonomii i wcale nie uważam się za frajera. I nie nazywam
      innych frajerami ze względu na to że studiują taki czy inny kierunek. Pozdrawiam
    • Gość: skunks Re: psychologia czy europiestyka IP: *.upc.chello.be 31.07.07, 09:10
      te komentarze sa zalosne! jak mozna stwierdzic ze dany kierunek jest dla
      frajerow???nie kazdy chce studiowac biotechnologie,bo tez nie kazdy jest
      scislowcem! pozdr
      • pola1007 Re: psychologia czy europiestyka 01.08.07, 10:18
        Pomozcie!!!!
        • Gość: małgosia Re: psychologia czy europiestyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:23
          ja szczerze radze wybrac psychologie
    • vivian.darkbloom psychologia 01.08.07, 14:55
      ja zdecydowanie radzę psychologię, zwłaszcza jeśli jest specjalizacja
      psychologia pracy albo organizacji, która daje szansę pracy w HR. poza tym z
      tego co słysze do znajomych, któryz wybrali to połączenie, psychologia dobrze
      komponuje się z socjologią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka