Dodaj do ulubionych

jestem studentką!!!

IP: 213.17.236.* 28.06.03, 08:36
dostalam sie wszedzie tam, gdzie probowalam sie dostac!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: jestem studentką!!! IP: *.gdynia.mm.pl 28.06.03, 10:13
      ale kogo to interesuje?
      • Gość: OLAAAAAAA Re: jestem studentką!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.06.03, 12:26
        no wlasnie!! jak sie doostalas to spadaj zakuwac do ksiazek:P
        • Gość: inessa Re: jestem studentką!!! IP: *.kth.pl / 10.0.2.* 28.06.03, 17:21
          zazdrosnicy,i widac kogos,a takze ciebie to interesuje bo odpowiedziales na
          post!
          gratuluje ell!powodzenia na nowych studiach:)
          • Gość: ell Re: jestem studentką!!! IP: 213.17.236.* 28.06.03, 19:57
            dzieki :)
            • Gość: mariusz Re: jestem studentką!!! IP: *.gdynia.mm.pl 28.06.03, 20:12
              1. gdyby każdy dostający się na studia ogłaszał to na forum zrobiłby się
              totalny burdel
              2. nie zdawałem w tym roku egzaminów wstępnych i nikomu niczego nie musze
              zazdrościć
    • Gość: ell Re: jestem studentką!!! IP: 213.17.236.* 28.06.03, 15:53
      coz, widze, ze nie wszystkim poszlo tak dobrze jak mnie ;)
      • Gość: enigma Re: jestem studentką!!! IP: *.ld.euro-net.pl 28.06.03, 20:27
        Też serdecznie gratuluję.
        Co do wypowiedzi Mariusza, totalny burdel, jak to wdzięcznie ująłęś, wcale nie
        powstaje wskutek tego typu informacji.
    • Gość: Prostak Re: jestem studentką!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 29.06.03, 17:04
      wiem, ze moim postem podbijam topic, ale głupote trzeba wytykac palcami.
      dostałaś się? i chuj z tego? Marisz czy jak mu tam nigdzie nie zdawał bo pewni
      juz dawno jest studentem i nie miało mu co isc tak dobrze jak Tobie.
      dodtałaś się? nie masz znajomych w realu i musisz pisac na forum?
      współczuję.
      I co z tego? Chuj na kozim mleku.
      Do usłyszenia.
      • Gość: Misty Może założysz wątek "Jestem chamem"??? IP: *.met.pl 29.06.03, 17:56
        Glupotę trzeba wytykać, tak samo zresztą jak chamstwo... Popatrz na to co
        piszesz i zastanów się jaką wizytówkę wystawia tobie...
        Poza tym gratuluję silnych emocji, jakich dostarczył ci ten wątek - ich
        doskonałym odzwierciedleniem są chociażcby twe literówki. Wiadać virtual
        reality kręci także i ciebie
    • Gość: Misty Re: jestem studentką!!! IP: *.met.pl 29.06.03, 17:52
      Żałosne są posty ludzi, którzy nie potrafią zrozumieć tego, że ktoś się cieszy
      ze swego sukcesu i ma się ochotę podzielić tym z innymi, czy nawet wykrzyczeć
      to na forum...
      Współczuję zgorzkniałym złośliwcom - a Tobie gratuluję:) Pamiętaj jednak, że
      studia to tylko początek - liczy się to, co umiesz konkretnie, a więc
      doświadczenie doświadczenie i jeszcze raz doświadczenie
      Pozdrowionka od studentki V roku:)
      • Gość: mariusz Re: jestem studentką!!! IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.03, 18:33
        według mnie to popis niedojrzałości lub niedowartościowania. Jeszcze raz
        podkreślam : gdyby każdy na forum ogłaszał swoje sukcesy to zrobiłby się
        straszny bałagan (łagodniejsza wersja). Jeśli dziewczyna chce się
        dowartościować to prosze bardzo : gratuluje, jesteś świetna, zankomita,
        pokonałaś ich, dałaś im popalić, tylko tak dalej. Lepiej Ci?

Ps w swoim życiu dostałem się już na nie jeden kierunek ale jakoś nigdy nie
        miałem potrzeby by ogłaszać to na forum licząc na pochwały, gratulacje (bo taka
        była motywacja autorki jak sądze). Nie mogę tego nikomu zabronić, ale i nikt
        nie moze mi zabronić wykazywania infantylizmu takich wypowiedzi.

Pozdrawiam towarzystwo wzajemnej adoracji
        • Gość: ell Re: jestem studentką!!! IP: 213.17.236.* 29.06.03, 18:37
          sluchaj, ja na nic nie licze
          po prostu wciaz jeszcze sie ciesze
          a co - nie wolno mi?
          nie irytuj sie tak, moze po prostu tutaj nie zagladaj
          pozdrawiam
        • Gość: marcin Re: jestem studentką!!! IP: *.interecho.com / 192.168.4.* 29.06.03, 20:45
          Gość portalu: mariusz napisał(a):

> (...)w swoim życiu dostałem się już na nie jeden kierunek (...)

"ale kogo to interesuje?"

Pozdrawiam Cie i jeśli chcesz pilnować porządku to może zapisz się do Policji.
          A koleżance ell serdecznie gratuluje.
    • Gość: Richelieu* Re: jestem studentką!!! IP: 195.117.90.* 29.06.03, 21:05
      To, że ktoś cieszy się ze zdania na studia to zupełnie normalne. Bo jeśli nawet
      zdanie nie cieszyłoby to co miałoby cieszyć. To do mariusza, który zjechał
      radość autorki wątku. Ja w tym roku zaczynam dokroranckie po to by się móc z
      czegoś cieszyć. Bo tytuł mgr wcae mnie nie cieszył. Widząc
      pseudointelektualistów po szkółkach zza budki z piwem za to z mgr przed
      nazwiskiem czułam się obrzydliwie. I nie cieszyłam się uzyskanym tytułem.
      Sztuka zaś w tym, aby cieszyć się że dziś ładnie na dworze i że dzisiejszy
      chleb tak ładnie wypieczony w piekarni. Tylko jakże niewielu to potrafi. Czy na
      forum ogłaszać.. może i nie, a Tobie mariusz wlaśnie o to forumową spowiedź
      chodziło, ale akurat miała dziewczyna szczęście, że przed nią nikt nie założył
      w tym forum wątku o cieszeniu się ze zdania. Była więc pierwsza.
      • apollokrid Re: jestem studentką!!! 29.06.03, 23:21
        a mnie dobijają niektórzy profesorowie np. Kołodko i dlatego postanowiłem
        nigdy, nie być profesorem.
    • differin Re: jestem studentką!!! 29.06.03, 21:23
      Gratuluję! Ja w zeszłym roku dokładnie o tej samej porze oblewałem mój
      sukces.Patrząc z perspektywy czasu na ten rok,muszę wiedzieć,że był to
      wyjątkowy okres.W sumie nie żałuję wybranego kierunku,zdobyłem nowych
      przyjaciół,zetknąłem sie z wieloma ciekawymi ludźmi nauki i nie tylko,ale z
      drugiej strony wiele nerw kosztowały mnie obie sesje,nie zawsze jasne i
      sprawiedliwe warunki oceniania,wybryki co niektórych wykładowców,ogrom wiedzy
      do opanowania,nieprzespane noce i godzi ny wystane pod drzwiami
      egzaminatorów... Nie spodziewałem sie wielu rzeczy,które mnie spot kały,ale
      może tak jest właśnie lepiej? Teraz wiem,że samo dostanie się,choc oznaczało w
      moim przypadku pokonanie 8 osób w walce o 1 miejsce,było przysłowiową "bułką z
      masłem"... Powodzenia!
    • Gość: Kate Re: jestem studentką!!! IP: *.crowley.pl 30.06.03, 10:27
      gratuluje...naprawde..nie kpie, nie obrazam tylko gratuluje..sama czekam na
      wyniki moich wstepnych..i zdaje sobie sprawe z tego jak wielka bedzie moja
      radosc gdy jednak gdzies sie dostane.Albo smutek gdy .........:)pozdrawiam:)
    • Gość: janek Re: jestem studentką!!! IP: 195.94.209.* 30.06.03, 12:55
      GRATULUJE !
      SZCZERZE!
      powiedz gdzie zdawałas ?
      • Gość: ell Re: jestem studentką!!! IP: 213.17.236.* 30.06.03, 20:29
        zdawalam na stosowane nauki spoleczne na uw
        i na socjologie na umk w toruniu
        wybralam to pierwsze

:)

z tego miejsca jeszcze tylko pogratuluje wszystkim, ktorzy sie dostali,
        zdali ...
        pozdrawiam
        • Gość: ludzik Re: jestem studentką!!! IP: siatka:* / 192.168.0.* 30.06.03, 20:58
          Gratuluję :-)))

I mam pytanko, czyżby już była lista przyjętych na socjologie w Toruniu? Czy
          też miałaś tak oszałamiającą liczbę punktów?

Pozdr
    • Gość: acy Re: jestem studentką!!! IP: radinet:* / 192.168.1.* 30.06.03, 13:18
      Serdecznie gratuluje i zycze powodzenia na studiach :)))))
      Ja dostalam sie juz na UW ale przede mna jeszcze egzaminy na SGH. Trzymajcie
      kciuki. Pozdrowionka dla wszystkich :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Prostak Re: jestem studentką!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 30.06.03, 16:45
      no to teraz zwal se konia kretynko, albo raczej strzel palcówe
      głupia koza
      • ayya Re: jestem studentką!!! 30.06.03, 17:15
        A ja trzy lata temu dostałam się zarówno na politologię jak i na prawo na UWr.
        A teraz studiuję to pierwsze dalej i filologię włoską też dziennie (II rok).
        Mnie nikt nie pogratuluje??? :))))))))
        • Gość: nadja Re: jestem studentką!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 17:20
          i filologię włoską też dziennie (II rok).
          > Mnie nikt nie pogratuluje??? :))))))))

to jakos lepiej, ze tez dziennie?
          tzn - wieczorowo czy zaocznie to gorzej?

n.
    • Gość: optymistka Re: jestem studentką!!! IP: 62.233.153.* 30.06.03, 17:30
      Gość portalu: Prostak napisał(a):

> no to teraz zwal se konia kretynko, albo raczej strzel palcówe
      > głupia koza

takie rzeczy jak powyzej moze wypisywac tylko ktos niedowartosciowany, z
      kompleksami, zazdrosny, bo jemu nie poszlo, rozgoryczony i przekonany o
      WIELKIEJ niesprawiedliwosci zyciowej... zgorzknialy jednym slowem! ktos kto nie
      potrafi bezineresownie ucieszyc sie cudzym szczesciem i po ludzku pogratulowac,
      co ja wlasnie czynie :P:
      GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      znam to uczucie, sama szczesliwie jestem juz studentka pierwszego roku
      geografii na us i od dluzszego czasu ciesze sie jak wariatka
      kazdy sukces dodaje skrzydel, czlowiek czuje sie jakby caly swiat nalezal do
      niego: i tak wlasnie powinno byc !!!
      pozdrawiam wszystkich: pesymistow i optymistow, prostaka tez :P
      • independent-girl Re: jestem studentką!!! 30.06.03, 19:27
        Jeden wątek wystarczył by poznać się na tym jakich ludzi mamy w
        społeczeństwie. Nie napawa mnie to optymizmem, choć na codzień jestme
        optymistką :D
        Autorce wątku: GRATLUJĘ i wszystkim pozostałym - i tym co dostali się na
        wymarzone studia i tym co z trudem (albo i nie) przeszli kolejne sesję -
        również. A Richelieu* życże dalszych sukceów w zdobywaniu DR przed
        nazwiskiem :)
        Choć wątek czytam od początku jego istnienia to do odpisania sprowokowała mnie
        odpowiedź Mariusza :)) , którego posty - aż do tego poniżej - czytałam z
        przyjemnością. Tak już jest, że jak się jest stale na jakimś forum to
        się "zna" niektórych forumowiczów, ich wypowiedzi, z którymi bardziej lub nie
        się liczymy. I wśród tych, których z chęcią czytałam był ( i w sumie jest
        nadal) Mariusz. A dlaczego na to zwraca uwagę? Niestety nie każdy odpowiada
        tutaj serio i nie każdy bierze na poważnie problemy, pytania innych
        forumowiczów, a od wspomnianego Mariusza :D takie zwykle są i właśnie dlatego
        krytyka ell mnie tutaj zaskoczyła :)
        Ale to tak na marginesie chciałam tylko dodać :D :D :D
        Pozdrawiam wszystkich
        Kaśka

PS. Ell gratuluję jeszcze raz...ja mam dopiero w czwartek 3 lipca egzamin :|

• Gość: mariusz Re: jestem studentką!!! IP: *.gdynia.mm.pl 30.06.03, 20:02
          takich wypowiedzi jak prostaka nie wypada nawet komentować
          co do mojej wypowiedzi to być może napisałem potem pomyślałem a potem trzeba
          było już bronic swojego zdania ;) tak czy inaczej jeden wątek dla cieszących
          sie może być (tu ukłony dla Richelieu) ale gdyby wszystkim tak się zachciało w
          ten sposób okazywać radość ehhh...
          teraz już na poważnie : gratuluje tym którzy się dostali
          a tym którym się nie powiodło : za rok też są egzaminy (znajdźcie tylko sposób
          na wojsko hie hie)
          • Gość: Prostak Re: jestem studentką!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 30.06.03, 21:15
            > za rok też są egzaminy (znajdźcie tylko sposób
            > na wojsko hie hie)
            Ty chuju nie musisz szukać bo kurwa nie masz jaj a tam biorą pedałów z jajami
            co mają pociag d okaprala. Jak nie ma co komentowac to nie komentuj i
            spierdalaj.
            Co do mnie, to jestem sobie na 3 roku nie ważne czego i lubie moje studia lae
            kurwa mać nie zaśmiecam neta. Pierdolcie bąka jebaki.
            Over.
            • Gość: Isztar Re: jestem studentką!!! IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:18
              Gość portalu: Prostak napisał(a):

> Co do mnie, to jestem sobie na 3 roku nie ważne czego i lubie moje studia lae
              > kurwa mać nie zaśmiecam neta.

Nie, nie zasmiecasz wcale.

> Over.

Nareszcie :)
        • Gość: Richelieu* Re: jestem studentką!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 01.07.03, 00:00

rozklejam się gdy ktoś na forum o mnie pamięta, independent ;) , i jeszcze
          mariusz śle ukłony
          co do dr mam nadzieję, że będzie nie tylko przed nazwiskiem, ale i w głowie. A
          co do Ciebie.. mam nadzieję, że w kilka dni do 3 lipca poczujesz rosyjski
          powiew krakowkiej starówki

• forward Re: Mariusz- Moderator czy już może cenzor? 01.07.03, 00:34
            Net jest publiczny i otwarty dla każdego i każdy może napisać na tym forum co
            chce, jeżeli nie łamie prawa przy tej okazji i netetykiety. Ell ma prawo
            napisać nawet jakim długopisem pisała ten egzamin. A Mariuszkowi radzę założyć
            prywatne forum i decydować tam o czym i kto ma pisać.Amen.

Forward Censors out
        • Gość: Isztar Re: jestem studentką!!! IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:17
          independent-girl napisała:

> PS. Ell gratuluję jeszcze raz...ja mam dopiero w czwartek 3 lipca egzamin :|

A gdzie zdajesz?
          • independent-girl Re: jestem studentką!!! 01.07.03, 21:22
            Gość portalu: Isztar napisał(a):

> A gdzie zdajesz?

UJ Filologia rosyjska...
            Eh boję się, ciągle to głupie wrażenie, że to za wysokie progi, że nie
            powinnam, że szkoda nawet próbować. Z drugiej strony, jakbym nie próbowała to
            bym żałowała :(
            Pozdrawiam
            Już dość mocno zdenerwowana
            Kasia
            • independent-girl Re: jestem studentką!!! 11.07.03, 11:37
              no i ja się dopisuję w końcu do tematu :))))))))))))))))))))))))
              Filologia rosyjska UJ
              <jupi>

pozdrawiam serdecznie wszyyyyyyyystkich studentów i moich forumowych
              ulubieńców: Mariusza, Nadję i przyszłą Panią Doktor* ;)))

buziaki

Kasia
              • Gość: Richelieu* Re: jestem studentką!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 11.07.03, 23:29

Miałam nosa, że poczujesz rosyjski powiew krakowskiej starówki
                no a teraz to tylko
                izucianije, egzamien, igra, izucianije, egzamien, igra, igra, igra, wot
                zapędziłam się z tymi igrami

A czy Ty zdajesz sobie sprawę, że mam na imię Kasia też ;)
                ale to sza
                bo nazywam się Armand du Plessis de Richelieu

• independent-girl Re: jestem studentką!!! 13.07.03, 21:04
                  Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

>
                  >
                  > Miałam nosa, że poczujesz rosyjski powiew krakowskiej starówki
                  > no a teraz to tylko
                  > izucianije, egzamien, igra, izucianije, egzamien, igra, igra, igra, wot
                  > zapędziłam się z tymi igrami
                  >

Się okaże jak to będzie, póki co mam wakacje :)))))

> A czy Ty zdajesz sobie sprawę, że mam na imię Kasia też ;)

Teraz już tak, tymbardziej mi miło :))))))))))

> ale to sza
                  > bo nazywam się Armand du Plessis de Richelieu
                  >
                  No i tak będę kojarzyć. Tylko...może zdradzisz się skąd taki oryginalny
                  pomysł, może to jakiś bohater książki (bo ja nie mam pojęcia :( )

Pozdrawiam serdecznie

Kasia
                  • Gość: Richelieu* Re: jestem studentką!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 13.07.03, 23:01
                    independent-girl napisała:

> Się okaże jak to będzie, póki co mam wakacje :)))))

I to najdłuższe wakacje w Twoim życiu. Potem to albo sesja albo jakieś
                    jeżdżenia, no i zawracanie głowy gdzie by tu się zahaczyć w czasie wakacji. A
                    teraz zasużone nicnierobienie mmm, pycha

> > ale to sza
                    > > bo nazywam się Armand du Plessis de Richelieu
                    > >
                    > No i tak będę kojarzyć. Tylko...może zdradzisz się skąd taki oryginalny
                    > pomysł, może to jakiś bohater książki (bo ja nie mam pojęcia :( )

To był taki cholernie inteligentny premier Francji za Ludwika XIII, kardynał,
                    diuk, a praktycznie minister od wszystkiego i człowiek, którey wszedł królowi
                    na głowę na król nawet tego nie dostrzegł.

Choleryk z charakteru, nadwrażliwy i zżerany przez ambicję, miał widoki na
                    bycie niezrównoważonym psychicznie. Tyran, dumny może nawet za bardzo,
                    brutalny. Ale jednocześnie dużo miał cech typowo kobiecych; uwodził otoczenie,
                    snuł intrygi, dbał o wygląd i miał eleganckie maniery. Uwielbiał koty co
                    niektórzy mu współcześni uznali za sympatę do własnych kocich cech charakteru
                    czyli: fałszu, drapieżnośc, okrucieństwa skrytych za przymilną miękkością.
                    Oceniał ludzi raczej pesymistycznie po tym jak w czasie jego dochodzenia do
                    wladzy widział przewroty w rządzie, których źródłem były oddolne knowania, po
                    tym jak ten nadwrażliwiec widział masakry rządzących co miało fatalny wpływ na
                    jego poczucie bezpieczeństwa. Kalkulant, nawet gdy wpadał w furię robił to z
                    zimną głową. Miał oczy na około głowy i potrafił każdym okiem doskonale
                    widzieć. Był wrogiem pomysłów z góry zdanych na niepowodzenie. Miał skłonności
                    lubieżne co ówczas mogło znaleźć swoje właściwe ujście mimo sutanny, więcej
                    jednak na jego temat plotek niż faktów. Moralność Richelieu jako kardynała była
                    maksymalnie minimalna za przyzwoleniem papieża. Był skąpy, nie znaczy to
                    jednak, że unikał wydatków, tylko bardzo lubił pieniądze.
                    Nie nadawał się na dwór Ludwika XIII, za wcześnie się urodził.

za Janem Baszkiewiczem,`84 "Richelieu" PIW ( a ten odnośnik to już zboczenie)

co za znieżność, tylko, że ja żałuję, że urodziłam się za późno a nie za
                    wcześnie.
                    no i to by było na tyle, nie musisz tego czytać ale nie mogłam się powstrzymać
                    od wymolestowania mojej klawiatury

• Gość: anonymous Re: jestem studentką!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 14:45
      Czytając niektóre wypowiedzi trudno oprzeć się refleksji , że Polska zawsze
      była , jest i będzie krajem bardzo zazdrosnych i zawistnych ludzi , którzy
      zamiast pracować nad sobą , aby dorównać lub prześcignąć wyniki innych wolą
      siedzieć w miejscu i narzekać jak to ich los doświadczył. Czasem wystarczy się
      choć trochę postarać , aby dostać od życia szansę na realizację swoich marzeń.
      Jeśli się nie uda , trzeba spróbować jeszcze raz zamiast użalać się nad sobą i
      obwiniać innych ludzi za własne porażki. Najważniejsze to nigdy się nie
      poddawać i walczyć z wszelkimi przeciwnościami zarówno w nas samych jak i
      tych , które wypływają z naszego otoczenia.
      • Gość: mariusz Re: jestem studentką!!! IP: *.gdynia.mm.pl 13.07.03, 18:26
        dawno już nie czytałem tak taniego moralizatorstwa ;)
        • Gość: Kim Re: jestem studentką!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 18:46
          Ta wypowiedż ell wywołała chyba taką dyskusję dlatego,że napisała ona o
          przyjęciu na wszystkie kierunki.Zabrzmiało to jak chęć pochwalenia się
          raczej,niż wyrażenie swojego szczęścia.Na wszystkie kierunki i tak nie pójdzie.
          • Gość: m Re: jestem studentką!!! IP: *.markom.krakow.pl 13.07.03, 22:49
            jak widać - Ciebie też to ukłóło... dziwne - jak to ludziom trzeba cedzić
            prawdę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka